Şimdi Ara

ciddi calisma destek 🥸❤️✊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda uzun süredir vardım eski arkadaslara selam olsun 📿 2.mezun yılım bu sene. 2 senedir toplasan 1 hafta boyunca 1 saat calismamisimdir adam akilli, 2 senedir canım sıkılıyor evde bari bu sene calisim tıp kazanim 🤲 😜burası ciddi! Bu konu işte akşam şunu yapacam şunu alacam buna baktım vs vs şeyler için yazılacak bi şey tüm forumdaşları bana desteğe bekliyorum (yalandan olsa destek msj atın cok mutlu oluyorum ❤️). işte basliom artık ders calismaya haberiniz olsun. şuraya sonucumu atayimda rakipler biraz endişelensin 😜🤗🤨

ciddi calisma destek 🥸❤️✊
    rezil sonuç ama bakalım bu sene elimden geldigince calisayim 🥸neyse ciddi ciddi basliyom. Eğer bunu okuyosan valla helal olsun elimi yüzümü yikayip tlf sarja takim baslicam. 🥸✊✊✊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soytarılıga harcadıgın su mesaıyı derse harcasan yeter king

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

valla billa öyle 🥸

• kimya için ne yaptınız hocam daha çok sb mi branş denemesi mi önerirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

hocam sadece vidyo izlicem sb falan çözmem simdilik dershane basliyor eylül sonu o zaman baslarim kimyaya,

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

USTA SENİN BU MESAJI SS ALİP HESABIMI SİLİOM COK BÜYÜK Bİ AYDINLANMA YASADİM SAKA YAPMİYORUM ŞU AN COK DEGİSİK HİSSEDİYORUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN 🙏🏻✊BUNU DUYMAYA İHTİYACIM VARDI 1 SENE SONRA BURDAYIM ADAM GİBİ DERSİMİ CALİSİP SONUCUNU SENEYE BURDA PAYLASİCAM NAMUSUM ÜSTÜNE YEMİN EDERİM. TSK HERKESE BUNU OKUYAN HERKESE BOL SANS SINAVDA 🙏🏻

• 😁👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.