Şimdi Ara

Ciddi Düşündüğüm Kızdan Dolaylı Olarak Red Yedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tek sığınma limanım sizsiniz. O yüzden içimi size dökeceğim. Bütün vücuduma kaynar sular dökülmüş gibi hissediyorum. Gözüm yanıyor göz yaşlarından.

Sizi yormamak için çok kısa geçiyorum olayı. Bir kıza aşık oldum. Çok ciddi düşündüm. Daha önce kimseye bir teklifte bulunmamıştım. İçine kapanık biriyim çok. Adabı bilmiyordum ama yapacaktım. Sonunda kızla samimi olduk gibi. Dışarı çıktık 1-2 kere. Derken kız, benim herşeyimi bilen kardeşim gibi olan kız arkadaşıma mesaj atmış. Bu bana çok yakınlık gösteriyor vs vs. diye. Ne oluyor buna tarzında acaba aşık mı diye düşünmüş. Saolsun arkadaşım yuvarlamış olayı hemen yok yok falan demiş.

Ben de gurursuz ve kararlıydım. Hayatım boyunca hissetmediğim bir cesaret hissediyordum içimde. Çünkü o ruh ikizimdi hayallerimdeki insandı. Ne hayaller kurmuştum. Herkesten daha saf daha temizdi. Yemeğe götürmek için planlar yaptım. 10 küsür sayfalık da bir tane mektup hazırladım. Övünmekten tiksinirim ama isteyince çok güzel yazabiliyorum. Hakikaten müthiş bir edebi eser yazdım resmen onun için. Neyse geçen hafta sordum. Yemeğe gidelim bir gün diye. İlk şehir dışındayım dedi. Dönünce haber veririm dedi. Sonra dönmüş 3 gün önce bana haber vermemiş doğal olarak. Sonra yine gurursuzca yine sordum gelmişsin cumartesi falan çıkalım mı bi yemeğe diye. İşte yine yuvarladı bir şeyler. Derken benim arkadaş mesaj attı. Yine ona mesaj atmış. Ne oluyo buna diye yine. Atlatmaya çalışıyorum ama olmuyor falan içerikli şeyler yazmış. Sağolsun arkadaşım da haber çocuğa bir kere ne olacak bir yemekten falan demiş.
    Planım şu:
    Büyük ihtimalle haftaya bir gün tamam diyecek. Ben de istemiyorum deyip evinin önüne çık diyeceğim. Sonra merhaba bile demeden mektubu verip çıkıp gideceğim.

ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 30 Ocak 2015; 19:40:22 >

• Kizin senin hakkindaki duygulari bi mektupla degismez bence kendini yorma bosuna ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arpanin olumu attan olsun ver mektubu gitsin abi kaybedeceksen iki turlu de kâybedersin

• Sence bu edebi eserle ilgilenecekmi yırtıp suratına falan fırlatmasın karşındakinin senin kadar ince düşünen nazik bir tip olduğunu düşünmüyorum anlattıklarına göre bence gidipte egosunu tavan yaptırtma gözünü seviyim şu kızların.

• Bu çocuk herhalde beni bu kadar seviyor, bir şans vereyim falan diyebilir ya da ahahaha mektup yazmış deyip herkese anlatabilir vs vs. Ama mektubu verip kaçma, derim ben.

• Sen ve senin gibiler yüzünden Türk kızlarının oturma organları eyfel kulesine ulaştı neredeyse.10 sayfa mektup yazmak nedir?,Allah bilir mektupta sürekli kendini aşağılayıcı cümleler yazmışsındır.
    Seviyorsan aşık olduysan uygun bir zamanda yakalayıp söylersin,uzatmanın ne manası var şimdi,
    O da sana karşı boş değilse kabul eder,bir şey hissetmiyorsa biraz karakterli ise kibarca reddeder,karaktersizin biri ise seni yedeğe alır uzattıkça uzatır,istediğini bulamazsa çıkar sana gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • icarelesswhisper kullanıcısına yanıt
    kız benle buluşmamak için şekilden şekilde girmiş. Her gün bahane uyduruyor. Ne yapmalıyım ki? Normalde yemeğe çıkarıp insan gibi söyleyecektim. Ama işte dediğim gibi arkadaşıma salağa yatırıyorum falan demiş kurtulmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 30 Ocak 2015; 22:59:54 >
  • MüminKardeş kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşündüm madem battım ömrümüzde bir kere bir de dibi görelim tam olsun. daha fazla bir şey kaybedemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 30 Ocak 2015; 23:00:26 >
  • Mektup vermek ne ezik misin git yüzüne söyle. Yoksa reddedilme olasılığını daha da arttırırsın.

• Birkaç haftalığına ilgiyi kesip sonucu buraya yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

ben de öyle düşündüm madem battım ömrümüzde bir kere bir de dibi görelim tam olsun. daha fazla bir şey kaybedemem.

Yazdığın mektubu özelden atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
    Az çok anlarım bu işlerden
  • beats by dr.oz kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar sen gibi mektuplar yazdım üzerine şiir yazdım. Sonra içinde onun olduğu öyküler yazdım. Sonra onun bir mesajını beklerken ne kadar kalbimin hızlandığını fark ettim. Sonra ona çok sevdiğimi belli etmedim ama gözlerimi okudu bir şeyleri anladI. Çok uzatmak istemem, nihayetinde bana soğuk yaptı. İstemediğini direk söylemedi ancak burnumdan getirdi diyebilirim. Hep ben üzüldüm hep ben sevdim hep ben değer verdim karşılığında hediye ettiğim şeyleri bile başkalarında gördüm. Sordum, istediler falan dedi ama benim gibi anlam yüklüyor olsaydı verebilir miydi? elbette hayır. Sonuç olarak ben sevgimi kalbime gömdüm. Yazdığım mektupları tek tek yaktım, evimin kadını çocuklarımın anası diye düşlediğim kişinin resimlerine bakıp bakıp üzüldüm.

Ha dostlar, bir insan kız olsun erkek olsun eğer bir ilişkiyi istemiyorsa soğuk yaparak uzak durarak kalbini acıtarak yapmamalı bunu. Ben gönlüme laf geçirebilsem seni sevmezdim ki zaten, neden triplere girip kalbimi acıtıyorsun? bilmez misin dediğin her şeye anlam arayacağım yükleyeceğim. Neden böyle yapıyorsunuz yani.

Son söz barış abiden

Herkes duysun tertemiz aşkımın öldüğünü.

• Böyle randevu istedikçe uzayıp gider. Karşılaşma olanağınız yok mu?

• Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    normalde yemeğe götürüp söyleyecektim işte kabul etmiyor kız benden tiksiniyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 30 Ocak 2015; 23:00:08 >
  • Bence yemeği boşver.
    Evinin adresini Biliyorsan mektubun fotokopisini çektikten sonra gönder posta ile.
    Sonuna da bir zamanlar seni seven bir s@lktn dersin.
    Biraz da cool olur.

• Ayril kurtul kardesim ben eşimden ayrildim kafam gayet rahat gelemiyorum kadin tantanasina.

• quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

Beyler tek sığınma limanım sizsiniz. O yüzden içimi size dökeceğim. Bütün vücuduma kaynar sular dökülmüş gibi hissediyorum. Gözüm yanıyor göz yaşlarından.

Sizi yormamak için çok kısa geçiyorum olayı. Bir kıza aşık oldum. Çok ciddi düşündüm. Daha önce kimseye bir teklifte bulunmamıştım. İçine kapanık biriyim çok. Adabı bilmiyordum ama yapacaktım. Sonunda kızla samimi olduk gibi. Dışarı çıktık 1-2 kere. Derken kız, benim herşeyimi bilen kardeşim gibi olan kız arkadaşıma mesaj atmış. Bu bana çok yakınlık gösteriyor vs vs. diye. Ne oluyor buna tarzında acaba aşık mı diye düşünmüş. Saolsun arkadaşım yuvarlamış olayı hemen yok yok falan demiş.

