Şimdi Ara

Ciddi olmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

lens tak , madem gözlerin bozuk, renk de seçebilirsin hem :) (maddi durumunu bilmiyorum gerçi) Aslında itrysohard adlı arkadaşa da hak veriyorum, mesela joker karakterinden batman olmasını bekleyemezsin. ancak bir şeyi yanlış söyledi, bir şeye herkesten sonra gülersen aptal durumuna düşersin o da var.

herkesten sonra demek istemedim aslında saniyeler olayı biraz öyle gösterdi galiba ama,demek istediğim biraz çevresine göre ayak uydurması yani burada bahsttiğim anlık bir olay aslında,tabiki herkes güldükten sonra gülmektense hiç gülmemek bile daha iyidir

en az komik olan şeylere bile ağzı kulaklarına varacak şekilde gülmek yerine hafif bir gülümseme yeterlidir aslında. herkes gülüyor diye de sana komik gelmeyen bir şeye gülersen sürü psikolojine girer bu.

• quote:

quote:

quote:

lens tak , madem gözlerin bozuk, renk de seçebilirsin hem :) (maddi durumunu bilmiyorum gerçi) Aslında itrysohard adlı arkadaşa da hak veriyorum, mesela joker karakterinden batman olmasını bekleyemezsin. ancak bir şeyi yanlış söyledi, bir şeye herkesten sonra gülersen aptal durumuna düşersin o da var.

herkesten sonra demek istemedim aslında saniyeler olayı biraz öyle gösterdi galiba ama,demek istediğim biraz çevresine göre ayak uydurması yani burada bahsttiğim anlık bir olay aslında,tabiki herkes güldükten sonra gülmektense hiç gülmemek bile daha iyidir

en az komik olan şeylere bile ağzı kulaklarına varacak şekilde gülmek yerine hafif bir gülümseme yeterlidir aslında. herkes gülüyor diye de sana komik gelmeyen bir şeye gülersen sürü psikolojine girer bu.

haklısınız hocam ben de dediğiniz gibi yapıyorum içimden genelde gülümsemek gelir,ama konuyu açan arkadaş için gülümsemek biraz uzak bir fikir gibi sanki o yüzden en azından herkesle beraber gülerek olaya başlarsa daha iyi olur gibi sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız hocam ben de dediğiniz gibi yapıyorum içimden genelde gülümsemek gelir,ama konuyu açan arkadaş için gülümsemek biraz uzak bir fikir gibi sanki o yüzden en azından herkesle beraber gülerek olaya başlarsa daha iyi olur gibi sanki

Yani, haklı olabilirsiniz aslında. En azından öyle bari yapsın

• Bir arkadaşım var , sırf bu yüzden onunla arkadaşlığı bitirmeyi düşünüyorum o benden çok çok daha kötü komik olmayan şeylere bile gülüyor ciddi şeylere bile çok fena gülüyor onunla arkadaşlığımı bitirsem daha iyi olacak gibime geliyor
  • Abi aynı durumdan ben de nasibimi almışım ya. En iyi arkadaşımla kavga ediyoduk ooohooo (herşeye gülüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StraforKopuk -- 5 Mart 2014; 23:32:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini kasma ve kafandaki bir model olmaya çalışma içinden geldiği gibi davran yeterince gülüp bundan rahatsız olduğunda hayat sana ciddi olmayı öğretecektir tadını çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan zaten rahatsız oluyorum ya saolun öneriniz için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.