Şimdi Ara

Çift windows 7 açılmama problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda hali hazırda windows 7 yüklü idi. Yeni bir harddisk aldım, ikinci harddisk olarak kasaya bağladım ona da windows 7 yükledim. Açılırken ikisini de soruyordu ve ikiside sorunsuz açılıyordu. Buraya kadar bir problem yok. Ama ilk yüklü olan harddiski söküp yeni windows 7 yüklediğim harddisk ile açmaya çalışınca DISK BOOT FAILURE, insert system disk ve press enter yazısı çıkmaya başladı ve bilgisayarı açamadım. Bu problemi nasıl aşarım üstadlar, yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar.....

• Başka sata güç kablosu ve data kablosu deneyin
  • Denedim hocam üç farklı uç ile olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KskFaruk

Denedim hocam üç farklı uç ile olmadı

Hocam bios ayarlarını sıfırlamayı dene
  • Pili çıkartarak mı belli bir süre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KskFaruk

Pili çıkartarak mı belli bir süre ?

evet
  • Teşekkür ediyorum ilginize deneyeceğim eve geçince...
  • 2. HDD ye Format atılırken Windows açılış dosyalarını (Boot) 1.HDD üzerine yazar
    sizde 1.HDD yi çıkarınca Windows açılış dosyalarını arıyor bulamıyor ve hata veriyor
    Bu şekilde win7 CD sini takın ONAR seçeneği ile BOOT dosyalarını 2. HDD ye yazdırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejaterol

2. HDD ye Format atılırken Windows açılış dosyalarını (Boot) 1.HDD üzerine yazar
    sizde 1.HDD yi çıkarınca Windows açılış dosyalarını arıyor bulamıyor ve hata veriyor
    Bu şekilde win7 CD sini takın ONAR seçeneği ile BOOT dosyalarını 2. HDD ye yazdırın.

Teşekkür ediyorum hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KskFaruk -- 8 Eylül 2012; 11:56:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.