Şimdi Ara

Ekranda sadece mouse görünüyor. Masaüstü görüntüsü yok!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
86.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu bende hep oluyor windows 7 kurdugumda combofix ile tarattıgımda sorun felan kalmıyor :) ama bende görev yöneticisi acılıyor
  • Vista olan bilgisayarıma daha bugün windows 7 yüklettim. ilk açtığımda bir sorun yoktu, eve geldim, tekrar açtım ahanda yine o siyah ekran hatası. windows 7 den mi kaynaklanıyor desem daha önce yine aynı bilgisayarda vista varkende siyah ekran hatasıyla karşılaştım. explorer.exe yapınca tamam sorun yok ama her açılışta bunu mu yapıcaz. yok mu bunun kesin bir çözümü
  • ADAM HAKLI ÇIKARIN HDD Yİ SİSTEMİ TEMZİ VE VİRÜSSÜZ BİR PC YE TAKIP TARATIN PROBLEMİ GİDERİLİYOR BENDE AVİRA ANTİVİR İLE BU TÜR PROBLEMİ GEÇİYORUM KENDİM BİLGİSAYARCIYIM YAPAMAYANALAR SORUNU KENDİNDE ARASINLAR ÇÖZÜM BUDUR TEŞEKKÜRLER ADMİN BU KONUYU KAPATABİLİR
  • arkadaşlar bilgisayarınızı açıyorsunuz ama ekran siyah ve mouse imleci var çözüm çok kolay.CTRL+ALT+DELETE yapın.Sonra görev yöneticisini başlata tıklayın.Sonra ise yeni göreve tıklayın,sonra yazacağınız yere explorer.exe yazın.Ama söyle birşey var bazı arkadaşlar explorer.exe yazıyor ama olmuyor bulunmuyor diyor.Yazacağınız tek kelime "explorer" yazın sadece çünkü bn öğle yaptım ve oldu siz dediğimi yapın beğenmeyi unutmayın
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Adamın dibisin kardeşim babamın laptopundayken gitti ekran 2 saattir uğraşıyorum senin 2 satırın çözdü sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Yaptıysam Aklımla Başardım. Denediğiniz Tuş Kombinasyonları İşe Yaramıyorsa Klavyenizde Bulunan Hilal İşaretina Tıklayın. Uykuya Geçecektir. Sakın Endişelenmeyin Üzerinde Çalıştığınız Projeler , İzlediğiniz Videolar Kapanmauacaktır. Bastıktan Sonra Bekleyin Kasanın Işığının Söndükten 3 Sn Sonra Çalıştırın Ve Tamamdır. ( Klavyesinde Tuş Olmayanlar İçin Bir Çözmüm Yok)
  • kurcalayarak herşey yapılır tebrikler kişisel bilgisayarda bana oldumu genelde uğraşmam format için bahanem olur :D formatı atarım geçer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.