arkadaşlar ben ekran kartını yeni aldım GTA 4 oynamak için. neyse gta 4 çalıştı ama cok kasıyo. ne kadar RAM yukseltsemde kasacağından eminim çünkü resimde görüldüğü üzere çift çekirdek lazım
neyse ben size bi danışayım. CPU yu çift çekirdek yapmak istiyorum ama bu ekran kartını da çöpe atmak istemiyorum. şimdi çift çekirdek destekli AGP ekran slotlu anakart var mı !!! ? varsa fiyatı ne kadar.? ya da benim anakarta çift çekirdek olur mu ?
* up top 800-MHz system bus * AGP 8X slot and up to 8 Hi-Speed usb 2.0 * dual-channel DDR400 / 333 / 266 SDRAM memory support
anakartın özellikleri bu arkadaşlar. yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşım sistemin hakkında tam bir detay yazarsan belki yardımım dokunabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: COWABUNGA
Arkadaşım sistemin hakkında tam bir detay yazarsan belki yardımım dokunabilir.
sistemle ne alakası var anlamadım ama yazayım
P4 . 3.0 DDR400 1GB 512MB SM 3.0 ekran kartı
Anakartının marka ve modelini tam olarak yazmamışsın. Yazdığın özellikler birçok anakartta var zaten. Bu şekilde bir şey söylemek mümkün değil. Everest programını kullanabilirsin en ince detayına kadar öğrenebilmek için.
CPU Türü Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) Anakart Çipseti Intel Springdale i865PE BIOS Türü AMI (04/02/04) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1) İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1) ----------------------------------------------------------------------------------- Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1950 Series (512 MB) 3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X1950 Pro (RV535)
Anakartın çift çekirdekli işlemciyi desteklemiyor. Sanırım işlemcisi de kendisiyle beraber gelen bir anakart.
Çift çekirdek destekli ve AGP slotlu anakart olarak bir tane örnek buldum:
MSI K9MM-V AM2 VIA K8M800 Micro ATX AMD Anakart
Tabi neden bu kadar zahmete giriyorsun anlamış değilim. Anakart + işlemci almak zorundasın şu durumda. Bellekleri bilmiyorum tabi. Ekran kartını satıp ikinci el PCIe sistem kurmak daha mantıklı. Bu kadar uğraştığına değmez.
bütün sistemini sat 200-250 lira verirler üstüne de 350 sen kat eder 600 birde 50 tl falan ekleme 650 onada şu sistemi al
AMD Athlon x3 5200+ WINDSOR 2.7GHz
MSI K9N6PGM2-V
SAMSUNG 160GB NCQ SATA II 8MB
HI-LEVEL 2GB DDR2 800MHZ
Connect3D 512MB 256bit HD4830
AOPEN QF50-H02 Gümüş-Siyah 350W KASA
toplam 679 lira eğer çok pahalı gelirse ekran kartını hd3850 alabilirsin
ama 40 lira fark olur 640 lira pek bişi deiştirmez bunu al derim
Sen bu anakartı alsan dahi ileride yeni çıkan oyunlar için sistem gereksinim lerin artacak,oyüzden bende hiç uğrasma pci-e kartlardan ucuz bir tane al'örnek:asus m2npv-mx olabilir.ikinci eldede gayet makul kartlar var.Birtanede işlemci bul babalar gibi kullan tahminim en fazla 250 liraya sistemini upgrade edebilirsin.2gb ram alsan en fazla 30 lira
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Ne demek herzamn buradayız
P4 M800 PRO -M istedigin özelliklerde bir anakart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme