Bildirim
Ekranda sadece mouse görünüyor. Masaüstü görüntüsü yok!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görev yöneticisini açın. Gelen pencereden Dosya > Yeni görev sekmesinden explorer.exe yazarak çalıştırın. -
herhangi bir tema programı kullandıysan uxtheme.dll silinmiş olabilir. google'da bi ara ve yerine koy bakalım düzelecek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Görev yöneticisini açın. Gelen pencereden Dosya > Yeni görev sekmesinden explorer.exe yazarak çalıştırın.
görev yöneticisine ulasamiyorum. masaustu hicbir sartta ekrana gelmiyor. bilgisayar acilirken yapabilecegim bisey varmi yoneticiye ulasmak icin...? -
c:\windows\system32\config\ içindeki software dosyanız bozulmuştur.
Hdd nizi başka bir pc ye bağlama imkanınız var ise yada cd den çalışan İşletim Sisteminiz var ise( MiniPe vb) öncelikle bozuk olan dosyanın uzantısını değiştirin ( Örn: software.asd) sonrada c:\windows\repair\ klasör altındaki software dosyasını c:\windows\system32\config\ adresine kopyalayın.
Not: Bu işlemi yaptıktan sonra pc açılır ama office antivirüs vb programları tekrardan yüklemeniz gerekecektir. Dosyalarınıza bir zarrar gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: mavitech
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Görev yöneticisini açın. Gelen pencereden Dosya > Yeni görev sekmesinden explorer.exe yazarak çalıştırın.
görev yöneticisine ulasamiyorum. masaustu hicbir sartta ekrana gelmiyor. bilgisayar acilirken yapabilecegim bisey varmi yoneticiye ulasmak icin...?
Muhtemelen denemişsinizdir ancak CTRL + ALT + Delete. Fare imleci ekrana geliyorsa Görev Yöneticisinin açılmaması için bir neden yok. -
masaüstü/ sağ klik/ simgeleri yerleştir / masaüstü simgelerini göster -
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
masaüstü/ sağ klik/ simgeleri yerleştir / masaüstü simgelerini göster
o kadar basit değil bu olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defakto01 -- 17 Ekim 2009; 9:39:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: defakto01
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
masaüstü/ sağ klik/ simgeleri yerleştir / masaüstü simgelerini göster
o kadar basit değil bu olay
hahah:D:D
benim teorime göre
quote:
Orijinalden alıntı: mustifyy
arkadaşlar bu iş sakın microsoftun işi olmasın malum windosun 7. sürümü olarak bir işltim sistemi piyasaya sürüldü ve pek bir talep olmadığından acaba xp kullanıcılarını seven a mı yonlendiriyor.. bu sıkıntının da bi çözüm yolumunu bulmamadım hatırlarsanız win98 zamanında da bu tarz olaylar olmuştu ve kesin çozüm yoluna da ulaşan kimse yok sanırım yabancı forumlar da da kimse ne yapacağını bilmiyor sadece bizler derğiliz bu hata ile karşılaşan cevabını bekliyoruz bakalım ne çokacak altından....
-
boyle bir virus yemiştim. format at en ıyısı. yarım saatlik işi var. ugrastıgına degmez -
zaten boyle bir sorun olsa hata iletisi almazmıyız bu sorun u size resim ile tarif edeyim
ctrl+alt+del çalışmıyor
güvenli mod
komut istemiyle güvenli mod
son çalışan ayarlar
vs vs çalışmyor
fixboot fixmbr chkdsk
gibi komutlar da işlemiyor
-
tamam işte dedıgım gibi bi format at eger virusse duzelır, donanımla ılgılı bır sorun varsa hata tekrarlar ona gore konusuruz. yada format cd sı ıle repair yapmayı dene bı. arkadasların dedıgı gıbı sofrware dosyası falan sılınmısse yerıne koymus olursun. -
çok fazla insanda aynı tarihte aynı şeyler olmuş. Pek donanımsal bir arızaya benzemiyor. Virüs kaynaklı büyük ihtimalle ama kimbilir hangi virüs. Google da aratırsanız ekim 13 ünden başlayarak buna benzer bir sürü konu var. Ama kesin çözüm henüz yok(format vs. yapmadan). Yukarıdada denildiği gibi bir live cd edinip önemli dosyaları yedekleyip format atmak en sağlıklı çözüm gibi duruyor. Şu software dosyasınıda deneyeceğim. -
windows onarmayı dene benimde başıma geldi öle kurutulabildim verilerinin silinmeyeceği konusu sevindirici oluyor -
Bu sorun ÇÖZÜLDÜ arkadaşlar link;
http://forum.donanimhaber.com/m_34834537/tm.htm
" ARKADAŞLAR SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM!!!
