Şimdi Ara

Cift ekran kartli sistem almayi dusunuyorum bi bakarsanız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanirim yeni bir sey oldugu icindir .Yeni driverlarla bu tip sorunlar cozulur genelde...
  • Sen bilirsin tabi, alacak olan sensin
    ben herzaman için bir adet 6800gt yi 2x6600gt ye tercih ederim.
  • aşağıda da göreceğiniz gibi "gerçek dünyada" bir adet 6800gt 2*6600gt den daha iyidir

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 24 Haziran 2005, 13:51:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vese

aşağıda da göreceğiniz gibi "gerçek dünyada" bir adet 6800gt 2*6600gt den daha iyidir

/>

Kolay gelsin...

abi ole bı oyuna bakıp karar verılır mı...
  • bencede tek oyunla olacak is degil yaw!!!!!!!
  • Peki al kardeşim :)

3dfx de zamanında kullandı çift grafik kartıyla oluşturulan bir sistemi hatta quadlar vardı 4 lü olarak ne kadar yürüdü tartışılır. Bu iş sadece donanımın elvermesiyle olup bitmiyor ben geleceğini parlak görmüyorum sli ın. Bir fanteziydi geçip gidecek gözüyle bakıyorum isteyen alsın zevk meselesi. Bir oyunla karar verilemez haklısın nvidia hangi oyunları desteklediğini yazmıştı ordan seçer seçer oynarsınız :)
  • Ben en az 100 kez bu konuda cevap yazdım. SLI tamamen gereksiz. Burada herkes SLI Anakart almaya yönlendiriliyor... Ne gerek var? Kim 2 ekran kartı takacak? Çoğu kişi bir tane 6600GT alamıyor, iki tanesini kim bulmuş.... Ayrıca takmanın da bir anlamı yok, çünkü bir tane 6800GT iki tane 6600GT'den daha iyidir.... NOKTA.
  • Fikirlerin paylaşıldığı forum gibi ortamlarda "bu budur nokta" tarzı konuşmalar hoş değil. Hiçbirimiz kesin bir otorite değiliz ;)
  • gereksiz bir secim olur
    2 tane 6600 parasina tek bir kart alip daha iyi performans elde etmen mumkun.
    verecegin paraya yazik derim.
  • Bu benim düşüncem. Nokta olayı herkes için geçerli değildir. Ben SLI hakkında olumlu düşünmüyorum diyorum. Olay bu. Sen farklı düşünebilirsin. Maddi durumum gerçekten çook iyi olsa PC içinde 3000-4000$ harcarım. O zaman SLI alırım ve iki tane 6800ULTRA bağlarım. Ama "normal" kullanıcı için mantıklı gelmiyor bana.
  • Beyler HL2 donanımı en fazla zorlayan oyunlardan biri olduğu için seçmiştim.
    madem yetmez diyosunuz buyrun:

artık noktayı koyabiliriz sanırım.
  • Sanırım Nokta konuldu :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.