selamm forum elimde dku-2 usb kablo vardı kestim işmi yaramıyordu bir tane de usb uzatma kablosu vardı onu da kestim çift taraflı usb kablo yapmak isityorum
DKU-2 tip kabloda şu renkler var: turuncu kırmızı yeşil mavi sarı
usb uzatma kablosunda şu renkler var: yeşil beyaz kırmızı siyah
şimdi kısa devre yaptırmadan ya da ana cihaza zarar vermeden hangi kabloyu hangi kabloya bağlamalıyım daha önce denemiş olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
hiçbir alet ölçme cihazı ya da başka birşeyim ve bilgim yok diyebilirim deneme yanılma teker teker denemem çok uzun sürer sanırım amacım laptop soğutucu var elimde onu çalıştırmak usb kablosu yok elimde de bu işe yaramayan usb kablolardan olur sandım farklı renkler çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: sokrates099
hiçbir alet ölçme cihazı ya da başka birşeyim ve bilgim yok diyebilirim deneme yanılma teker teker denemem çok uzun sürer sanırım amacım laptop soğutucu var elimde onu çalıştırmak usb kablosu yok elimde de bu işe yaramayan usb kablolardan olur sandım farklı renkler çıktı
Aynı şeyleri yapmışız hatta sorunumuz, kestiğimiz kablolar bile bile aynı yapabildiniz mi acaba?
,
[Fe4R]
kullanıcısına yanıt
yapamadım ne yazıkki olan kablolara oldu attım çöpe
Peki hocam. Sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme