Şimdi Ara

Ciddi ilişkide günde ne kadar ve nasıl konuşulmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
28.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle karşı taraf sana nasıl yaklaştı ise sende ona göre nasıl muhabbetleri var sende ona göre muhabbet edicen, nelerden hoşlanıyor ona göre yaklaşıcan ama abartmadan msj attımı msj at, atmadımı sen bekle daha sonra at, herşey karşıklı olsun ve sakın ama sakın çok yüz verme
  • benim eski üniden bi kızla konuşuyoruz kız eskisehirde
    ayda bir görüşürüyoruz ne kadar dogru ne kadar saglıklı bilemiyorum
    biri yapsa uzaktan uzaktan olur mu manyak mısın derim yani

bende hergün konuşuyorum aksamları
  • önce bir flörtisyene gidip ölçüm yaptıracaksın, orada sana iki program verecekler: biri kızın yanında nasıl davranman gerektiği ile ilgili, diğeri de o yokken. bu ilişki diyetlerini minimum sapmayla uygularsan uzun süreli olur. günlük mesaj ve dakika talimatlarını doğru yapmaya bak. yoksa ayrılma ihtimaliniz var. malum yağsız ve adaleli bir ilişki için her şeyi planlı yapmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani dediğiniz gibi günde 1-2 kez konuşmak arayı soğutur mu? tek endişem bu yoksa bi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 28 Mayıs 2013; 23:11:44 >
  •  Ciddi ilişkide günde ne kadar ve nasıl konuşulmalı?
  • Konuscak konunuza bağlı . Saçma sapan seyler konuşup bütün gun konuşacağına az ve öz konusun.

• ben izmirdeyim o istanbulda ayda bir görüşüyoruz'dan sonrasını okumadım.
  • 2 saat 27 dakika 36 saniye 61 salise optimum sure bu.

• Yürümez, ciddiyim şimdi bunu okuyup, headi læn biz başkayız dersin ama değil, max 4 ay.
  • Kusura,bakmada konussanda konusmasanda .. Sonu ayrilik:)

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

ben izmirdeyim o istanbulda ayda bir görüşüyoruz'dan sonrasını okumadım.

kalıcı bişey değil ki. bu temmuz ayı bütün ay birlikte olcaz. onun dışında eylül'den itibaren devamlı birlikteyiz.
  • neden? 2 aydır gayet normal yürüyor ki görüşüyoruz daha 3 gün önce istanbuldaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

neden? 2 aydır gayet normal yürüyor ki görüşüyoruz daha 3 gün önce istanbuldaydım.

Mesafeler ilişkiyi yıpratır, dayanabileceğiniz sanmıyorum.
  • ya 7/24 konuşanlar da var günde 1-2 saat konuşanda. Abartıya kaçmadan günün belli aralıklarında mesajlaşılabilir. Mesela 2 gün sen mesaj atıyorsan 3.yü ondan bekle. Muhabbet ederken sıkılmıyorsa kısa cevap vermiyorsa gittiği yere kadar konuşurum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

quote:

neden? 2 aydır gayet normal yürüyor ki görüşüyoruz daha 3 gün önce istanbuldaydım.

mutlaka ama şimdi o biraz da güvene bağlı. yani çok öyle uzun süreler ayrı kalmıyacağımız için bir sıkıntı olmaz heralde diyorum ki asla olmasını istemem zaten. seviyorum çünkü
  • quote:

quote:

quote:

mutlaka ama şimdi o biraz da güvene bağlı. yani çok öyle uzun süreler ayrı kalmıyacağımız için bir sıkıntı olmaz heralde diyorum ki asla olmasını istemem zaten. seviyorum çünkü

Çok bağlama kendini, sonra üzülen sen olursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok bağlama kendini, sonra üzülen sen olursun

doğru diyosun da yapıcak bişey yok yani seviyorum ve olumsuz bişey olmaması için elimden gelen her şeyi yapıcam

• Günde 3 kere aç karnına mesajlaş . Ya öyle bi saçmalık mı var . Ciddi bi ilişkide ne kadar mesajlaşılır diye bi mantık mı var . Böyle bi zihniyetle zaten ilerlemez o ilişki kusura bakma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Günde 3 kere aç karnına mesajlaş . Ya öyle bi saçmalık mı var . Ciddi bi ilişkide ne kadar mesajlaşılır diye bi mantık mı var . Böyle bi zihniyetle zaten ilerlemez o ilişki kusura bakma .

hayır tabiki de öyle bir kural yok. ben sadece nasıl daha sağlıklı olur diye tavsiye istiyorum.
  • Sabah akşam konuş işte
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.