Şimdi Ara

ÇİFTE VATANDAŞLARA YAPILAN SAÇMA KIYAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alabastron

quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

quote:

Orijinalden alıntı: Alabastron

Bulgaristan göçmeniyim bu uygulamadan faydalanmadım, yaftalarınıza dikkat edin.

Direk sana demedim fark ettiysen ayrı bir mesaj attım. Ancak Bulgaristan göçmeni olmasan savunma gereği duymazdın ben böyle düşünüyorum.

Yine savunurdum.Anlamıyorum hepinizin elinde böyle bir fırsat olsa ölümüne kullanırdınız,ama bunu kullananlara laf ediyorsunuz.Sistem saçma adaletsiz kabul ediyorum zaten.

Bu uygulama benim için de olsa kullanırım. Neden kullanmayayım? Burada kullananlara laf eden kimseyi görmedim. Uygulamaya laf ediyoruz. Kalitesiz insanlar neden orada ondan bahsediyoruz. O insan niye uygulamayı kullandı demiyoruz ki. Böyle bir uygulama neden var da millet bu uygulamayı kullanabiliyor diyoruz.

• YÖS KALDIRILDI HER ÜNİVERSİTE KENDİ SINAVINI YAPIYOR AMA YÖS'TEN FARKI YOK SORULAR ÇOK KOLAY. ÇOK BASİT BİR ŞEKİLDE ÜNİVERSİTEYE ALIYORLAR. LİSELERDE DE AYNI OLAY GEÇERLİ KIZIN BİRİ GELDİ BİZİM OKULA İNSANIN SURATINA BOŞ BOŞ BAKIYOR AMA FEN LİSESİNE BİLE GEÇİŞ HAKKI VERMİŞLER. ÇOK SAÇMA BİR SİSTEM. ÜNİVERSİTEDE Kİ SİSTEMDE AYNI AMA BENİM DEDİĞİM ARKADAŞ İSTESE YAPABİLİR. ZEKİ BİRİ ÇALIŞSA YAPAR AMA ADAM BU SINAVI BİLDİĞİ İÇİN ÇALIŞMADI HİÇ SENE BOYUNCA BİZİM SİNİRLERİMİZ HOPLARKEN O GÜNÜNÜ GÜN ETTİ VE ŞİMDİ BU SINAVA DELİ GİBİ ÇALIŞAN İNSANLARIN NEREDEYSE HEPSİNDEN DAHA İYİ BİR YERE GİTTİ. YANİ ORADA OKUYABİLİYORSA HAK ETMİŞTİR DİYE BİR ŞEY YOK. BEN HİÇ BİRİNE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
  • Çifte vatandaşım bize yapılan bir kıyak falan yok.Kıyağın olması için türk vatandaşlığından çıkıp öyle yös'e girmek gerek.Ki çevremden de yapan var bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral Penguen

Çifte vatandaşlar giremiyor o sınava Türk vatandaşlığının olmaması gerek.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

+1

Arkadaşım çifte vatandaş. Almanya doğumlu. Girdi ve şimdi aradı beni yıldız teknik gemi makineleri mühendisliğine girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

Çifte vatandaşım bize yapılan bir kıyak falan yok.Kıyağın olması için türk vatandaşlığından çıkıp öyle yös'e girmek gerek.Ki çevremden de yapan var bunu

Vatandaşlıktan çıkmakta zor,anne veya babanın yabancı vatandaş olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann_oguzz

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

+1

Arkadaşım çifte vatandaş. Almanya doğumlu. Girdi ve şimdi aradı beni yıldız teknik gemi makineleri mühendisliğine girmiş.

Valiliğe gidip vatandaşlıktan çıkmıştır o, mavi veya pembe kardı vardır
  • cann_oguzz kullanıcısına yanıt
    Bende çifte vanadaşım ve giremedim çünkü doğum yerim Türkiye arkadaşın Almanya doğumlu olduğu için girebilmiş öyle herkesi kolayca almıyorlar sınava
  • Dogum yerin Turkiyeyse vatandasliktan da ciksan giremiyorsun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler bile sınavsız üniversite okuyor bu ülkede Türksen 2. sınıf vatandaşsın.
  • Bende cifte vatandasim . nasil yararlaniliyor bundan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Bende cifte vatandasim . nasil yararlaniliyor bundan ?

Türkiyede doğduysan liseyi Türkiyede bitirdiysen yararlanamazsın diğer türlüysen nisan gibi her üniversitenin yös tarihleri bilgilendirmeleri ve başvuruları duyrulur onları takip edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Bende cifte vatandasim . nasil yararlaniliyor bundan ?

parası da epey tuzlu onu da ben hatırlatayım.
  • Turkiye dogumlu degilim fakat turkiyede okudum . o zaman hic bulasmamak daha iyi . tesekkurler.

• Sınavı yapanlara suç bulun girenlere değil, şahsen benim böyle bir şansım olsaydı girerdim :)

• Almanya da Gymnasium da lise 1i bitirip vatanima döndüm. Beni düz liseye göndermeye ne haklari var mesela ?
    Gymnasium da liseyi bitirdigimde Almanya da cok rahat bir sekilde örn elektrik-elektronik müh. okuma sansimi birakip gelmisim. S
  • Aşağıdakilerden hangisi karedir gibi sorularla hacettepe ingilizce tıpa'a girmiş fakat sitoplazmanın dahi ne demek olduğunu bilmeyen kişiler var. neymiş? çifte vatandaşmış. amerikalıymış. cartmış curtmuş.

ne zaman kendi ülkemiz için çabalıycaz? ne zaman kendi vatandaşlarımızı ezmekten kurtulcak bu devlet soru işareti.
  • ya neden kendini yoruyorsunuz anlamıyorum ?
    Bir zengin ailenin kızı mühendislik kazandı ytü sonuç kalmaktan başı döndü kızın !
    Çünkü altyapı yok bilgi birikimi yok kızın tek dediği işte belçikada böyle değil üniversite, sonuç bıraktı okulu yapamadı.

Ayrıca yukarıda bir arkadaş yazmış siz bizim 80-90 yıllarında neler çektiğimizi bilmiyorsunuz diye !

Tamam sadece boşnak ve bulgar göçmeni olanlar için sonuna kadar haklılar ama yıl 2013 oldu şu an her şey normale döndü üniversitelerinde bu sınavı yapmaktan vazgeçmeliler biz aynı şekilde yurt dışına gitmeye kalksak kimse bize böyle bir hak tanımıyor
  • cann_oguzz kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yös sınavı adaletsizliğin babası resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: curcuburcu

Aşağıdakilerden hangisi karedir gibi sorularla hacettepe ingilizce tıpa'a girmiş fakat sitoplazmanın dahi ne demek olduğunu bilmeyen kişiler var. neymiş? çifte vatandaşmış. amerikalıymış. cartmış curtmuş.

ne zaman kendi ülkemiz için çabalıycaz? ne zaman kendi vatandaşlarımızı ezmekten kurtulcak bu devlet soru işareti.

Döner bıçaklarıyla dalalım abi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.