Şimdi Ara

Çift Ekran Kartı Sorunu Dahili Vs Harici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim söyle bir sorunum vardı, laptop'umda dahlili ve harici olmak üzere 2 ekran kartı var.
    ama oyunlar girerken hep intel hd ekran kartını görüyor.
    1.manuel olarak sag tıklıyorum,oyun sımgesınden olmuyor
    2.2ekran kartıda aygıt yonetıcısınden calısıyor
    3.pc özellikleri i7 2630Qm dell n5110 ekran kartı gt525m
    4.driverlar güncelldir bu arada
    5 masaüstüne sag tık yapıncada dahili ekran kartını görüyor hariciye nasıl gecmeyelim teşekkürler )

• hocam çözüm gayet basit. oyunun simgesine sağ tıklayın oradan ekran kartı seçebiliyorsunuz. değişik seçenekler oluyor markalara göre. high performance - gpu vs. şeyler oradan açın oyunu kasmayacaktır
  • öyle bir secenek yok işte :D
  • http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/62902

bu driver yüklü mü ? bir de aygıt yöneticisi fotosunu da atabilirmisiniz eğer yüklü ise
  • evet driverlarım güncel, secenek neden cıkmıyor bılmıyorum ama pc' ılk aldıgımda fredosdu w7 64 bit kurdugum zaman cıkıyordu bır kac formattan sonra sımdı cıkmadı..
    yada sorunu tam tanımlayamadım ilk resimde aygıt yonetıcısı ,2 resimde ise 1.ci ekran kartı var dahili hariciye gecis yapamıyorum.
  • 2.resim
  • windows update at derim. bütün güncelleştirmeler önemli önemsiz bi yüklet genelde düzelir böyle basit hatalar ondan dolayıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamm dostum sımdı uptade yapıyorum yardımın cok saol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.M.S -- 30 Haziran 2013; 0:43:04 >
  • sorun kesinlikle biostan. en güncel bios sürücüsünü yüklediyseniz ve sorun devam ediyorsa uygun bios sürücüsünün çıkmasını beklemekten başka çare yok.
  • neden acba biostan bunun acıklamasını yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.M.S

neden acba biostan bunun acıklamasını yapabilir misiniz?

aynı sorun bende var dı. denemediğim şey kalmadı. servisi uzaktan bağlanıp çözmeyi denedi yine olmadı. bigün bios güncellemesi var diye uyarı geldi güncelledim kendiliğinden çözüldü. tabi bu arada 6 ay falan geçti. bi bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_72668843/f_//tm.htm#72668843
  • anladım dostum, bios güncellemei riskli bir şey mi daha önce böyle bir şey denemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.M.S

anladım dostum, bios güncellemei riskli bir şey mi daha önce böyle bir şey denemedim..

valla bilmiyorum desem yeridir. laptopum kendi kendine yaptı ben hiç birşey yapmadım.
  • peki ozaman,senin makine hp dimi?
    oyunlarda takılma filan olmuyor suan internet ve müzik amaclı kullanıyorum,yardımın için çok teşekkür ederim, araştırmalarıma göre oyunlarda otomatik geçiyor dediler,tasarruf amaçlı kullanıyorum şuanda sistem stabil çalısıyor,bios güncellemem konusunda tam emin değilim 2011 tarihli windows sence güncellemelimiyim?
  • F.M.S kullanıcısına yanıt
    hocam görev yöntecisinden diğer kartı devre dışı bırak yani nvidia kullanıcaksan onboard devre dışı bırak
  • dostum o zaman ekran kararıyor komple dahili,kapanıyor harici devreye girmiyor denedim saolun ama
  • oyun esnasında geciyor mu gecmiyor mu diye deneyebileceğin ufak programlar vardı. internetten araştırıp bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.