Şimdi Ara

Çift Hatlı Android Telefon Hakkında Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çalıştığım için bir şirket hattım ve kendi şahsi hattım var iki telefon taşımak istemiyorum almışken android ( ÇİFT HATLI OLAMSI ZORUNLU ) iyi bir telofon aliyim diyorum bana yardımcı olurmusunuz.. ben bir telefon buldum Star X18i Android 4.0.3 1ghz İŞLEMCİLİ CEP TELEFON aşağıdaki linkten bakıp bana bilgi verirmisinz ben pek anlamıyorum yani internette doşabileceğim videoları maillere rahat bakabileceğim ve tabi oyunda kaldırabilse iyi olur.

http://www.sanalpazar.com/Star-X18i-Android-4.0.3-1ghz-Islemcili-Cep-Telefon__isp3813643

Sizce bu telefonu alsam mı ? Fiyatıda iyi.

• beyler sizce bu telefonu alsammı yoksa başka bir telefon önerirmisiniz acaba ?
  • Bu telefon çöp hocam. Galaxy Y Duos var. En azından Samsung teknik servisi var piyasada.
  • kardeşim haklısın galiba ne olduğu belli değil benim dediğim telefonun, en azından samsung'un adı var teknik servisi var teşekkür ederim iyiki bulaşmamışım o telefona.

Bu telefondan daha iyiside var ise oda kabulumdür varmıdır sizce samsung için diyorum çift hatlı _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ibrahim-- -- 13 Ağustos 2012; 18:17:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    geçen ay açıldı
    Android Telefon Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.