Arkadaşlar Elimde ps3 var 12 gb Ve orjinal oyun oynuyorum ps3 ü kırdırmak istemiyorum. fakat aldıgım oyunlar online oynamak için güncelleme yapıyor.güncelleme yapıncada hafıza doluyor sadece 1 oyunu online oynayabilirim hafızadan dolayı ben oyunların mp güncellemesini ps3 e taktıgım bir flash diske direk yükleyemiyormuyum. yeni hdd alıp söküp takmak işime gelmiyor. yani biri bana oyunların güncellemesini flasha atmayı anlatabilirmi yükseltmek kırmak yada başka bişey istemiyorum sadece güncellemeri flash diske yüklesin istiyorum yardım lütfennnn !!!!
Hdd yükseltecen başka çare yok
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Hdd yükseltecen başka çare yok
2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü
kimse dememiş ama 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
Tek yapman gereken 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
En iyisi 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım.
Düzeltiyorum: 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
quote:
Düzeltiyorum: 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
Daha kolayı var. 2. el bi 500 gb notebook hdd si bulsun, taksın yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: 4spenox
quote:
Daha kolayı var. 2. el bi 500 gb notebook hdd si bulsun, taksın yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
Alıntıları Göster
Bu işin en kolay ve hesaplı çözümü 2. el bi 500 gb notebook hdd si bulup, takmak, yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: yunusay
quote:
Hadi oradan canim cocukla dalga gecmeyin tek cozumun 2. El notebook harddisk i takmasi gerektigini niye soylemiosun yunus ask olsun.
Çözümü basit. 2. El notebook hdd si bulup ps3 e takman lazım. Bildiğim kadarıyla başka çözüm yolu yok.
Bir allah kulu da çözümü soylememiş. Tek yapman gereken 2. El bi notebook hdd si alıp takmak yapacak başka bişey yok hafizanin yükselmesi lazım
Arkadaşlar ayıp ama, Kardeşim yapman gerekenen 2. El bi notebook hdd si alıp takmak yapacak başka bişey yok hafizanin yükselmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: tr_yunis
Arkadaşlar ayıp ama, Kardeşim yapman gerekenen 2. El bi notebook hdd si alıp takmak yapacak başka bişey yok hafizanin yükselmesi lazım
Birisi çıkıp dememişki sadece 2.El bi notebook hdd si alıp takmak olduğunu.
En önemli detay atlanmış, 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul tak yapacak birşey yok hafızanın yükselmesi lazım
2.el hdd Sata 2.5 inç 500 gb işini fazlasıyla görür.
quote:
Orijinalden alıntı: knslgmr
2.el hdd Sata 2.5 inç 500 gb işini fazlasıyla görür.
Arkadaşlar çok farklı çözüm önerileri sunmuşlar ama hepsi yanılıyorlar, aslında çözümü basit, tek yapman gereken 2. el bir tane notebook hdd si bulup ps3 e takmak. Başka bir çözüm yolu yok
Rehber hazırladım arkadaşlar. En doğru çözüm bu:
1- 2. el bi 500 gb notebook hdd si bul 2- tak 3- yapacak birşey yok 4- hafızanın yükselmesi lazım