Bildirim
Çift cd rom takınca bilgisayarı kilitliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Master&Slave olayını doğru olarak yaptıysan ve dahi elektrik ve IDE kabloları da düzgün bir şekilde takılıysa geriye Power Supply nin yetmemesi gibi bir problem kalıyor. -
400 watt'lık bir power supply var. Bu arada işlemcim amd ve anakartımda asus. Yav arkadaşlar çıldıracam yav. Uygulamadığım kombinasyonkalmadı. Cd romun birini hdd ile beraber bağlıyım dedim o zamanda bilgisayar açılmadı. S:M:A:R:T bad hatası verdi. Bu ne çelişkidir böyle? -
Muhtemelen master & slave ayarı her ikisinde de aynı. Birini master diğerini slave olarak ayarla. (Bunun için cd romların arkasındaki jumperları düzenle) -
Kardeşler bütün ayarlar tamam. Onları ayarlıcam diye benim dengem bozuldu. Bilen birisi bana yardım edebilirmi? Bilipte söylemeyenin kaynanası bir yıl yanında kalsın...
Yaaaaardddııııııımmmmmmm -
quote:
Orjinalinden Alıntı: CİNALİS
Master&Slave olayını doğru olarak yaptıysan ve dahi elektrik ve IDE kabloları da düzgün bir şekilde takılıysa geriye Power Supply nin yetmemesi gibi bir problem kalıyor.
bundan sonra ne denir ki başka
aynı cd yi mi takıyorsun(belki cd de bilgisayarı kilitleyen bir şey vardır ne bilim), başka cd ler dene...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroil -- 30 Eylül 2005, 2:15:40 > -
benim kuzen lg cdrw nin yanına lg cdrom aldı buna benzer bi sorunla karşılaştı sonra lg cdromu philiple deyiştirdi ve problem ortadan kalktı -
bak arkdaşım
senin iki tane cd rom veya rw veya dvd mi takaccann
aynı koblo üzerinden iki rom takman için bak cd-rom veya cd-rw nin arkalarında 6 bacaklı
ve bu bacakların 2 tane si bir birine kısa devre edilmiştir
bunlar
3 lüdür
bak cd-rom un 1 ci ikili kasa devre etsin
cd-rw baglarsanda onuda ikinci 2 bacagı kısa devreetsinn
bak senin cd- rom mutlak arkası kısa devre edilmiştir
ama bunlar diger takacagın cd-rom veya cd-rw her neyse bu parçaylaa
aynı yer kısa devreedilmişse bundan yapar
cd bilgisayarataktıgında bilgisayar donuyorsa bu olayyı ger çekleştirisen bir sonuç alabilişrsinn
bak arkdasında <<< ::: >>>bak arkasında böle noktalı noktalı iletkenler var
bunların soldan birinciye birini tak soldan 2 ciyede ikin ci takacagın rom tak
kolay gelsinnnn
bak okumasasan anlamasın
oku mutlak anlarsınn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X