Şimdi Ara

Ciddi Düşündüğüm Kızdan Dolaylı Olarak Red Yedim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşın Kaç Bilmiyorum Fakat Sana Diyeceğim Şey , Akıllı Oyna.
    Ben Sana Söyleyeyim Sonucu ; Tüm O Mektuplar Ya Elinde Patlayacak , Ya da Yüzünde Patlayacak.
    Seni Bu Derece Atlatan Bir İnsan , Seni Sadece Parmağında Oynatır Benim Saf Kardeşim.
    Eğer O Mektuplar Yüzünde Patladığında Dağılmayacaksan Bırak Yüzünde Patlasın.
    Ama Sen Dağılacaksın be Kardeşim. Çok Belli Ediyorsun Bunu.
    Bırak Kalsın O Mektuplar , Sakla Onları.
    Zamanı Geldiğinde Gerçekten Hak Eden Kişiye Verirsin.

Öyle Evlilikti , Hayatımın Kadınıydı Carttı Curttu Hayallerine de Kapılma.
    Aynı hayallere Kapılıp , 3 Yılını Vermiş ve Neredeyse 2 Ay Önce Terkedilmiş Biri Olarak Bunları Söylüyorum Sana.
    Akıllı Oyna , Üzülen Olma.
  • Pcye gecince editlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eziksin.Kız yüzüne bakmıyor bir de mektup yazacakmışın.İyi olur kızın egosu şişer arkadaşlarıyla okur hepsini eğlendirirsin.
  • ne vereceksin mektubu kardeşim. gurur meselesi yapıyorsun mektubu verip arkama bile bakmayacağım diyorsun. zaten senin mektubu vermen onu hala eşşek gibi sevdiğinin göstergesi. bırak yazma daha. azcık etkilemeyi başarabildiysen zaten döner o. dönmezse de zaten yapcak bişey yok. unutma kaybetmekten korkanlar her zaman KAYBEDER
  • Nasıl bi eziklik var kız bi kere çıkmayalım demiş daha neden üstüne gidiyorsun ki ayrıca ciddiymiş pehhh.Kız takmıyor bile ne ciddisi

• Aynı şeyi düşünüyorum. Kız ile şunun şurasında 2 kez yemeğe veya dışarı çıkmışsın, bu denli hızı abartmanın gereği yoktu. Senden etkileneceği varsa da etkilenmez.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuna kadar katiliyorum. Genellikle genc yastaki erkekler hep boyle dusunuyor. Kizlar sanki daba ustunmus gibi. Ben de buna uyuz oluyorum :D

• 10 sayfa mektup ve müthiş bir edebi eser dedikten sonrasını okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mektup felan verme sakın dinle burdakileri kalbini felan dinleme kafanı kullan kalbini değil düşün biraz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.