Şimdi Ara

Ciddi olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ciddi olmak istiyorum fakat bir türlü olamıyorum hep güler yüzlüyü biraz değişik bir sözcük gördüğümde bile gülüyorum bunu aşmak için ne yapmam gerekir ?

• Kötü şeyler acı şeyler yaşaman gerekir. Ağlamayı güçlü olmayı öğrenmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SerkanK-

Kötü şeyler acı şeyler yaşaman gerekir. Ağlamayı güçlü olmayı öğrenmek gerekir.

Acı çeken insan mutlu oluyor. Kör, sakat insanlar tanıdım senden benden daha mutlular. Çünkü derdin ne demek olduğunu biliyorlar. Bence arkadaşın demek istediği bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Acı çeken insan mutlu oluyor. Kör, sakat insanlar tanıdım senden benden daha mutlular. Çünkü derdin ne demek olduğunu biliyorlar. Bence arkadaşın demek istediği bu değil.

Hocam yine hertürlü bunlardan geçiyo olay.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Hocam yine hertürlü bunlardan geçiyo olay.

Olabilir de, demek istediği çok "Cıvıkım" bence. Arkadaşlarımın yanında çok heyecanlanıp saçmalıyorum her şeye gülüyorum demek istemiş. Anlıyorum çünkü bende de var

• Aynı şey bende de var. Bazen çok fazla gülesim gelir. Bunu önlemek için biraz sinirli olmak ve düşündüğün şeyin komik olmadığına kendini inandırman lazım. Yaşın 14'müş galşba, büyüdükçe de bu huyun azalır zaten, olgunlaşacaksın çünkü.

Ha bu arada , giysilerin çoğunlukla siyah olsun, bu seni daha asil gösterir
  • holmes09 kullanıcısına yanıt
    Merak etme sen istediğin kadar gevşek ol, sen istemesen bile hayat insanı bir yerden sonra ciddi hale getiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi başına bişeylerin derdine düş,mesela para kazanmak hayatı idare ettirmek gibi.O zaman gülecek zaman bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Tiger96

Merak etme sen istediğin kadar gevşek ol, sen istemesen bile hayat insanı bir yerden sonra ciddi hale getiriyor.

En iyi cevap buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Tiger96

+1. Ayrıca ciddi insanların malesef antipati topladığını da iyi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

Arkadaşlar ben ciddi olmak istiyorum fakat bir türlü olamıyorum hep güler yüzlüyü biraz değişik bir sözcük gördüğümde bile gülüyorum bunu aşmak için ne yapmam gerekir ?

Bir Gün Bu Köşede Sessiz Sedasız Hıçkıra Hıçkıra Ağlarken bulursan kendisi işte o zaman hayatın aslında her zaman gülerek zaman geçireceğin birşey olmadığını anladığın zaman artık güler yüzden kurtulucaksın.. benim gibi olursun birgün sende.. ama bu yazdıklarım olmazsa hayata her zaman güler yüzle devam edersin.
  • Yalnız kal. Dostlarının ailenin yanında olamayacağını anlarsın. Kelime gördüğünde pencereden bak. Uzaklaş o kelimeden. 2 3 kez yap. Baktın olmuyor gül. Fazla zorlama. Ilk seferde olmayabilir. Bunları uygula gelişmeleri aktarırsın. Hadi hayırlı akşamlar.

• ben de senin gibiyim öyle ciddileşmeye gerek yok içinden gülmek geliyorsa gül yüzünde hep bi gülümseme olsun ama o an bulunduğun durumun da farkında ol yani herşeye kahkahayı basma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bundan nefret ediyorum çünkü normalde her huyum iyi diye düşünüyorum (tabi kendim öyle düşünüyorum) birtek bu beğenmediğim yönüm , insanlar beni ciddiye almıyor birgün bu yüzden birini çok kötü yapacam çok çabuk sinirleniyorum böyle olunca , örnek aldığım insanların hepsi ciddi adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Aynı şey bende de var. Bazen çok fazla gülesim gelir. Bunu önlemek için biraz sinirli olmak ve düşündüğün şeyin komik olmadığına kendini inandırman lazım. Yaşın 14'müş galşba, büyüdükçe de bu huyun azalır zaten, olgunlaşacaksın çünkü.

zaten yeterince sinirliyim , sırf bu yüzden 2 aydır çok sinirli olmaya başladım , kapıdan geçerken insanlar yana çekiliyor , sadece 3-4 arkadaş onlarda çok yakın olduklarım onların yanında da çok cıvık oluyorum

• quote:

quote:

Aynı şey bende de var. Bazen çok fazla gülesim gelir. Bunu önlemek için biraz sinirli olmak ve düşündüğün şeyin komik olmadığına kendini inandırman lazım. Yaşın 14'müş galşba, büyüdükçe de bu huyun azalır zaten, olgunlaşacaksın çünkü.

zaten yeterince sinirliyim , sırf bu yüzden 2 aydır çok sinirli olmaya başladım , kapıdan geçerken insanlar yana çekiliyor , sadece 3-4 arkadaş onlarda çok yakın olduklarım onların yanında da çok cıvık oluyorum

Bu iyi bir şey. Samimi arkadaşlarının yanında da çok cıvıma ancak çok soğuk da durma. Yoksa uzaklaşırlar senden. Dik yürü, biri gözlerine bakarken gözlerini kaçırma, o kaçırsın.

• quote:

quote:

quote:

Bu iyi bir şey. Samimi arkadaşlarının yanında da çok cıvıma ancak çok soğuk da durma. Yoksa uzaklaşırlar senden. Dik yürü, biri gözlerine bakarken gözlerini kaçırma, o kaçırsın.

Ahh , bunu yapma :D sürekli gözlerimi kaçırıyorum gözlerim bozuk gözlük kulanmıyorum ve şaşı gibi oluyor bende kimseyle 1 snden fazla göz teması kurmuyorum. biraz soğuk olmaya çalışıyorum ama o kadar samimi olmuşumki başaramıyorum maalesef. Ama benim bu problemi çözmem lazım . lisedede böyle olursa yanarım , savcı olmayı düşünüyorum

•  Ciddi olmak

bence hayat herkesi farklı şekilde şekillendiriyor,seni olgunlaşıracak şeyler geçmediyse başından,zorlayarak ciddi olamazsın.

ama ufak da olsa bir değişiklik istiyorsan,herkesin güldüğü şeyler dışındaki şeylere gülmeden önce göz ucuyla çevrene bir bak,3sn düşün daha sonra gül,tabi bu saçma bir şey biliyorum insan içinden gelince gülmeli,ama cıvık olmaktansa yazdığım taktik en azından ciddi görünmeni sağlamazsa da biraz daha yerli yerinde davrandığın izlenimi verir.
    kısaca gülmeden önce 1sn de olsa 5sn de olsa düşün.ama çok da zorlama kendini fotoya odaklan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 5 Mart 2014; 22:29:22 >

• lens tak , madem gözlerin bozuk, renk de seçebilirsin hem :) (maddi durumunu bilmiyorum gerçi) Aslında itrysohard adlı arkadaşa da hak veriyorum, mesela joker karakterinden batman olmasını bekleyemezsin. ancak bir şeyi yanlış söyledi, bir şeye herkesten sonra gülersen aptal durumuna düşersin o da var.
  • quote:

lens tak , madem gözlerin bozuk, renk de seçebilirsin hem :) (maddi durumunu bilmiyorum gerçi) Aslında itrysohard adlı arkadaşa da hak veriyorum, mesela joker karakterinden batman olmasını bekleyemezsin. ancak bir şeyi yanlış söyledi, bir şeye herkesten sonra gülersen aptal durumuna düşersin o da var.

herkesten sonra demek istemedim aslında saniyeler olayı biraz öyle gösterdi galiba ama,demek istediğim biraz çevresine göre ayak uydurması yani burada bahsttiğim anlık bir olay aslında,tabiki herkes güldükten sonra gülmektense hiç gülmemek bile daha iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.