Şimdi Ara

Çift yumurta ikizlerinin kan grubu genotipleri farkli olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çift Yumurta İkizlerinin Kan Grubu Genotipleri

Çift yumurta ikizleri, aynı anda döllenmiş iki ayrı yumurtadan gelişen ve farklı zigotlara sahip bireylerdir. Bu nedenle, genetik olarak özdeş değillerdir ve kan grubu genotiplleri de farklı olabilir.

Tek yumurta ikizleri ise, tek bir döllenmiş yumurtanın bölünmesiyle oluşurlar ve aynı zigota sahiptirler. Bu nedenle, her zaman aynı kan grubu genotipine sahiptirler.

Çift yumurta ikizlerinde kan grubu farklılıkları, ebeveynlerinin kan gruplarına bağlı olarak ortaya çıkar. Her ebeveyn, çocuğuna bir kan grubu geni aktarır. Bu genler baskın veya çekinik olabilir. Çift yumurta ikizleri, ebeveynlerinden farklı kan grubu genlerini alabilir ve bu da farklı kan grubu genotiplerine yol açabilir.

Örneğin, bir çift yumurta ikizinin bir ebeveyni A grubu kanına, diğeri ise B grubu kanına sahip olabilir. Bu durumda, ikizlerden biri A grubu kan grubuna sahip olurken, diğeri B grubu kan grubuna sahip olabilir.

Sonuç olarak, çift yumurta ikizlerinin kan grubu genotiplleri farklı olabilir. Bu farklılık, ebeveynlerinin kan grubu genlerine bağlı olarak ortaya çıkar. Tek yumurta ikizlerinin ise her zaman aynı kan grubu genotipine sahip olduğu unutulmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çift yumurta ikizlerinin her bişeyi farklı olabilir. Cinsiyetleri dahil.
  • Çift yumurta ikizleri genotip ve fenotip olarak aynı olmazlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maybe

• olabilir.
  • Çift yumurta ikizlerinin kalitsal benzerliği ancak iki kardeşin benzerliği kadardır

• Sağolun beyler

• Çift yumurta ikiziyim,
    Ben erkek o kız
    Ben esmer o beyaz
    Ben meraklı o sıradan
    Ben kötü konuşan o iyi diksiyonu olan
    Benim kan grubu pozitif onun negatif
    Ben agnostic düşünce o dindar
    Ben kavgacı o uysal
    Her şeyimiz zıt, ortak noktamız yok. Ortak noktamız aynı zamanda dünyaya gelmemiz.

• çift yumurtayı normal kardeş gibi düşün
  • olabilir tabi sonucta her biri farkli bir yumurtadan dollenmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane farklı yumurta iki tane farklı sperm var işte hocam. Birbirinin aynı olurlarsa çok ilginç olur.

• hadi123 kullanıcısına yanıt
    tarihe bakın olum tıp okuyom şu an djsfdsfjl
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

tarihe bakın olum tıp okuyom şu an djsfdsfjl

khjkhjflgk konuyu başkası uplamış bende yeni zannettim
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Belki alakasiz ama kac net civarında yapiyodun kaç net yaptın?

• Cift yumurta ikizi 2 farkli kardesin ayni anda dogmasidir

• İlk15k İ kullanıcısına yanıt
    bu zamanlarda yani ocak şubat gibi soruyosan zaman denemelerinde 135-140 civarıydım hep. En kötü denememde bile 130 yapardım yani arada 140 üstü yaptığımda olurdu. ama ygsde anormal derecede heyecan yaptım yetiştiremedim sınavı 112 net oldu 17bin oldum ygs-2'de .ama lys'yi bırakmayıp kastım 8900e çektim
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Bende az önce deneme çözdum mesela 124,75 ondan önce 120 ikiside fem 5li i zaman hedefimden çokmu uzaktayım senin gibi biri 140 yapip. Sınavda 112 yaptiyda işim yaş.bu arada sosyalden kafadan 20 net gidiyo hedef mf3 15k

• İlk15k İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş kaç yaptığının bi önemi yok , denemelerle gerçek ygs paralel gitmez ha bazen gider ama nadir, cidden denemeleri çok düşük olup 2k,3k yapcak arkadaşlarınız olcak gerçekten bak bunun nedeni ise ösym farklı tarz soruyo bambaşka bi sınav yani alışkın olmuyo kimse, o anki durumuna bağlı yani . 124 net yapıyosan ilk bine de girebilirsin ve cidden 40k 50k kadar kötü de gelebilir cidden o ana bağlı moral bozma çalış çalış gir sonra ne geldiyse kısmetine boyun eğ ve lys kas ne gelirse gelsin . Hadi Allah yardımcısı olsun hepinizin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.