Şimdi Ara

Çiğ Köfte işine giriyoruz yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
25.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Benim önerilerim şöyle

-Ayranlar kaliteli olmalı
    -Masada kesinlikle kornison turşu bulunmalı.
    -Öğrenciler bir tek durum ile karınlarını doyuramayacaklari için çeşitli menüler hazırlayabilirsiniz. Mesala 2 çiğ köfte 1 ayran 6 tl olabilir.
    -Paket servis kesinlikle olmalı.
    -Masalarda nar ekşisi bulunabilir.
    -hem acılı hem de acisiz iki çeşit çiğ köfte bulunmalı. (bayan müşteriler normal acı bile istemiyor bazen.)

Hayırlısı olsun.

dostum fikirlerin gerçekten çok önemli teşekkür ederim. Eğer kısmetse açarsak bunları dikkate alacağız merak etmeyin :)

dediğim gibi 3-4 liraya pizza da koyacağız grup içinde biri çiğ köfte sevmiyorsa grup ayrılacaktır o ortamdan. o yüzden de pizza koyacağız . 3 kişi çiğ köfte yerken 1 kişi pizza yiyebilir. dolayısıyla herkes dükkanda :)

Bu sene öss de hedefim Marmara uni tutturursam gelirim çiğ koftenizi yemeye :-)

• quote:

quote:

quote:

Benim önerilerim şöyle

-Ayranlar kaliteli olmalı
    -Masada kesinlikle kornison turşu bulunmalı.
    -Öğrenciler bir tek durum ile karınlarını doyuramayacaklari için çeşitli menüler hazırlayabilirsiniz. Mesala 2 çiğ köfte 1 ayran 6 tl olabilir.
    -Paket servis kesinlikle olmalı.
    -Masalarda nar ekşisi bulunabilir.
    -hem acılı hem de acisiz iki çeşit çiğ köfte bulunmalı. (bayan müşteriler normal acı bile istemiyor bazen.)

Hayırlısı olsun.

dostum fikirlerin gerçekten çok önemli teşekkür ederim. Eğer kısmetse açarsak bunları dikkate alacağız merak etmeyin :)

dediğim gibi 3-4 liraya pizza da koyacağız grup içinde biri çiğ köfte sevmiyorsa grup ayrılacaktır o ortamdan. o yüzden de pizza koyacağız . 3 kişi çiğ köfte yerken 1 kişi pizza yiyebilir. dolayısıyla herkes dükkanda :)

Bu sene öss de hedefim Marmara uni tutturursam gelirim çiğ koftenizi yemeye :-)

gel kardeşim gel bekleriz :) Marmara DH lıları da çağıracağız :)

• bu iş yaş moruk
  • 3 ortakla o iş yürümez. Tecrübeyle sabittir.
    2000 kira verince hedefiniz aylık kaç para. Aylık giderlerinizi iyi hesaplayın. SGK, Maliye muhasebe hepsini hesapla. Aylık ortak başı ne kalacak?
    İş belli, çiğköfteciden bol bişey yok. Bu işi yapmakta kararlıysan tek başına yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

3 ortakla o iş yürümez. Tecrübeyle sabittir.
    2000 kira verince hedefiniz aylık kaç para. Aylık giderlerinizi iyi hesaplayın. SGK, Maliye muhasebe hepsini hesapla. Aylık ortak başı ne kalacak?
    İş belli, çiğköfteciden bol bişey yok. Bu işi yapmakta kararlıysan tek başına yap.

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

bu iş yaş moruk

güzel iki zıt fikir. Peki neden hocam ?

biz 50 bin kişilik bi ortam + evler + iş yerleri gibi bir yerde tek başımıza olacağız.
    + isim hakkı vermeyeceğiz

çiğ köfteciden bol bir şey yok ama mekanımız ve şu an rakibimizin olmayışı güzel bir olay değil mi ?

farklı düşünceleriniz var mı neden olmayacağına dair ?

