Şimdi Ara

Çift Monitor ve Nvidia Sürücü Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartı olarak Nvidia MSI Geforce GTX570 Twin Frozr kullanmaktayım. 22" Samsung monitör ve 42 ekran televizyon bağlı bilgisayarıma aynı anda ve ikisi de DVI girişi ile bağlı. Monitörde normal uygulamalarımı yaparken aynı anda dizi/film gibi işlerimi de televizyonda görüyordum. GTA için sürücü güncellemesi yaptıktan sonra ikisini birden kullanamıyorum. Arkadaki iki soketten sadece soldakine bağlı olanı görüyor bilgisayar. Monitörü bağlarsam monitor, televizyon kablosunu bağlarsam da televizyona görüntü alabiliyorum. Ancak kati suretle eskiden kullandığım gibi ikisini aynı anda göremiyorum. Ne Nvidia Control Panel ne de Screen Resolution sekmelerinden durumu düzeltemedim. Kablolarda ya da sokette herhangi bir problem yok. Çünkü aynısını daha önce de yaşamış ve eski sürücüye geri dönnüce düzeltmiştim ama 2 senelik sürücü de kullanmak istemiyorum açıkçası.

Yardım edebilirseniz sevinirim.

ps. İşin garip kısmı, mesela hem tv hem monitor açıkken bilgisayarı açtığımda yükleme ekranları tv'de gözüküyor ama Windows monitörde açılıyor. Ve ayarlara baktığımda yine sadece monitörü görüyor alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsipura -- 28 Nisan 2015; 17:20:53 >

• Bende benzer bir sorunu ATI Radeon 9550 kartta yaşamıştım yıllar önce.
    Eski sürücüyü kullanmaktan başka bir çare yok gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.