Şimdi Ara

CİCİCK İN NP Sİ KAÇ BİLEN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDANADA FİRSTCLASS CLANININ BAŞKANI OLAN CİCİCK İN NP Sİ KAÇ_?

• Neden sordun ''aga clan plz'' mi dedi
    Şaka bi yana en az 1mil. NP var o adamda. Tahmin et dersen 1.400.000 NP vardır aşağı yukarı
  • 1.800.000 np si var ortalama kesin istiyosanız sag sol sorarım bi ara
  • YOK ARKADAŞLA İDDAAYA GİRDİKTE ONDA 3-4M NP VARDIR DEDİ BENDE EN FAZLA 1.5M 2M DEDİM HAKLI ÇIKTIM :)
  • adam unding alıyo 7k can oluyo yatmak bilmiyociccik karus townunda afk di 3 kere spike town yaptım ve yattı aradan 30 dakka geçti pm atmışbende o adamda 1milyondan daha fazla np vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_cemoloski

YOK ARKADAŞLA İDDAAYA GİRDİKTE ONDA 3-4M NP VARDIR DEDİ BENDE EN FAZLA 1.5M 2M DEDİM HAKLI ÇIKTIM :)

suan usko np 1.si kero..!! onda 4 m np war... dedıgınız adamda cok zor 4 m
  • benim bildiğim kadarıyla 3m np var onda ama kesin olarak bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Neden sordun ''aga clan plz'' mi dedi
    Şaka bi yana en az 1mil. NP var o adamda. Tahmin et dersen 1.400.000 NP vardır aşağı yukarı

puhahah güzeldi
  • 1.5M DİR HERlde
  • cok fazla oldugu kesin çerçeveli ejderha işareti var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rodrages

BEYLER CİCİCK İSTANBUL/BEŞİKTAŞ TAN overnet ADLI BI CAFEDE OYNUYOR YAKINDAN GÖREDÜM 16 YAŞINDA Bİ VELED :dd NPSİ 2M A YAKIN

tabi sende daha çok np vardır ya
  • nerden biliosun 16 yasında bi velet oldugunu erkeksen yüzüne karsı sölesene onu bu arada net olarak cicick te 2,7 m. np var
  • s.a arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bir gün okuldan dönerken annemin arkadaşının oğlunu gördüm knight oynadığını söyledi bana server ı sordu ve bende söyledim ben de sordum nerde oynuyosun diye edana dedi lvl sordum 79 dedi nick sordum CİCİCK dedi ve kral olduğunu söyledi
  • way be ne adamlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapperaktif

s.a arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bir gün okuldan dönerken annemin arkadaşının oğlunu gördüm knight oynadığını söyledi bana server ı sordu ve bende söyledim ben de sordum nerde oynuyosun diye edana dedi lvl sordum 79 dedi nick sordum CİCİCK dedi ve kral olduğunu söyledi

anladın sen onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzkabuğu -- 19 Mart 2007; 19:50:52 >
  • 1.5 m Üstü 2m e yakın Die Duydum
  • en fazla np 0000000 da bıldıgım kadarıyla daha en eskı clıentte 1m np vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rodrages

BEYLER CİCİCK İSTANBUL/BEŞİKTAŞ TAN overnet ADLI BI CAFEDE OYNUYOR YAKINDAN GÖREDÜM 16 YAŞINDA Bİ VELED :dd NPSİ 2M A YAKIN

ßende 16 yasındayım ßro.. ama senn gibi cok ben veled deilim diebilecek kdar kendini bise sanan adamdan DAha MAntıklıyımDır... YAsla aDAm olunsaydı Oooo.. ßro.. konurken Duzgun konus
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

quote:

Orjinalden alıntı: rapperaktif

s.a arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bir gün okuldan dönerken annemin arkadaşının oğlunu gördüm knight oynadığını söyledi bana server ı sordu ve bende söyledim ben de sordum nerde oynuyosun diye edana dedi lvl sordum 79 dedi nick sordum CİCİCK dedi ve kral olduğunu söyledi

anladın sen onu

anlamadım ? ne ima etmeye çalıştın¿¿¿
  • Bende 16 yaşındayım velet oldumu düşünmüyorum Varmı bi sorunun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.