Şimdi Ara

Çift Google Play hesabı kullanıyorum fakat istediğim hesapla ödeme yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttim. iki tane Google Hesabım var. eski olanın içerisinde kayıtlı verilerim var ( clash of clans gibi) yeni olandaysa google Play bakiyesi var. fakat iki tane hesap olunca uygulama içi satın alımlarda eski hesabimi tanıyor ve içerisinde herhangi bir bakiye yada banka kartı tanımlı olmadığı için ödeme yapamıyorum. Ama şöyle bir şey yaptım. yeni hesabımı telefona tanımlıyorum ve başka hesap tanımlamıyorum anca bu şekilde alışveriş yapabiliyorsun fakat bu seferde önceden kayıtlı uygulama verileri olmadığı için eski oturumunu yüklemiyor. Eski Hesabım ve yeni hesabımla birlikte oturum açıyorum bu sefer eski verilerim geliyor fakat uygulama içi satın alımlarda eski hesabımı görüyor diğer hesaba ödeme yapmak için geçemiyorum. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz ?
    Hayırlı geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve artı olarak eski Hesabım nedenini anlayamadığım bir şekilde Google cüzdan doğrulaması istiyor. (yeni açtığım hesap şak diye doğruladı ve onayladı bu niye böyle yaptı anlamadım. Denemediğim yöntem ve başvurmadığım çözüm kalmadı işe yaramadı haliyle.Verilerimi yeni hesaba aktarmanın bir yolu varsa bilgilendirirseniz sevinirim)

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.