• Göztepe Marmara Üni'den bahsediyorsanız Arka kapının orda çiğköfte yapan bi dükkan var. Titanik dükkanının olduğu sokaktan girildiğinde hemen arka kapının karşısında. Ama siz ön kapının orda minibüs caddesinde açıcam diyorsanız tabi ki iş yaparsınız. Pilav House felan var o sıradamı dükkan :)
  • arkadaşlarınızın ve sizin atılgan olmanız çok güzel dükkan açma fikri güzel belki ilkbaşlarda sıkıntı çekebilirsiniz. ama sonra emek dökerseniz.
    çok iyi yerlere geleceğinize eminim. 1 yıl sonra transporterınız(wolsvagen) oldugunu bile garanti edebilirim yeterki emek verin. kaçmayın.
    temiz ve dürüst olun. çalıştıracaganız kişileri iyi seçin. güleryüzlü olun. çiğköftede unutmayınki yaparken insanlar ellerinize bakacak bunu unutmayın. yaparkende konuşmalarınızla isteklerini sorun ve dikkatini dağıtın. içeçek almaları için bol bol telkinde bulunun. ve en dikkat edilmesi gerekenlerden biride çigköfte dükkanlarını gezin eksiklerinizi görün bunu bende yaparsam çok güzel olur diyin bir nevi onlar pilot kullanıcılar onlar kopya çekebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

arkadaşlarınızın ve sizin atılgan olmanız çok güzel dükkan açma fikri güzel belki ilkbaşlarda sıkıntı çekebilirsiniz. ama sonra emek dökerseniz.
    çok iyi yerlere geleceğinize eminim. 1 yıl sonra transporterınız(wolsvagen) oldugunu bile garanti edebilirim yeterki emek verin. kaçmayın.
    temiz ve dürüst olun. çalıştıracaganız kişileri iyi seçin. güleryüzlü olun. çiğköftede unutmayınki yaparken insanlar ellerinize bakacak bunu unutmayın. yaparkende konuşmalarınızla isteklerini sorun ve dikkatini dağıtın. içeçek almaları için bol bol telkinde bulunun. ve en dikkat edilmesi gerekenlerden biride çigköfte dükkanlarını gezin eksiklerinizi görün bunu bende yaparsam çok güzel olur diyin bir nevi onlar pilot kullanıcılar onlar kopya çekebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Göztepe Marmara Üni'den bahsediyorsanız Arka kapının orda çiğköfte yapan bi dükkan var. Titanik dükkanının olduğu sokaktan girildiğinde hemen arka kapının karşısında. Ama siz ön kapının orda minibüs caddesinde açıcam diyorsanız tabi ki iş yaparsınız. Pilav House felan var o sıradamı dükkan :)

dostum ilgin için teşekkür ederim... Biz emek vermek için uğraşıyoruz zaten, dediğim gibi biz belki hijyen kurallarına uymazsak 3 kazanacaksak uyup 2 kazanmayı yeğleyen insanlarız. Çünkü bizde yerken buna dikkat ederiz. İnsanların fikirleri de önemli. Burada nasıl soruyorsam dükkan açılırsa orada da soracağım soruyoruz da

doğrudur hocam. arka kapı tarafında düşünüyorduk ama sonra vazgeçildi. Ön kapı tarafında düşünüyoruz. Rakip yok ve insanlar beğeniyor gece 2-3 e kadar olabildiğince açık kalmak ana planımız dahilinde.

• Fikirleriniz onemli arkadaslar guncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

3 ortakla o iş yürümez. Tecrübeyle sabittir.

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

bu iş yaş moruk

güzel iki zıt fikir. Peki neden hocam ?

biz 50 bin kişilik bi ortam + evler + iş yerleri gibi bir yerde tek başımıza olacağız.
    + isim hakkı vermeyeceğiz

çiğ köfteciden bol bir şey yok ama mekanımız ve şu an rakibimizin olmayışı güzel bir olay değil mi ?

farklı düşünceleriniz var mı neden olmayacağına dair ?

Girmeyin demiyorum. İş olmasa bile deneyim olur. Tavsiyem başta fazla açılmayın para kazandıkça işi genişletirsiniz.
    Hesabınızı iyi yapın, ortaklarınla yazılı anlaşman olsun.

• sonu mutlulukla biten masaj serviside olsun
  • Herkesinde yazdigi gibi bende hijyen onemli demek istiyorum. Kolunuza falan boyle hijyen icin biseyler takabilirsiniz kol killari icin ve eldivende kullanmalisiniz. Bone falanda takin olabildigince temiz olun, temiz gorunun. Musteri her zaman haklidir, itiraz edilirse 1denileni 2etmeyin konusun uzlasin musteriyle.
  • Girmeyin kardeşim artık şu çiğköfte işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

Girmeyin kardeşim artık şu çiğköfte işine

neden dostum ?
  • quote:

quote:

Girmeyin kardeşim artık şu çiğköfte işine

neden dostum ?

