Bildirim
Çift Taraflı Adf Özelliği Olan all in one tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Epson Stylus Office BX305F almaya karar verdim. Nereden temin edebilirim acaba -
her adf çift taraflı taramaz hatta pek çok adf'li cihaz sadece tek taraflı tarar. bx305'te onlardan biri ve zaten sıfırını bulmanız imkansız yıllar önce üretimi duran eski bir model siz canon mx925 modelini inceleyin epson wf3620'ye de bakın ancak epson için kolay dolan kartuş alternatifi henüz yok dolayısıyla orjinal kartuşlara mahkum olabilirsiniz ki bu çok maliyetli olur canon için kolay dolan kartuş seçeneği var bu sayede baskı maliyetinizi çok aşağılara çekebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme
her adf çift taraflı taramaz hatta pek çok adf'li cihaz sadece tek taraflı tarar. bx305'te onlardan biri ve zaten sıfırını bulmanız imkansız yıllar önce üretimi duran eski bir model siz canon mx925 modelini inceleyin epson wf3620'ye de bakın ancak epson için kolay dolan kartuş alternatifi henüz yok dolayısıyla orjinal kartuşlara mahkum olabilirsiniz ki bu çok maliyetli olur canon için kolay dolan kartuş seçeneği var bu sayede baskı maliyetinizi çok aşağılara çekebilirsiniz
Hocam bana çift taraflı adf yapabilen ve kolay dolan kartuş kullanılabilen yazıcı önerebilir misiniz ? -
canon pixma mx925 aradığınız özelliklere haiz bir cihaz
uyumlu kolay dolan kartuş setide (5x100 ml mürekkepli) aşağıdaki linkte incelersiniz
http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi-550-Cli-551-Dolan-Kartus-Set-5x100ml-Murekkep__isp51091646 -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme
canon pixma mx925 aradığınız özelliklere haiz bir cihaz
uyumlu kolay dolan kartuş setide (5x100 ml mürekkepli) aşağıdaki linkte incelersiniz
http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi-550-Cli-551-Dolan-Kartus-Set-5x100ml-Murekkep__isp51091646
Hocam farklı marka çift taraflı adf tavsiyelerinizide bekliyorum
-
uppupupu ? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X