Şimdi Ara

cift 8800 gt mantiklimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • durm anlasildi anakarttan dolayi sli baglanti yapamiyorum ozaman secenek 1 -yeni anakart arti 1- 8800gt daha yada 2- adet ati ekran karti ikiside ayni hesaba geliyor asagi yukari .peki diyelim anakarti degistircem evganin 790 serisi uzerine cift 8800gt mi performans acisindan doyurucu olur yada mevcut x38dq6 ya iki adet hd 4879 mi takmak?Evga iyi bir ekran kartimidr . bugune dek hep asus gigabyte gibi markalari duydugum icin bu marka bana oldukca yabanci . cevap veren arkadaslar ilginiz ve bilgilendirdiginiz icin ayrica cok tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara1970 -- 14 Ağustos 2008; 17:21:29 >
  • 8800gt slı gtx280 i gecemez....hatta yaklasması bile zor.....9800gx2 yi gecen kart 8800gt slı mı gecemeycek...

slı yapacagına git tek kart adam gibi bisey al.....

ha bu arada 1280*1024 de oynayacaksan bosuna yorma kendini git hd3850-9600gt tarzı bisey al isini gorur senin....
  • ha ha ha çok komik ..

9800GX2 gtx280 den bazı testlerde daha iyi ..

alın karşılaştırma 8800gt slı vs 9800gx2 vs gtx280 ..

http://www.oyuncehennemi.com/cinli-bir-sitenin-testlerine-gore-8800gt-sli-gtx280-den-daha-iyi-t194395.html?s=1ffe26836865d1b29994b75ecbfb306e&

şimdii siz kendinizi haklı çıkarmak için ..

bu testler yalan falanda dersiniz ..

• quote:

Orjinalden alıntı: kara1970

durm anlasildi anakarttan dolayi sli baglanti yapamiyorum ozaman secenek 1 -yeni anakart arti 1- 8800gt daha yada 2- adet ati ekran karti ikiside ayni hesaba geliyor asagi yukari .peki diyelim anakarti degistircem evganin 790 serisi uzerine cift 8800gt mi performans acisindan doyurucu olur yada mevcut x38dq6 ya iki adet hd 4879 mi takmak?Evga iyi bir ekran kartimidr . bugune dek hep asus gigabyte gibi markalari duydugum icin bu marka bana oldukca yabanci . cevap veren arkadaslar ilginiz ve bilgilendirdiginiz icin ayrica cok tesekkur ederim

Bence mantıksız iş yapıyor olacaksın sli yapar isen Bunu şu yüzden diyorum ana kartın destekli olsaydı şu an sli yapman mantıklıydı ama iyi olan anakrtını satıp sonra yenisini alıp 2 adet 8800 gt için deyecek bir hadise değil...Bence illede 2 kart kullanacaksanki 2 li düzeneklerde c.f daha etkili olmuştur 4850 c.f mantıklı olacaktır.....Gerçi parada huzurda senin kolay gelsin..

• ana kartı değiştirsen bile slı olsada daha fazla performans için 8800 gt uygun değil al en az 4850 2 tane öyle yap
  • tesekkurler bu islemi yapmak istememin sebebi mevcut 8800 gt kartimin arizalanmasi firmasya geri yolladim ve bu hafta icinde yenisi geliceginden . en mantiklisi sanirim mevcut karti baska bir pc de degerlendirip his iceq hd 4879x2 almak beklemekten baska care yok tesekkur ederim ilginize .tum cevap veren arkadaslara cok cok tesekkurler ederim yanlis karar almami engelledikleri icin . sevgiyle kalin
  • 4870 x2 al
  • bence hiçbirine gerek yok.. şuan tek 8800gt neyine yetmiyo.. fazladan masrafa hiç gerek yok.. elindeki kart oldukça yeterli bi karttır... bence ne sli'la uğraş nede kartını değiştir.. şuanki kartın gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilterler1991

ana kartı değiştirsen bile slı olsada daha fazla performans için 8800 gt uygun değil al en az 4850 2 tane öyle yap

bakı bence mantıklı .. ama daha iyi almanı tavsişye ederim .. bi tane HD4870 al .. 1 sene sonra 1 tane daha takarsın ...

ama daha ileriye yönelik kart bakıyosan ... hd4870x2 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity
    bakı bence mantıklı .. ama daha iyi almanı tavsişye ederim .. bi tane HD4870 al .. 1 sene sonra 1 tane daha takarsın ...

ama daha ileriye yönelik kart bakıyosan ... hd4870x2 al

. Evet güzel demiş arkadaş. Ana kartı değiştirmek çok mantıksız. yeni 8800 gt geldiğinde istiyorsanız forumda sıfır ayarına satarsınız. İlk etapta bir tane 4870 alın daha sonra bir tane daha eklerseniz sizi uzun süre idare eder. hem arkadaşların dediği gibi cf sli a göre daha fazla performans veriyor ve daha az sorun çıkarıyor. Sonuçta ati özellikle son döneminde cf ve x2 olayına yoğunlaştı. Pazar stratejisi şu an için bunun üzerine kurulu.

• bence hiç gerek yok slı ya.8800 GT seni daha çok götürür
  • Arkadaşlar, bende de P6N SLI v1 anakart var.
    Üzerinde de 8800gt var.

Beklediğim oyunlar var.
    Mirror's Edge, Fallout 3, Diablo 3 bunlardan bazıları.

---8800gt yeter mi bilemiyorum. (Monitör-> 1680x1050)
    ---SLI yapmayı ben de düşündüm. Çünkü 8800gt fiyatları iyice düştü.
    ---Öteki taraftan fiyatlar daha da düşmeden 8800gt'yi satıp, bir tane 4870 mi alsam diyorum ama bu physx olayı insanı bağlıyor... Düşündürücü bir durum.
  • bu kartları sli yapınca ms olmuyor herhalde...
  • storm bringer ben olsam 2 sene sonra kart alırım iyi düşün bak 30 fps fazla olmak için değer mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Arkadaşlar, bende de P6N SLI v1 anakart var.
    Üzerinde de 8800gt var.

Beklediğim oyunlar var.
    Mirror's Edge, Fallout 3, Diablo 3 bunlardan bazıları.

---8800gt yeter mi bilemiyorum. (Monitör-> 1680x1050)
    ---SLI yapmayı ben de düşündüm. Çünkü 8800gt fiyatları iyice düştü.
    ---Öteki taraftan fiyatlar daha da düşmeden 8800gt'yi satıp, bir tane 4870 mi alsam diyorum ama bu physx olayı insanı bağlıyor... Düşündürücü bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 15 Ağustos 2008; 2:49:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.