Şimdi Ara

Çift İşlemcili Xeon E5472 Değişiklik....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem değişikliğine gitmek durumundayım şu an elimde bir abimin verdiği çift işlemcili intel xeon E5472 3.00 GHZ var anakartı ve kasa ile birlikte verdi. Birde 4gb ram bu parçaları yaza doğru benden alabilme durumu var daha belli değil. Ama her ihtimale karşı bir alternatif oluşturmak istiyorum. Şu parçaları ben aldım ve bu kasaya monte ettim yani bana ait olan parçalar : GTX 760 120GB KİNGSTON HYPERX SSD CX750 PSU şimdi bana lazım olan parçalar:

İşlemci anakart ram ve psu suz bir kasa bir de işlemci soğutucu.

Bu kasa da bir kaç test yaptım bf4 ultra sıkıntısız asssasin creed 4 te yine en full ayarlarda 20-30 fps civarı alıyorum. 1080p de çift işlemcili xeon E5472 tam olarak acaba hangi işlemciye denk geliyordur? Bunuda merak ediyorum. Yeni alıcağım işlemci ne olmalı ? Bu sistemi daha da ileriye taşıyabilecek bana lazım olan parçalar anakart işlemci ram psu suz kasa tavsiyeleriniz neler olur?

Bu parçalar için bütçe 1500-1600 TL.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blissfrkn -- 20 Ocak 2015; 20:06:25 >

• sunucu işlemcilerle normal işlemcileri kıyaslamak doğru olmaz
    onların amacı başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

sunucu işlemcilerle normal işlemcileri kıyaslamak doğru olmaz
    onların amacı başka

benim demek istediğim performans olarak ne durumda i5 -i7 ile kıyaslandığında çift olduğu için anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blissfrkn

quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

sunucu işlemcilerle normal işlemcileri kıyaslamak doğru olmaz
    onların amacı başka

benim demek istediğim performans olarak ne durumda i5 -i7 ile kıyaslandığında çift olduğu için anlayamıyorum

cpu test programları var çeşitli onlar kendi kıyaslıyor google da aratarak bulabilirsin birçok program
  • Elinizdeki islemciler eski s771 soket server islemcidir asa ustu karsiligi s775 quad islemcilerdir performans olarak cifti 1 adet i7 3820 civari ancak eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.