Merhaba dh sakinleri Hep paylastiginiz kız konularını görüyorum en sonunda benimde basıma geldi:( ablamın Okulu'ndan arkadasi var benimle yaşıt sahilde görüyordum yazın baslarında ilk gördüğümde de cok takılmıştı kafama ama birgun ablamla selamlasip sarıldığını görünce sok oldum meğer okuldan arkadasiymis. Sahile gittiğimizde yanımıza geliyor oturuyor denize filan giriyoruz. Bugün ablam girmeyince ikimiz girdik. Ama ben cok durgun bir tipim fazla konuşmam hep geleceğe yönelik düşünüyorum aklım hep meşgul yani bugünü yasayBilen birisi degilim karamsarim:( Fazla konuşmadığım icin de ne yapacağımı bilmiyorum O da şikayetçi benim sessizliğimden birkackez dile getirdi :D genelde kendimi müziklerde buluyorum yani onunla sevgili olsak beraber takılsak ona sevdiğim şarkıları filan dinletsem cok dah farklı olur gibi geliyor ama kza sevdiğimi söyleyip de olumsuz cevap alırsam diye çekiniyorum çünkü hergün sahilde karşılaşıyoruz, yanımıza geliyor gergin bir irtam yaratmak istemiyorum. Ne yapayım bilmiyorum sizden yardım bekliyorum :/
ciddi kız konusu mu Kıza herhangi bir şey söyledin mi?Örn:Meraba,nasılsın,iyi günler gibi?
quote:
Orijinalden alıntı: dlqr26
ciddi kız konusu mu Kıza herhangi bir şey söyledin mi?Örn:Meraba,nasılsın,iyi günler gibi?
Karsidan gorup gecmiyorum :D konusuyorum tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: trinamoe
Karsidan gorup gecmiyorum :D konusuyorum tabikide
Alıntıları Göster
ciddi kiz konusuysa git ciddi bolume ac
quote:
Orijinalden alıntı: spider003
Oraya pek uğrayan yok
quote:
quote:
Oraya pek uğrayan yok
insanlar boyle konular gormemek icin ugramiyorlar siz buraya tasiyorsunuz
quote:
quote:
quote:
Oraya pek uğrayan yok
insanlar boyle konular gormemek icin ugramiyorlar siz buraya tasiyorsunuz
aynen devam
quote:
Orijinalden alıntı: SmarterChild
ben de böyleydim bi aralar . Durgun,sessiz,kendimi müziklerde bulan ya da ben öyle sanıyordum.Her neyse karşılaştığınızda falan selam ver.Yavaş yavaş sohbeti ilerlet işte, ne bileyim sorular falan sor.Zaten bi süre sonra senin ondan hoşlandığını hissedecektir umuyorum, kendin ol fazla kasma kendini.
Bakislarimdan, ona karsi cekingenligimden zaten hoslandigimi anliyordur gibi geliyor bana ama sevmiyorsa da hic ustune gidip baski altinda birakmak istemiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SmarterChild
ben de böyleydim bi aralar . Durgun,sessiz,kendimi müziklerde bulan ya da ben öyle sanıyordum.Her neyse karşılaştığınızda falan selam ver.Yavaş yavaş sohbeti ilerlet işte, ne bileyim sorular falan sor.Zaten bi süre sonra senin ondan hoşlandığını hissedecektir umuyorum, kendin ol fazla kasma kendini.
Bakislarimdan, ona karsi cekingenligimden zaten hoslandigimi anliyordur gibi geliyor bana ama sevmiyorsa da hic ustune gidip baski altinda birakmak istemiyorum
Alıntıları Göster
Mesajım Bulunsun
git konuş arkadaş kabul ederse eder etmezse etmez
quote:
Orijinalden alıntı: iron0
Kız mı ciddi konu mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: iron0
O zaman rahat ol, olacağı varsa zamanla oluyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Max Richter
Kız mı ciddi konu mu ?
Alıntıları Göster
ablama soyleyecegim gidip konussun, olmazsada yasanmamis gibi yapalim
quote:
ablama soyleyecegim gidip konussun, olmazsada yasanmamis gibi yapalim
Alıntıları Göster
Ağızın laf yapmazsa sürünürsün.Çok yaşadım ya
quote:
Orijinalden alıntı: samibatu
FazLa duygusalim icimde yasiyor gibiyim ama kiz arksdasim olsa boyle olmaz ona acilirim daha farkli olurum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samibatu
FazLa duygusalim icimde yasiyor gibiyim ama kiz arksdasim olsa boyle olmaz ona acilirim daha farkli olurum
bıraz zorno ızle kı sakınleşesın yoksa beynın motor gıbı sureklı kasılır kasılır kasılı cpu %100 olur lakın gövde enerjıyı atarsa ustunden artık rahatsındır kafan durgun sularda yuzen bır denız anası gıbıdır
bıde kızı tanrısallaştırma zaten her zaman yucelıkten sonra bır aptallıgını görursun bu seferde sureklı bununla kafayı takan
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
bıraz zorno ızle kı sakınleşesın yoksa beynın motor gıbı sureklı kasılır kasılır kasılı cpu %100 olur lakın gövde enerjıyı atarsa ustunden artık rahatsındır kafan durgun sularda yuzen bır denız anası gıbıdır
bıde kızı tanrısallaştırma zaten her zaman yucelıkten sonra bır aptallıgını görursun bu seferde sureklı bununla kafayı takan
Alıntıları Göster
ona pokemon muzıklerı dınlet.
quote:
Orijinalden alıntı: Muse00
Ona karsi o tür duygular beslemiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Muse00
Ona karsi o tür duygular beslemiyorum
kardeş mesela bu forumda nasıl duygu dusuncelerını şakkadan yazıon demek kı dusunuon ve konusuyon ılgın alakan olsun olmasın sakın ve rahat olmazsan kasılırsın kasılırsanda kıtlenırsın