Şimdi Ara

Çift hatlı telefonlar sizce güvenlimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift hatlı telefonlar sizce güvenlimi? Bir ara piyasadan toplatıldı diye duymuştum. Sizce alınabilecek fiyatı en fazla 350 TL olan en iyi çift hatlı telefon hangisi?

• En iyisi bence Samsung D880 ama bence güvenlik çaısından değil de kalite açısından pek beğenmiyorum genel olarak kaliteli marka yok çift hatlılarda bir tek Samsung yaptı sonra General Mobile az buçuk güvenilir.
  • General Mobile ilginç gariplikleri barındıran bir firma, neden böyle düşündüğümü ıspatları ile sunardım ancak daha önce sunduğumda firma mesajımı şikayet ettiği için "karalama" gerekçesi ile mesajım silindi ve uyarı aldım. Ben güvenmiyorum.
  • Sağlık açısından sar deperlerinin önemli olduğunu duymuştum sar okadar önemsenmesi gereken birşeymi?
    Radikal44 sanırım telefonun sağlamlığı açısından Samsung D880'i öneriyorsun fakat telefon için ayırdığım bütçe belli.
    GeceBekcisi beni General Mobile hakkında öm den bilgilendirirmisin.
  • güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göre onlar belli bir süre sonra sim kartları bozuyormuş ama illa alcam diyorsan aralarından bence herhalde en güvenilir olanı samsungdur
  • Bir hata yapıp samsungun çift hatlısını kullanan (daha doğrusu kullanamayan) biri olarak kesinlikle general mobile öneririm. Samsung diye D880 ve D780'e yönelmeyin pişman olursunuz. Çok para az kalite = samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemca06 -- 12 Şubat 2009; 16:49:37 >
  • arkadaş general mobile kullanıyor çok memnun
  • General Mobile ın cihazlarını alman halinde tek avantajın tek telefonde 2hatıını birlikte kullanabilmek olacak. (Kullandım ve biliyorum.) Lakin tercih edeceğin samsung olursa radyo, kaliteli bi kamera ve java sayesinde daha fazla özellikli bi cihaza sahip olarak daha memnun kalacağını düşünüyorum. bunun yanında sar değeri 0.21 w/kg olan bi cihaza sahip olacaksın ki bu tek hattını kullanabileceğin bi telefon için bile çok iyi bi rakam.. (Benim kullanmış olduğum general mobile yaklaşık 5 katıydı.) Ayrıca sar değerinin hiçte hafife alınmaması gerektiğine inanıyorum, çünkü bahsi geçen cihazın yaydığı radyasyonu gösteriyor...
    Son olarak D880i yapılan kampanyalarla elindeki rakamla alman mümkün. Geçenlerde media marktta 349 liraya satılmıştı. Biraz piyasa araştırması yaparak bu cihazı alman yararına olacak...
  • tavsiye etmiyorum. bir tanesini bile üzerinde fazla taşımamak gerekirken 2 tanesi... ama zaten 2 telefon taşıyanlar için anlamlı olabilir. arkadaşlar samsung demiş. telefon işi ciddi konu, bilinen markalardan alınması standartlara uygunluk açısından daha iyi gibi.
  • ben general mobile kullanıyorum, şimdilik memnunum. 2 telefon taşıma eziyetinden kurtuldum. ayrıca bilinmedik zokia, sumsang, hi-phone gibi çakma telefonlara göre gayet sağlam görünüyor.
  • samsung çift hatlı modelleri tavsiye ederim.(d 880 ve d 780)
  • ben dün gm aldım. haliyle şimdilik fazla yorum yapamam. samsung yerine gm almamım sebebi bütçeyle ilgili değil. samsung'lar çok kaba ve ağır hele d780 aynı 10 sene önce aldığım ilk ericsson gibi. 100 gr'ın üzerinde telefon almayı tercih etmem. d880 fena değil aslında, 1 seneden beri bekledim d880'den sonra samsung ne yapacak diye 780'i görünce gm aldım.
  • ben D780 kullanıyorum 3 aydır. Pil süresi ve menu kullanımı super. 3 gün 2 hatlı telefonlara göre çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.