Şimdi Ara

Çift Muhabbet Kuşu Aldım Resimleri Nasıl Bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Çift Muhabbet Kuşu Aldım Resimleri Nasıl Bakar mısınız ?

Arkadaşlar yeni aldım eş dediler dişi kuş biraz yaşı küçük sanırım çok sessiz hareketsiz ve çok korkuyolar yanından geçsek ne yapalım yem çok nadir yediler ayrıca yerli değil sanırım kuyrukları hep dışarda kalıyor büyükler Yumurta maması yapsam yerler mi ?

https://store.donanimhaber.com/4c/a5/8f/4ca58fea96b7ae776a60d0bd4334435d.jpg

• tabikide yerler.. iyi forumlar ama cok yedirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamus07

tabikide yerler.. iyi forumlar ama cok yedirme

yaşları ve cinsleri ne ayrıca dişiye erkek diyen oldu ama burnu beyaz ?
  • yaşları birbirine yakın duruyor, tam tahmin etmek mumkun degil, ama 6-8 aylıktan buyukler onu soyleyebilirim. alltaki kesin erkek, ustteki dişi olabilir, sadece usttekinin tek resmini cekersen tekrar yorum yapabilirim. arkadaki kalorifere fazla yakın olmus sanırım onlar, biraz uzaklastırmanda fayda var ve de yer seviyesinden ne kadar yuksek olursa o kadar rahat ederler, ayakaltında rahatsız olabilirler
  • Bence de duvara falan as misalen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin Ol Şampiyon

yaşları birbirine yakın duruyor, tam tahmin etmek mumkun degil, ama 6-8 aylıktan buyukler onu soyleyebilirim. alltaki kesin erkek, ustteki dişi olabilir, sadece usttekinin tek resmini cekersen tekrar yorum yapabilirim. arkadaki kalorifere fazla yakın olmus sanırım onlar, biraz uzaklastırmanda fayda var ve de yer seviyesinden ne kadar yuksek olursa o kadar rahat ederler, ayakaltında rahatsız olabilirler

sehpada yere yakın yani çamaşır makinesi büyüklüğünde dolap var oraya koysam olur mu ayrıca dişi bazen hızlı nefes alıyor videoda çektim amahttp://www.facebook.com/video/video.php?v=284962658272126&notif_t=video_processed ?

• stresten olabilir yani daha yenı degillermi cok normal ilk 20 gün (1 ay) bole yapalar benım kusmda boyledi ama yerliydi benimki sonra alıştı baya aferdesiniz pardon ama kafamda bile sıcıyor o derece yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • he bide tekrar bişi dicem kuşlar sana alısmaz 2 kişiler zaten 2si biribrine yaknlık gosterir ya kardeş bu avustralya muhabbetti yerli gibi olmuyor bea kanı tutmadı sana
  • quote:

he bide tekrar bişi dicem kuşlar sana alısmaz 2 kişiler zaten 2si biribrine yaknlık gosterir ya kardeş bu avustralya muhabbetti yerli gibi olmuyor bea kanı tutmadı sana

sağol ayrıca dişi çok hızlı nefes alıyor hani çok uçarda alır ya öyle acaba hastalıktan mı korkudan mı erkekde öyle birşey yok ?
  • videoyu izledim, guzel guzel duruyorlar sıkıntı yok gibi :) sessizlikleri yeni oldukları için, zamanla ortama alısınca ortalıgı yıkabilirler otuserek :) dolabın uzerine koysan daha iyi olur sanırım, ne kadar yuksekte olurlarsa o kadar rahat hissederler kendilerini :)
  • o kalp atışı korkuyor yani daha yeni ya o yüzden zaten kalpleri yavaş atma< muhabbet kuşlarının bizimkinin kac katı hızı tam olarak bilmiyorum ama hızlıı atar zaten okrkma bide korku gelince dahada hızlı atar korkma sen sen korkmassan stres yapmazsan kusda yapmaz rahat bırak yanına yaklıs cicikus felan de
  • quote:

o kalp atışı korkuyor yani daha yeni ya o yüzden zaten kalpleri yavaş atma< muhabbet kuşlarının bizimkinin kac katı hızı tam olarak bilmiyorum ama hızlıı atar zaten okrkma bide korku gelince dahada hızlı atar korkma sen sen korkmassan stres yapmazsan kusda yapmaz rahat bırak yanına yaklıs cicikus felan de

evet öyleymiş bugün yumurta maması yaptım hala yiyorlar çok sevdiler dişi yumurtanın etkisiyle hareketleşti ben 2 yemlik koydum ama bunlar hep bir yemlikden bitişik yiyorlar hiç ayrılmıyorlar
  • bak dedim sana korkma fazla :) iyi forumlar
  • kardeş bide sana bişi dicem kafes yeni alırsan yiyi olur orda kuşlar güzel durmuyo fotoya bkatıgımda ! bide temizle biraz kafesi suyu her gü degiştir kuş kendısnı kotu hissediyosa vitamın ver hissetmiyor bildigim kadarıyla demi?? o zaman sen yeni kafes al güzel hoşlanır kuşlar sevınırler :)
  • quote:

kardeş bide sana bişi dicem kafes yeni alırsan yiyi olur orda kuşlar güzel durmuyo fotoya bkatıgımda ! bide temizle biraz kafesi suyu her gü degiştir kuş kendısnı kotu hissediyosa vitamın ver hissetmiyor bildigim kadarıyla demi?? o zaman sen yeni kafes al güzel hoşlanır kuşlar sevınırler :)

evet kirlendi yarin temizliycemde kafesde ne gibi sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci

quote:

kardeş bide sana bişi dicem kafes yeni alırsan yiyi olur orda kuşlar güzel durmuyo fotoya bkatıgımda ! bide temizle biraz kafesi suyu her gü degiştir kuş kendısnı kotu hissediyosa vitamın ver hissetmiyor bildigim kadarıyla demi?? o zaman sen yeni kafes al güzel hoşlanır kuşlar sevınırler :)

kafes küçük yani muhabbet kuşlarımıza iyi bakmamız gerekiyipor bence yani sen iyi bakıyorsundur mutlaka ona demıyorumda yani büyük al hareket etsin salıncak al 1 tane hayvanlara eglenirler yani? ne dersin bu konuda?
    hem streste unuturlar :)

• 5 aylık civarlarında bu kuşlar. Çek ırkları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci

quote:

kafes küçük yani muhabbet kuşlarımıza iyi bakmamız gerekiyipor bence yani sen iyi bakıyorsundur mutlaka ona demıyorumda yani büyük al hareket etsin salıncak al 1 tane hayvanlara eglenirler yani? ne dersin bu konuda?
    hem streste unuturlar :)

• ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.