Ben de gurursuz ve kararlıydım. Hayatım boyunca hissetmediğim bir cesaret hissediyordum içimde. Çünkü o ruh ikizimdi hayallerimdeki insandı. Ne hayaller kurmuştum. Herkesten daha saf daha temizdi. Yemeğe götürmek için planlar yaptım. 10 küsür sayfalık da bir tane mektup hazırladım. Övünmekten tiksinirim ama isteyince çok güzel yazabiliyorum. Hakikaten müthiş bir edebi eser yazdım resmen onun için. Neyse geçen hafta sordum. Yemeğe gidelim bir gün diye. İlk şehir dışındayım dedi. Dönünce haber veririm dedi. Sonra dönmüş 3 gün önce bana haber vermemiş doğal olarak. Sonra yine gurursuzca yine sordum gelmişsin cumartesi falan çıkalım mı bi yemeğe diye. İşte yine yuvarladı bir şeyler. Derken benim arkadaş mesaj attı. Yine ona mesaj atmış. Ne oluyo buna diye yine. Atlatmaya çalışıyorum ama olmuyor falan içerikli şeyler yazmış. Sağolsun arkadaşım da haber çocuğa bir kere ne olacak bir yemekten falan demiş.
    Planım şu:
    Büyük ihtimalle haftaya bir gün tamam diyecek. Ben de istemiyorum deyip evinin önüne çık diyeceğim. Sonra merhaba bile demeden mektubu verip çıkıp gideceğim.

ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?

Kardeş yaşın kaç bilmiyorum da şu ciddi düşünme olaylarını bi bırak yani bak bir kızla bir iki defa çıkmışsan dışarı ciddi düşünme o kızla kıza bi yerde dersin seni seviyorum diye kabul ederse ciddi düşünürsün heybeden hop diye hayal dünyandan ciddi düşünmezsin yani.Ayrıca mektubu koy bi yere kaldır kardeşim dışarı çıkaramadığın kızı mektupla bir şeye ikna edemezsin dışarı çıkma teklifi etme bir daha yemek falan eğer sorarsa çıkalım mı diye sen kabul etme oyala yuvarla falan.Dolayısıyla peşinden kesil kızın sohbeti muhabbeti kes.Eğer sana değer veriyorsa senle konuşur peşine düşer yoksa da git mektubu falan yırt yoluna bak kardeşim en azından sonra kaybedeceklerini başta kaybedersin.
    bak bunları 3 yıl bir kızın peşinden koşan biri olarak yazıyorum ve emin ol kız beni yanımdan bile geçemeyecek biriyle çıktı eninde sonunda ve hayatım baştan aşağı değişti sayesinde artık ne zerre ciddi düşünüyorum ne olarak düşünmediğim kızlarla muhabbet kuruyorum. kendinize boşa eziyet etmeyin.Benim gibi olma diye yazıyorum bunları ister uygula ister salla seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Sen ve senin gibiler yüzünden Türk kızlarının oturma organları eyfel kulesine ulaştı neredeyse.10 sayfa mektup yazmak nedir?,Allah bilir mektupta sürekli kendini aşağılayıcı cümleler yazmışsındır.
    Seviyorsan aşık olduysan uygun bir zamanda yakalayıp söylersin,uzatmanın ne manası var şimdi,
    O da sana karşı boş değilse kabul eder,bir şey hissetmiyorsa biraz karakterli ise kibarca reddeder,karaktersizin biri ise seni yedeğe alır uzattıkça uzatır,istediğini bulamazsa çıkar sana gelir.

• ciddi düşünüyorsan gerçekten değerli biriyse inatçı ol peşinde dur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.