Şimdi Ara

ÇİFT TARAFLI ADF ÖZELLİĞİ OLAN ALL İN ONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çift taraflı tarama özelliği olan( ADF özelliği deniliyormuş. Taranacak belgeleri tepsiye koyduğumuz zaman onları otomatik olarak tarıyor) bir hepsi birarada yazıcı bakıyorum.Canonun eski makinalarından biri olan canon pixma mp830 kullandım bir arkadaşta.Ama bulamıyorum o makinayı.Yeni serilerinde Pixma Mx435 te bahsedilmiş bu özellikten ama tek taraflı mı yoksa çift taraflı mı tarıyor açıklama yapılmamış... Lütfen bilgisi olanlardan yardım istiyorum...Kolay gelsin...

• ADF = Automatic Document Feeder yani otomatik döküman besleyici. Sizin istediginiz o otomatik beslemeyi yapan özelliktir ancak her adfsi olan makina çift tarafli tarama yapmaz. Şuan için bildigim kadariyla HP 8500A Plus , Epson Bx635FWD , Epson Workforce 4535DWF modellerinde oldugundan eminim. Ancak Canonun Mx-515 modelinde cift tarafli baski var belki emin değilim olabilir. Ancak makina kalitesine gelirseniz o makinaya para vermek pek akil karı değil. O yüzden Epson Bx635FWD alin. Hem özellik olarak daha üstün hemde maliyet olarak 1000 sayfalik kartuşlarıyla çok daha ekonomik olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

ADF = Automatic Document Feeder yani otomatik döküman besleyici. Sizin istediginiz o otomatik beslemeyi yapan özelliktir ancak her adfsi olan makina çift tarafli tarama yapmaz. Şuan için bildigim kadariyla HP 8500A Plus , Epson Bx635FWD , Epson Workforce 4535DWF modellerinde oldugundan eminim. Ancak Canonun Mx-515 modelinde cift tarafli baski var belki emin değilim olabilir. Ancak makina kalitesine gelirseniz o makinaya para vermek pek akil karı değil. O yüzden Epson Bx635FWD alin. Hem özellik olarak daha üstün hemde maliyet olarak 1000 sayfalik kartuşlarıyla çok daha ekonomik olucaktır.

Teşekkür ederim kardeşim... Ben de Epson da karar kıldım sayılır...Tek düşündüren taraf epsonların kullandığı yazılımlar...Bir türlü sevemedim ve kullanışlı gelmedi bana... Canon mx-515 de yok galiba çünkü mx-715 te özellikle belirtilmiş çift taraflı adf diye... Çok teşekkür ederim ilgin için... Epson BX635FWD alırsam kolay dolum kartuşlarını kullanmamı tavsiye eder misin? Çok teşekkür ederim ilgin için... Kolay gelsin...

• Vallahi ne desem yanlış olur detayli olarak hiç bir firmanin yazilimini incelemek nasip olmadi. Ancak yıllar önceki tarayıcı yazılımıyla bugünkü yazılım bir değildir, olmamalıdır diye düşünüyorum. Sonuçta Epson dünya devlerinden birisi bu konuda ve geliştiriyolardir kendilerini =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.