Şimdi Ara

ÇİFT MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA ÇİFT MONİTÖR KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 1. MONİTÖRDE FİLM İZLERKEN 2. MONİTÖRDE İŞLERİMİ HALLETMEK İSTİYORUM NASIL OLACAK DETAYLI ANLATIR MISINIZ LÜTFEN

KASA MIN GİRİŞLERİ , NE MALZEMELER LAZIM BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ
     ÇİFT MONİTÖR

• dvi-i hdmi yada vga dönüştürücü alman gerek.
    windows ta windows tuşu + p basınca yandan açılan menuden uzat seçersin olur gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

dvi-i hdmi yada vga dönüştürücü alman gerek.
    windows ta windows tuşu + p basınca yandan açılan menuden uzat seçersin olur gider.

bakın yanlış anlaşılma olmasın 1. monitörde oyun 2. monitörde film izlemek istiyorum mümkün mü bu ?
  • evet şu an ben onu yapıyorum birinci monitorde dh açık ikinci monitorde youtubedan belgesel.
    bazen çözünürlük farklarından dolayı film izlenen ekran kenara falan kayabiliyor.
    bir de altyazılı film izlerken oyun zor oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

evet şu an ben onu yapıyorum birinci monitorde dh açık ikinci monitorde youtubedan belgesel.
    bazen çözünürlük farklarından dolayı film izlenen ekran kenara falan kayabiliyor.
    bir de altyazılı film izlerken oyun zor oluyor :)

bir kaç kişiyi sordum bana alamazsın farklı görüntü dediler kafama takıldı , yalnız alacagım malzemenin linkini atma şansın var mı
  • Alabilirsin. DVI-VGA dönüştürücü alacaksın.
    Ben 3 monitör kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Alabilirsin. DVI-VGA dönüştürücü alacaksın.

Değerli yorumunuz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qecekoondu06

quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Alabilirsin. DVI-VGA dönüştürücü alacaksın.

Değerli yorumunuz için teşekkürler

arkadaşım ben tekrar sormak istiyorum tek bilgisayar kasası üzerinden farklı görüntüler almak istiyorum :) yani soldakinde işlerimi yaparken sagdakinde film izlemek gibi tek mouse klavye pc üzerinden dogrudur demi dvı - vga almam yeterli sadece ?
  • Evet yapabilirsiniz uzat seceginini yada genislet seceginini secip kullanabilirsiniz

• Monitor konusunda Karar sizin casperin mouseni bile almam cevirici dogru dviniz digital degil buarada analogtur ona dikkat ediniz

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilginiz için , öneriniz nedir ben aslında alacağım monitör oyun için degil sadece excel word , access , veritabanı için kullanabilecegim programlarımı kullanacağım o bölmede o yüzden almak istiyorum monitör öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qecekoondu06

teşekkür ederim ilginiz için , öneriniz nedir ben aslında alacağım monitör oyun için degil sadece excel word , access , veritabanı için kullanabilecegim programlarımı kullanacağım o bölmede o yüzden almak istiyorum monitör öneriniz nedir ?

Diger markalarin hesapli monitorlerine bakabilirsiniz Asus yada aoc tercih edebilirsiniz tabiki tamamen butceyle orantili :)

http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-195-e2070swn-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP bu ürün düşündüm sizce uygun mu istedigim özelliklere
  • Yapicaginiz is icin gayet ideal

Teşekkürler , hayırlı geceler :)
  • Eyw iyi kullanimlarn:)

hdmı girişli alsam vga dvı almasam hdmı ile kullansam gene olur mu öyle bi özellik ,?
  • Analogdan digital signal alamazsin ucuz monitor alip dvm et bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.