Şimdi Ara

CİĞERLERİMDEN GARİP BİR SES GELİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wut

Arkadaşlar merhaba sigara kullanıyorum ve olduğum yerse durup göğüs kısmımı ısınma hareketi yapar gibi sağa sola döndürürken sanki kendi kendime nefes alıyormuşum gibi oluyor ve bu sesli oluyor seslı derken nefesinizi dışarı vererek "hıııı" dediğinizi düşünün ancak bunu kelime olarak değil hava vererek söyleyin aynı bu sesin içten ve biraz daha sessiz halinidüşünün sizce bir problem varmıdır araştırıyorum ancak hiçbirşey bulamadım bu konuyla ilgili nefes alıp verirken ıslık sesi falanda gelmiylr sadece çok jhızlı nefes verdiğimde çok az duyulmiyicak kadar minik ses geliyor o da küçükken ciğerlerimle ilgili bi sorunum olduğunu biliyorum ondan sanırım

doktora falan gerek yok. normal bişey o. vücudunnu cevirirken akciğer daralıyor ondan geliyo o hava sesi. bendede oluyo ve
    anlayan herkes deneyebilir . mukadderat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de oluyor.
  • Aynen bikaç senedir bende kendimde farkettim. Konuya girerken denedim gene oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara kullanmıyorum, ciğer bakımından da sağlıklıyım, ben de baya şüphe etmiştim ama normalmiş demek ki
  • Aynı olay bende de var.
  • KANka ne oldu? Doktora gittin mi? Bende yeni keşfettim, etrafımdakilere denettim onlarda ses yok, neymiş olay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.