Caddeleri geçtim sokak araları bile çiğ köfteci kaynıyo.he illaha açıcam diyosan al bi tane kıyma makinesi at bulguru içine patır patır yap sat
  • bizim mahallede her sokağın başında çiğ köfteci var.onlar iş yapıyorsa sen her türlü yaparsın.
  • çiğköfteyle sınırlama bence. Midye dolma ve Midye tava'da eklersen çok güzel olur.
  • Lavaşı Bimden Almayın. Mümkünse Hiçbir Yerden Almayın. Dükkanda ve Sizde İmkan Varsa Kendiniz Açın.
    Mümkünse Çiğköfteyi Lavaşa Sıvamayın. Sıkarak Tane Tane Koyun.
    Piyasadaki Abidik Gubidik Nar Ekşileri Rezalet. Özellikle İlk Etapta Kaliteye Özen Gösterin.
    Kesinlikle Hazır Limon Sosu/Suyu Kullanmayın. Lastik Gibi Kokuyorlar. Limonu Direk Sıkın Hatta.
    Kullanılmaktan Bitap Düşmüş Rengi Kırmızıya Kaçmış Eldivenleri Kullanmayın. Kaçı Kaç Kuruş Eldivenin?
    Ankarada Bir Yer İçine Bütün Yapraklı 2-3 Tane Taze Nane Koyuyor. Mükemmel Oluyor Diyebilirim Denemelisiniz.

Ufak Tefek Detaylar Ama, Ticaret Detaydır.
  • bence küçük bi köfteci aç..

atarsın 2 masa..geliri belli gideri belli..

ucuz fiyat her zaman öğrenciyi çeker..

fiyatı ucuz yaptığında at eti vs.. diyememeleri için içereyi bi poster asarsın diyelimki köfteyi bimden alıyorsun..şöyle yazarsın:Köftelerimiz Bir banvit kuruluşu olan körpe köfteden yapılmaktadır..(bim ürünleri böyle büyük kuruluşlara yaptırıyor) yazarsın olur biter..
  • quote:

Caddeleri geçtim sokak araları bile çiğ köfteci kaynıyo.he illaha açıcam diyosan al bi tane kıyma makinesi at bulguru içine patır patır yap sat

dostum biz oralarda açmayacağız bizim burada yok ve aslında hiç aklımızda çiğ köfte yokken girdi. Hayır vardır diyoruz şu anda yeltelenmeyi düşünüyoruz bu yüzden de :) bir anda bir gece de oldu

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

çiğköfteyle sınırlama bence. Midye dolma ve Midye tava'da eklersen çok güzel olur.

dostum fikir güzel gerçekten de bunu eklemeyi düşünebiliriz fikrin için teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

bizim mahallede her sokağın başında çiğ köfteci var.onlar iş yapıyorsa sen her türlü yaparsın.

bizim de düşüncemiz bu hocam. genç nüfus ve rakip yok

quote:

Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI

Lavaşı Bimden Almayın. Mümkünse Hiçbir Yerden Almayın. Dükkanda ve Sizde İmkan Varsa Kendiniz Açın.
    Mümkünse Çiğköfteyi Lavaşa Sıvamayın. Sıkarak Tane Tane Koyun.
    Piyasadaki Abidik Gubidik Nar Ekşileri Rezalet. Özellikle İlk Etapta Kaliteye Özen Gösterin.
    Kesinlikle Hazır Limon Sosu/Suyu Kullanmayın. Lastik Gibi Kokuyorlar. Limonu Direk Sıkın Hatta.
    Kullanılmaktan Bitap Düşmüş Rengi Kırmızıya Kaçmış Eldivenleri Kullanmayın. Kaçı Kaç Kuruş Eldivenin?
    Ankarada Bir Yer İçine Bütün Yapraklı 2-3 Tane Taze Nane Koyuyor. Mükemmel Oluyor Diyebilirim Denemelisiniz.

Ufak Tefek Detaylar Ama, Ticaret Detaydır.

dostum her şey bize gelecek. öyle bim dim dia falan değil. Hakikati neyse o olacak zaten. Nane fikri güzel isteğe bağlı eklenebilir.

quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

bence küçük bi köfteci aç..

atarsın 2 masa..geliri belli gideri belli..

ucuz fiyat her zaman öğrenciyi çeker..

fiyatı ucuz yaptığında at eti vs.. diyememeleri için içereyi bi poster asarsın diyelimki köfteyi bimden alıyorsun..şöyle yazarsın:Köftelerimiz Bir banvit kuruluşu olan körpe köfteden yapılmaktadır..(bim ürünleri böyle büyük kuruluşlara yaptırıyor) yazarsın olur biter..

dostum küçük bile açsak 1500 lira fiyat çıkarıyorlar. bu dükkan iyi şans. büyük üstelik. o yüzden masraf aynı olacak.

fikirleriniz için teşekkürler var mı ekleyen ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.