Arkadaslar forum hakkında pek bir bilgim yok. konuyu yanlıs yere acmıs olabilirim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim.
yaklasık bir hafta once bir sistem toplattım ve anakartı asus m4a785td-v evo. bu ana kartı secmemin sebebi crossfire ozelliği olmasıydı . bilgisayarıma isletim sistemim kurduktan sonra borad cdlerini yukledim . sıra ekran kartına geldi .sorunsuz bir sekilde onuda yukledim . ama gel gelelim aygıt yoneticisine girdiğimde ekran kartlarımdan birinin üzerinde bir ünlemcik görüyorum . kartlarımıın ikiside ati radeon hd 5670. ne yaptıysam halledemedim son care olarak buraya bas vurdum yardımlarınızı bekliyorum ...
yok mu bilgisi olan arkadaslar bios tan yapıldığını falan duydum ama nasılyapıcam bi yardım edin yaa ...
kartlarınızı crossfire kablosu ile bagladınız mı? sadece slota mı taktınız...
bende ses kartı için problem oluyordu. biostan ses kartını iptal ettim. böylelikle anakarta taktığım ses kartını çalıştarabildim. Biosa gir yerini rahat bulursun anakart üzerindekini iptal et
tamam ya çözdüm sorunu driver güncel deilmiş . crassfire kablomda bağlı .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme