Bende 16 yaşındayım velet oldumu düşünmüyorum Varmı bi sorunun ?
bende 14
'velet' ibareli sohbetleriniz gercekten sinir bozucu ve kirlilik yaratiyor.
Anlamını bilmeden konuşmayın.Forumun %80'i velet.Velet Arapça kökenli bir kelimedir ve erkek çocuk,genç anlamına gelmektedir.
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
quote:
Orjinalden alıntı: Rodrages
BEYLER CİCİCK İSTANBUL/BEŞİKTAŞ TAN overnet ADLI BI CAFEDE OYNUYOR YAKINDAN GÖREDÜM 16 YAŞINDA Bİ VELED :dd NPSİ 2M A YAKIN
düzgün konus belki o veletlerden biri sensin
belki sende veledsin
doğru yani...
konuyu uzatmayin. lutfen birakin velet olayini
reklam kokan hareketler bunlar
1)Yanlış hatırlamıyorsam o artık N0vemberRain clanındaydı ve firstclass bozulmultu
2)1,500,000 üstündedir.Çünkü sırf ronarkta ve hergün 10-20 kere nowatown yaptığını düşünürsek dediğim gibi 1,500,000 un üstündedir.
ama gerçekten iyi biri diğer clanlar gibi artist değil, tamtersi bizimle konuşuyor yardım ediyor...(reklam olmasın)
quote:
Orjinalden alıntı: rapperaktif
s.a arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bir gün okuldan dönerken annemin arkadaşının oğlunu gördüm knight oynadığını söyledi bana server ı sordu ve bende söyledim ben de sordum nerde oynuyosun diye edana dedi lvl sordum 79 dedi nick sordum CİCİCK dedi ve kral olduğunu söyledi
ıııı efem bende aslında F9Deli yim
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
s.a arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bir gün okuldan dönerken annemin arkadaşının oğlunu gördüm knight oynadığını söyledi bana server ı sordu ve bende söyledim ben de sordum nerde oynuyosun diye edana dedi lvl sordum 79 dedi nick sordum CİCİCK dedi ve kral olduğunu söyledi
sen işin gırgırındasın
quote:
quote:
quote:
sen işin gırgırındasın
o filmi bende izledim...
quote:
1)Yanlış hatırlamıyorsam o artık N0vemberRain clanındaydı ve firstclass bozulmultu
2)1,500,000 üstündedir.Çünkü sırf ronarkta ve hergün 10-20 kere nowatown yaptığını düşünürsek dediğim gibi 1,500,000 un üstündedir.
ama gerçekten iyi biri diğer clanlar gibi artist değil, tamtersi bizimle konuşuyor yardım ediyor...(reklam olmasın)
Yanlış hatırlıyorsun kardes dünden önceki gece gördüm birlikte ewil wizard kasıoduk LiBeRTy clanındaydı ejderi hala wardı fakat kral değildi beyaz pelerini yoktu yani kral değildi.
16 yasındamı helal olsun yada koxpun gozu kor olsun
O ADAMI BİLDİM BİLELİ KÖŞELİ DRAGONU VAR BU ARADA 80 OLDU HAYIRLI UĞURLU OLSUN BU ARADA ONUN KADAR İİ STAFF COMBO YAPAN Bİ MAGE TANIMIYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme