Şimdi Ara

Ciddi Soruyorum Mutlu musunuz Bozkurtlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beka benim için eğitimdir. Eğitimsiz bir halk yıkılmaya mahkumdur. Esip gürleme ile bu işler olmaz. Güç teknolojide teknolojide eğitimde. Dünyada kaçıncı sırada bu üniversitelerimiz. Politikalarımız eğitim üstüne olsa inanın bu durumdan çok farklı olurduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Akpnin dış politikada nasıl saçma adımlar attığı ortadayken beka demeniz saçma, bu ülke için en büyük beka sorunu malum partidir başkası değil. Ekonomi kötü adalet zaten yok talan ve yağma düzeninden başka bir şry yok. Eğer bir yerlerde malum partiden adamınız varsa ister adam öldürün ister uyuşturucu kaçırın ceza almazsınız. 28 şubat dönemimde söylenmiş çok güzel bir söz var irtica pkkdan daha tehlikelidir diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

MHP li, aynı zamanda siyaset de yapan bir Bozkurt olarak ben sanırım cevap verebilirim.
    Biliyorsunuz MHP ile Ak parti ittifak içerisinde. Ancak ittifak ne yerel yönetimlerde, ne halkta karşılığı olan bir durum değil. İttifak sadece tepe kısımda var. İttifaktan MHP yöneticileri de memnun değil ama kiminin kabul etmediği, kiminin küçümsedigi, kiminin de haddinden fazla büyüttüğü beka sorunu yüzünden bu ittifak yapılmalıydı.

Bozkurtlar, genel seçimde ittifaka değil MHP ye oy verdiler. Ilımlı milliyetçi olup sonradan AKP li olanlar ise akp ye değil ittifaka oy verdi. Biatci kesim cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a oy verirken benim gibi gerçek bozkurtlar genelde boş oy kullandı.

CHP konusunda ise, HDP ile fazla yakın olmaları ve halktan kopuk olmaları nedeniyle biz bozkurtlar pek memnun değiliz.
    Aslında CHP ile MHP birbirine en yakın iki partidir. CHP nin temelinde milliyetçilik vardır. Ancak mevcut yönetim ve hatta son 30-40 yıllık CHP yönetimi, Atatürkçülük ve laiklik kisvesi altında din düşmanlığı ve Marksist-Leninist yaklaşımlara fazla yakınlaşması, Kürt sorunu kisvesi altında da PKK ya tavizane tutumu nedeniyle milliyetçilikten kopmuştur. Aslında halkta rağbet görmeme sebebi de budur.

Yani açıkçası biz bozkurtlar, ne mevcut akp iktidarından, ne CHP ile ittifaktan, ne de kendi yönetici kadromuzdan hoşnut değiliz.
    Herhangi birinden memnun olmak elde değil haklısın. Fakat bugün Mhp ciddi anlamda yedek lastik konumuna geldi. Akp sayısal üstünlük kurmak için Mhp den aldığı ufak bir destekle dilediği gibi at koşturur hale geldi. Diğer partiler meclisin olağan işleyişinde bulunan araştırma önergesi verme özgürlüklerini tamamiyle kaybettiler. A kişisi çıkıp Kanal İstanbul araştırılsın diyor İttifak önergeyi reddediyor. B kişisi çıkıp Libya meselesi araştırılsın diyor ittifak reddediyor. C kişisi çıkıyor orman yangınları araştırılsın diyor ittifak reddediyor. D kişisi çıkıp Fetö nün siyasi ayağı araştırılsın diyor ittifak reddediyor. Bu böyle uzayıp gidiyor. Şükür ki herhangi bir zümreye körü körüne bağlanmayan, her duyumu kendi akıl süzgecinden geçiren az bucuk okuyan sıradan (olması gereken) bi vatandaşım. Bu önergelere baktığım zaman gerçekten de araştırılıp bir sonuca bağlanması ciddi anlamda beka meselesi olan mühim konular oldugunu görüyorum. Ama bakıyorum ki "beka meselesi" sebebiyle ittifak oluşturan iki parti gerçekten beka meselesi olan bazı konuları ittifakın onlara verdiği gücü kullanarak örtbas ediyor. Meseleye biraz uzak bir perspektiften baktığımızda bu ittifakın "devletin" beka sorununu ortadan kaldırmak için değil de "iktidarın" beka sorununu ortadan kaldırmak için kurulduğunu görüyoruz. Hal böyle olunca da Mhp de Akp nin çıkarlarını tek başına koruyamadığı bir zamanda ona yardım eden bir "yedek lastik" durumuna malesef ki gelmiştir.
    Benim burda canımı sıkan mevzu ise bütün bunları yaparken Mhp tabanındaki bozkurtları kullanmış olmaları. Neticede sizler mhp ye koltuk ortağı olması için oy vermediniz. Dediğin gibi ittifak yalnızca üst kadronun yaptığı fakat alt kadronun karışmadığı bir durum olsa bile üst kadro ne derse o olmak zorunda. Yani sandıklar açıldıktan sonra alt kadronun ne dediğini kimse dinlemiyor. Bu durumda da malesef ki Mhp başta kendi seçmeni olmak üzere hem kendi partisine hem demokrasiye hem de millete karşı büyük bir ihanet içerisinde olmuş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darbeci bir albayın kurduğu partiden ne bekliyorsunuz ki?

• soulstriper kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey sorucam genel seçimlerde neden chp iyi parti sp , hdp yi ittifaka almadığında mhp neden akparti ile ittifaka gitti.Sonuçta hdp ye ittifak içerisinde yer verilmedi , zaten hdp de kendi oy miktarını aldı oy kaymasıda yok.Senin fikrin nedir bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 15 Şubat 2020; 0:34:28 >
  • Akp gitse chp gelse de daha iyi bir gidişat göreceğimizi zannetmiyorum.Chpnin şuan izlediği yol akpnin 15 yıl önceki yolu.Güya herkese saygılı,kürtçülere sempatiyle bakan bir yol izliyor.Suriyeye operasyon sürecinde devlete barbar işidci diyen diyarbakır belediye başkanı selçuk mızraklıya kayyum atanınca ibb başkanının nasıl koşa koşa oraya gittiğini chplilerin de bunu desteklediğini gördük.Tıpkı çözüm sürecine,süreçte okunan aponun mektubuna,şivan perverin erdoğan ile sahneye çıkmasına akplilerin bir sey demediği gibi.Buyüzden chpliler boşuna hesap sormaya kalkmasın.

• MHP nin duruşunu milliyetçi olarak görmeniz hata.
    MHP amerikan uşağıdır nereyi gösterirlerse onun kuklası olur kuruluşundan beri bu böyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdığım ne kadar ülkücü varsa şu an iyi partili. bu ülkücüler çakma ergenler değil. çok çok eskiden beridir ülkücülük hareketini benimsemiş bunun için hapis yatmış insanlar. sağ sol kavgasında ciddi rol oynamış olanlar..

bakmayın şimdi ben ülkücüyüm diyip rte yi yalayanları. onlar maximum 85 doğumlu insanlar. mutlaka bir çıkarları var iktidardan. etrafım bunlarla çevrili arkadaşlar. en yakını kuzenimin eşi. sözde bozkurt, mhp nin bilmem ne üyesi ve devlet memuru. yemediği haraç kalmadı. memur maaşı ile bindiği arabayı oturduğu evi görseniz dibiniz düşer. sabah akşam ağzından mhp ve rte düşmez. muhalif konuşursan direk kavga çıkartır. sözde çakma bozkurt. çıkarları için memleketi satarlar. ruhunu şeytana teslim etmişler.
  • Okuyunuz.

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/soner-yalcin/hakki-teslim-etmek-5582935/

• İYİ Parti'ye geçtik, ancak ben de tabii mutsuzum bu durumdan. İnşallah Bahçeli gittikten sonra MHP özüne döner ve Arap milliyetçiliğini bırakıp Türk milliyetçiliğine geçer yeniden. O zaman zaten İYİ Parti tabanı canı gönülden MHP'ye geri dönecektir.
  • Onları adam yerine koymuyormuş da, onlar katıksız bir dönekmiş.

Sen kimsin ki, kimin adam olup olmadığını belirliyorsun?
    Yuregin varsa git gerçek facebook hesabından yaz bunları,adam yerine koymuyorum diye.

Burada klavye kahramanlığı taslamayın

• Bütün ülkücüler iyi partideymiş..

İyi partide adam mı kaldı çoğu istifa etti gitti.

İyi partinin, kürtçü y-chp nin bastonluğundan başka bir yükümlüküğü yok..

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Mhp de kökeni kürt olan yok diyorsun yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 15 Şubat 2020; 15:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Onları adam yerine koymuyormuş da, onlar katıksız bir dönekmiş.

Sen kimsin ki, kimin adam olup olmadığını belirliyorsun?
    Yuregin varsa git gerçek facebook hesabından yaz bunları,adam yerine koymuyorum diye.

Burada klavye kahramanlığı taslamayın
    Hayırdır dayına mı şikayet edeceksin kızak kurdu? Adımız da sanımız da belli şükür kusura bakma facebook kullanmıyorum direkt ev adresi vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Darbeci bir albayın kurduğu partiden ne bekliyorsunuz ki?
    Hahaha hafız sen ciddi misin Türkeş mi kurdu xD zahaha
    Olum O parti zaten kurulu idi 69 da CKMP ni işgal ettiler sadece

• TR'de bahsedilen tabanlarına sadık kalan bir parti var mı ki? Nereden yarar sağlıyorsan oradasın.
  • Milliyetçilik dünyanın her yerinde boş insan işi olarak tanımlanıyor artık kimse ırkını falan üstün görmüyor(yahudiler hariç)
    Irklarla değil icraatlerle tanıyın insanları.Kimse bir ırktan diye banka soymayacak,cinayet işlemeyecek diye bir kaide yok.
  • devletten satilik bahceli bu mhp basinda oldukca o eski ulkuculuk bitmistir,suan devlete sirtini dayiyan,benim vergimle boşa maas alan, sözde muhalifken hukumete kufur edip simdi tukurdugunu yalayan artik hukumetin saksakci saray oglani olan, yaptığı bi tane bile icraati olmayan bi boka yaramayanlar.. onların sozde yaptigi siyasetin aynisini zaten kahvede okey atan amcalar yapiyor hic bi farklari yok.Suanki mhp tamamen gereksiz bi partidir eskiye nazaran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 17 Şubat 2020; 17:21:3 >
  • bozkurtların en rezil olduğu dönem.ak partinin ayakçıları.başkanları bir zaman tayyip için seni divanı harbe yollamazsam NAMERDİMMM diye bağırıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.