Evden 2-3 saatliğine çıkmam gerekti. PCde indirme yapıyordum. PCyi açık bırakıp gittim. Ekran kapalıydı. Geldiğimde Ekranı açtığımda görüntü vardı ama klavye, mouse vs. çalışmıyordu. Bilgisayarı reset tuşundan resetledim. Açılmadı. Ondan beri bilgisayar açılıyor, fanlar çalışıyor ama ekranda görüntü yok. PCye başka ekran bağladım ama yine fayda etmedi. BİLEN arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar yardım edecek yok mu?
anakartın bağlantılarını söküp tekrar takmayı dene, bazen fayda edebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
anakartın bağlantılarını söküp tekrar takmayı dene, bazen fayda edebiliyor
Acaba ekran kartı yanmış olabilir mi? Bu konularda biraz çaylağım. Yanıp yanmadığını nasıl anlarız.
Bilgisayarı kapatın, kasanızı açın. RAM modülleriniz çift ise teker teker dönüşümlü olarak deneyin. Buna rağmen çalışmıyorsa, ekran kartınıza da bakarız. Ancak ekran kartınızın onboard mı yoksa harici mi? Sistem özelliklerinizden de detaylı olarak bahseder misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Bilgisayarı kapatın, kasanızı açın. RAM modülleriniz çift ise teker teker dönüşümlü olarak deneyin. Buna rağmen çalışmıyorsa, ekran kartınıza da bakarız. Ancak ekran kartınızın onboard mı yoksa harici mi? Sistem özelliklerinizden de detaylı olarak bahseder misiniz?
RAMleri çıkarıp taktım. PC düzeldi. Çok teşşekkür ederim