Şimdi Ara

Çift Hatlı Telefonda Data Hattı Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,forumda ve google da baya bir araştırma yaptım ancak net bir bilgi elde edemedim.General mobile discovery alıp bir hattı konuşmak için diğer hattı da şu an bilgisayarımda kullandığım data hattı olarak kullanmayı düşünüyorum.Ancak bu telefonlarda bir hatla konuşma yaparken diğer hattı arayanlar ulaşamıyormuş.Şimdi ben data hattı olan 2. hattımla internete girerken esas konuşmak için kullanacağım hattım kapalı konumuna mı düşüyor?Kusura bakmayın çift hat telefonlar hakkında hiç bilgim yok.Çevremde bu şekilde kullanan da yok.Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevap yazarsa memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.

Edit:İlla ki data hattı diye birşey yok tabiki.Yani sormak istediğim hattın birinden data alışverişi yapılırken diğer hat ulaşıma kapanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 8 Haziran 2014; 0:43:39 >

• bende dediğiniz gibi data + gsm hattı beraber çalışıyor microsim yuvasında gsm simi takılı ve data kullanırken arama alabiliyorum sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürünen Merdiven

bende dediğiniz gibi data + gsm hattı beraber çalışıyor microsim yuvasında gsm simi takılı ve data kullanırken arama alabiliyorum sorun yok

Diğer hatta arama geldiğinde data kullanmaya devam edemezseniz.

Yada en azından bu durum bende böyle.

Aynı hat üzerinden telefon görüşmesi yaparken aynı zamanda datayıda kullanabiliyorum

fakat 2. hattan data kullanırken 1. hatta arama geldiğinde, 2. hat data bağlantıyı kesiyor.

@sword88 1/2. hatta data kullanırkeni, 2/1 hattan çağrı alabilirsiniz. ama bu diğer hattan data kullanımınızı kapatacaktır.

yani data kullanırken hiçbir hat kapalı konuma düşmüyor. sadece diğer hattan internete giremiyorsunuz.
  • Telefondan telefona değişir tabi, ama 1 hatta konusurken diğer hatta da arama geliyor general mobile telefonlara. Data için değişiklik var mı bilemem tabi denemek lazım. Tahminim konusma yaparken diğer data hattın bağlantıyı kesiyordur yönünde.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim.Çok yardımcı oldunuz.Data kullanırken diğer hatta çağrı geldiğinde datanın kesilmesi önemli değil benim için.Önemli olan data kullanırken diğer hattın kapalı konumuna düşmemesiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.