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar.. Harddisk'i söküp başka bilgisayara bağlıyoruz.. "ESET SMART SECURTY" mümkünse güncel olsun.. ve C'yi taratıyoruz virüsü bulup siliyor ve bilgisayar acılıyor.. hepimize hayırlı olsun :) sanırım virüs de bu.
" H:\WINDOWS\twf.bak - Win32/Daonol.G truva atı türevi - silinerek temizlendi - karantinaya alındı "
Ben aynı şekilde yaptım ve acıldı sistem bizzat kendi ellerimle denedim eset smart security temizliyor.. kolay gelsin size tekrar "
BIZZAT KENDIM DENEDIM SORUNU DÜZELTIM..
-
senin çözümünden sonra 1 makina daha geldi dediğin olay olmuyor şekerim :d -
quote:
senin çözümünden sonra 1 makina daha geldi dediğin olay olmuyor şekerim :d
Bugün 4. cü düzelttiğim makine oldu bu yöntemle.. sizdemi sorun var acap? -
quote:
Orijinalden alıntı: adicts
Bu sorun ÇÖZÜLDÜ arkadaşlar link;
http://forum.donanimhaber.com/m_34834537/tm.htm
" ARKADAŞLAR SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM!!!
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar.. Harddisk'i söküp başka bilgisayara bağlıyoruz.. "ESET SMART SECURTY" mümkünse güncel olsun.. ve C'yi taratıyoruz virüsü bulup siliyor ve bilgisayar acılıyor.. hepimize hayırlı olsun :) sanırım virüs de bu.
" H:\WINDOWS\twf.bak - Win32/Daonol.G truva atı türevi - silinerek temizlendi - karantinaya alındı "
Ben aynı şekilde yaptım ve acıldı sistem bizzat kendi ellerimle denedim eset smart security temizliyor.. kolay gelsin size tekrar "
BIZZAT KENDIM DENEDIM SORUNU DÜZELTIM..
dostum bugün2 makine daha geldi aynı şekilde birisini 3 gün önce formatlamıştım yine aynı sorunla alakalı geldi. başka makinaya takıp tarattırmaya üşeniyordum. sen denedin madem bende deneyeyim cevabı buraya yazarım. bu arada bunun donanımsal bi arızayla alakası yok donanımınızın ayarlarıyla oynamayın
-
quote:
quote:
Bugün 4. cü düzelttiğim makine oldu bu yöntemle.. sizdemi sorun var acap?
çok uğraştım üstat olsa hemen yazarım oldu diye amacım sana çamur atmak değil bende halletsem hallettim derim -
quote:
quote:
quote:
Bugün 4. cü düzelttiğim makine oldu bu yöntemle.. sizdemi sorun var acap?
çok uğraştım üstat olsa hemen yazarım oldu diye amacım sana çamur atmak değil bende halletsem hallettim derim
Anlıyorum ama inan sana bu mesajı yazmadan yarım saat önce aynı sorunla bir pc yi daha düzelttim. Yani gerçekten kendi Teknik bilgisayarımda lisanslı eset smart security var. Tek yaptığım sadece mouse imleci görünen pc geldiği zaman hdd yi söküp benim pc ye bağlamam taratmam c'deki virüsleri temizlediği zaman tekrar takıyorum hdd yi ve pc açılıyor ben bu şekilde düzeltiyorum 10 a yakın oldu neredeyse
Benzer içerikler
- salt okunur kaldırma
- word dikey yazma
- pdf siyah beyaz yapma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- komut istemi
- oem açılımı
- pc otomatik kapatma
- suya düşen telefon
- wifi hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X