Şimdi Ara

CİDDİ KONU BİMCELL'İN NASIL ORTAYA CIKTIGINI ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar biraz once bimcell konusunu okuyunca bunu sizlerle paylaşmak istedim. bundan 2 sene kadar once avea'nın yetenek kampı olan kampaveaya katılmıstım. 4 gun boyunca belirli seminerlerin yapıldıgı oyunların oynandıgı bilmem kaç bin basvurudan 40 universite ogrencisinin katıldıgı bir kamptı.

kampın ilk gunu 5 er kişilik 8 grup olusturuluyor. nasıl olusturuldugunu bende bilmiyorum ama kampa gittigimde kimin hangi grupta oldugu belliydi. ve her grubun basında ust duzey bir avea yoneticisi takım lideri oluyordu.

kampın son gunu bu 8 grup aveayla ilgili bir proje hazırlamak zorundaydı ve bunu 5 tane aveanın genel mudur yardımcısı huzurunda sunum yapıyordunuz. neyse lafı uzatmayalım bu yarısmanın sonucunda bimcell fikrini ortaya atan grup birinci oldu. ama o zamanlar biz cok dalga gecmıstık ve anlamamıstık ne alaka diye. fikrin gercekleştıgını televizyonlarda reklamlardan gorunce cok sasırdım. hatta 2. olan grupta migroscell yapmıstı.

sizin grup ne yaptı derseniz biz koçcell yapmıstık fakat ilk 3 e giremedik. şimdi merak ettim acaba o arkadaslara projelerı hayata gectigi icin bi odul veya para felan verdilermi. aslında halen gorustugum arkadaslarım var ama sormak garip olur diye sormadım.

bimcell anlıyacagınız 5 tane universitelinin 4 gunde yiyip icip eglenip iş olsun diyede yaptıkları bir proje sonucu ortaya cıktı.

• 1. olan gruptaki elemanlara BİM'den 10 liralık hisse verildi hediye olarak.
  • cool story

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

1. olan gruptaki elemanlara BİM'den 10 liralık hisse verildi hediye olarak.

• Bimcell'e kaydolurken bir defaya mahsus para mı veriliyor?

• Evet. 30.000 tl aldım şahsen projeden..

• ömürleri boyunca çikilop ile ödüllendirildiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

1. olan gruptaki elemanlara BİM'den 10 liralık hisse verildi hediye olarak.

bimden değilde aveadan olabilirmis aslında sonucta avea projesı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.