Şimdi Ara

Çift Dijital TV kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avermedia DVB-S Hybrid'i almış oldum. Ama istediğim kanalı (Eutelsat W2' deki Türkçe National Geographic'si) hala sağlıklı izleyemiyorum. Daha önceki topiclerimde de belirttiğim gibi gölgeli gösteriyor.
    Anladığım kadarıyla Skystar 3, 4:2:2 yayın formatını destekliyor. Diyorum ki Avermedia nın Hybrid özelliğini kullanıp, yanına da Skystar3 (USB bağlantılı) alsam kullanabilir miyim? (Tabi ki ikisini de eşzamanlı değil)
    Sizce mümkün mü?

• iki kart aynı anca çalışmayacaktır, zaten iki tane anten lazım, bence problem yaratmaz, ben ss1, ss2 ve ss3 kartlarını aynı bilgisayara takılıyken kullanıyordum tek dezavantajı bilgisayar çok sık reset atıyordu, ss2'yi çıkardıktan sonra reset atamamaya başladı, anlayacağınız güç kaynağı sağlam olursa sorun çıkmaz.
  • Çift dijital tv kartında ne olur bilmiyorum ama çift analogda birlikte çalışıyor pcı ve usb modelleri (Avermedia'da denendi) Bir de bu hybrid ne ola ki yani tam olarak ne işe yarıyor?
  • hybrit tunerli kartlar dijital uydu, dijital karasal ve analog yayınları alabiliyor, bu kartlarda ve usb kutularda tuner yerine tuner çipler kullanılıyor, analog yayınlarda problem çıkarmayan çip tunerler dijital uydu yayınlarında özellikle türksat uydusu gibi düşük sembol değerli kanalları alamıyor, bu tip kartlarda toplamda 220 küsür tv kanalı olan türksat uydusundan 40 tv kanalı tarama esnasında bulunabiliyor, düşük sembol oranlı kanalların bir kısmı frekans seviyeleri değiştirilerek kanal listesine eklense dahi kanal geçiş hızlarının yavaşlığı ürün sahibi için çok can sıkıcı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.