Şimdi Ara

Çift monitör oyundayken web tarayıcı kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dota 2 oynarken 2. monitörde web sayfası açıp rahatlıkla iki ekran arasında geçiş yapabiliyorum ama cs go açıkken diğer ekrandaki uygulamaya bastığımda cs go yu alt tab yapmışım gibi alta atıyor . Var mıdır bunun çözümü

• hocam ayni soruna bende sahibim. İlk monitorde oyuna devam ederken 2. monitordede DH de falan dolasmak dizi izlemek istiyorum bazi oyunlar desteklesede dediginiz gibi bazilari desteklemiyor ben cozumu oyunu pencere moduna getirmekte buldum oyun pencere modunda olunca sorun olmuyor ama oylede oyun etrafida pencereyi gormek sıkıntı veriyor insana duzgun bir cozum bilen arkadas varsa bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +Takip
  • WindowedFullscrean yapınca oluyor arkadaşlar.İnternette borderless diye aratırsanız nasıl yapıldığını anlatanlar var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockAndRollNeverDie

WindowedFullscrean yapınca oluyor arkadaşlar.İnternette borderless diye aratırsanız nasıl yapıldığını anlatanlar var .

arkadaşın dediği doğru.

csgo ve dota için (ve hatta bir çok oyun için) konuşmak gerekirse; Options > Graphics/Video > Screen Size > Fullscreen Borderless (Borderless Windowed) yapın.

Eğer bu özellik oyunun kendisinde yoksa, Windowed yapıp, benim kullandığım bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz http://westechsolutions.net/sites/WindowedBorderlessGaming/

• Ares0027 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dediğiniz programı indirdim ama antivirüs virüs yakaladı.Sizde kullanıyorsanız bir scan edin bilgisayarınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.