Şimdi Ara

Çİft hatlı telefonda Tek İMEİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yasadıgım bir problemi size aktaracam, önerilerinizi bekliyorum.
    Çinden çift hatlı lenovo a750 telefon getirttim. Telefon cok guzel. neyse tek bir imei numarası gorunuyordu. Bende gittim onu maliyeye kaydettirdim. Hersey yolunda gorunuyordu. 1 ay sonra birden 2. sim slot kapandı. Oysa *#06# yapınca sadece tek bir imei numarası gorunuyordu. Bende onu zaten kaydettirmiştim. Anladım ki bir imei daha var. çin ile mailleştim. Bir program gonderdiler. yukledim. ve 2. imei numarasını gordum. Simdi sorun şu, mcks yi aradıgımda dedikleri bana kayıtta bu telefon tek imei li gorundugu icin 2. tespit etmiş oldugum imei yi simdilik bu telefona kaydedemeyiz. Bekleyip inceleme sonucunda telefon eger çift imei si var ise o zaman 2. sini de aynı pasaportla kaydedebilirsiniz dediler. Telefon cok guzel ama boyle işler yarım kalınca keyfim de kacıyor..
    Ne yapmamı onerirsiniz?
    Tesekkurler
    Dr.Mehmet SARIER

• geçmiş olsun ...bende almayı düşünüyordum lenova a 750 ve ya 789 u size maliyeti ne oldu cihazın ?
  • satmayı düşünürseniz ilgilenebilirim...:)tr de bir iki yerde satan var cihazı ama güvenemiyorum..
  • bende de ayny sorun var proramyn ismi nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinmustafa

bende de ayny sorun var proramyn ismi nedir acaba

*#*#3646633#*#* ye basıp ekranda çıkanı sağa kaydır,CDS information a gir.Orada radio informationa girip phone 1 ve phone 2 seçeneklerinden kayıtlı imei yi görebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinmustafa

quote:

Orijinalden alinti: metinmustafa

MTK Engineer diye Google Play'de aratyn çikar.Yesil bir logosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 21 Temmuz 2014; 12:59:41 >
  • cavap için tesekkürler ama nasıl yapıldığını anlayamadım sım 1 ve sım 2 de aynı imei numarası yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.