Şimdi Ara

Çift Pc ile yayın yapacam laptopum yeterli mi sadece yayını aktarmak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde şu an ASUS'un N551VW laptopu var yakın zamanda yeni bir masaüstü sistem toplayacam işlemcisinde karar veremiyorum o da ayrı bir konu Ryzen 2600X mi i5 8600k mı kararsızım. Neyse benim asıl amacım şu o masaüstü sistemin yanında laptopu yayın bilgisayarı olarak kullanabilir miyim?
    Laptopun özellikleri şöyle:

i7 6700 HQ
    HM 170
    GTX 960M
    RAM 8GB 2133 MHZ
    1TB 5400RPM HDD
    256GB SSD
    Toplayacağım sistem:
    CPU; Ryzen5 2600X veya i5 8600k
    Anakart; MSI Z370 tomahawk ve ya x470 tomahawk
    GPU; Gigabyte G1 GTX 1060 6 GB
    RAM; Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3200 MHz
    Depolama; Toshiba P300 7200 RPM 1 TB HDD(Maalesef SSD'lik bütçem yok bu kurlarla.)
    Kasa ve PSU; Cooler Master Masterbox Lite 5 600W PSU ile birlikte.
    İşlemci Soğutucusu; Daha belli değil.

Sizce bu laptopı yayın için kullanabilir miyim yoksa 2000, 2500 lira arası satıp bütçeye mi eklemeliyim ? Konu yanlış anlaşılmasın masaüstü sistemden oyun oynayıp capture cardla görüntüyü laptopa aktarıp yayın yapabilirmiyim diye soruyorum ?

• "Konu yanlış anlaşılmasın masaüstü sistemden oyun oynayıp capture cardla görüntüyü laptopa aktarıp yayın yapabilirmiyim diye soruyorum ?"

Bu neden tam olarak? Farklı network'leri mi kullanıyorlar? Neden kulağınızı tersten göstermek yerine, masaüstünden yayın yapmıyorsunuz?
  • Oyun oynarken işlemciye daha fazla yük binmesin diye
  • 8600k alacağınıza 8700K alın ve artanıyla ekran kartına yatırım yapın. Sizin için en iyisi bu olacaktır. İçinize sinmez ve yayını farklı bir bilgisayardan çıkmak istiyorsanız X5450 işlemcili ve 4gb ramli 300 lira maliyetli bir makine bu işi çok rahat görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furky! -- 12 Eylül 2018; 11:30:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.