Şimdi Ara

CİĞERLERİMDEN GARİP BİR SES GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sigara kullanıyorum ve olduğum yerse durup göğüs kısmımı ısınma hareketi yapar gibi sağa sola döndürürken sanki kendi kendime nefes alıyormuşum gibi oluyor ve bu sesli oluyor seslı derken nefesinizi dışarı vererek "hıııı" dediğinizi düşünün ancak bunu kelime olarak değil hava vererek söyleyin aynı bu sesin içten ve biraz daha sessiz halinidüşünün sizce bir problem varmıdır araştırıyorum ancak hiçbirşey bulamadım bu konuyla ilgili nefes alıp verirken ıslık sesi falanda gelmiylr sadece çok jhızlı nefes verdiğimde çok az duyulmiyicak kadar minik ses geliyor o da küçükken ciğerlerimle ilgili bi sorunum olduğunu biliyorum ondan sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öl bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telaş yapma konuyu tam anlamadim burdan gelecek cevaplar icini rahatlatmasin doktora gorun. Gecmis olsun. .

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Öl bence

Konu hakkında gram birşey okumayıp bunu yazıp benim sinirlerimi hoplatıp direk çıkmak için mi yazdın anlamadım istediğin buysa başardın evet sinirlendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Telaş yapma konuyu tam anlamadim burdan gelecek cevaplar icini rahatlatmasin doktora gorun. Gecmis olsun. .

Hocam bi sorayım dedim belki aynı şikayeti olan varsa diye gidicem en yakın zamanda

• ısınma hareketleri yaparken nefes almazsan diyafram hareket ettiğinden az miktarda hava giriş çıkışı oluyor. yani olur öyle. sigara kullanmıyorum herhangi bi sorunum yok bende de oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 11 Eylül 2014; 6:44:52 >
  • Fıstıklı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    ARAÇTAN GELEN ÇOK TUHAF SES
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam doktora görünmelisiniz bence burdan olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: wut

quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Öl bence

Konu hakkında gram birşey okumayıp bunu yazıp benim sinirlerimi hoplatıp direk çıkmak için mi yazdın anlamadım istediğin buysa başardın evet sinirlendim.

Aynen öyle ciğerinde sıkıntı varsa gidersin doktora ne diye konu açarsınki anlamıyorum burdakilerin hepsi en fazla doktora git der

• bende kullanıom ara sıra arkadaşın dediği doğru diyafram ara sıra harketten dolayı hava girer çıkar

• Bi sıkıntıyla lakası yok bende de oluyo ayaklar sabit üst tarafı oynatınca oluyo merak etme dert edilecek birşey yok
  • sanki kendi kendime nefes alıyormuşum gibi oluyor ve bu sesli oluyor seslı derken nefesinizi dışarı vererek "hıııı" dediğinizi düşünün ancak bunu kelime olarak değil hava vererek söyleyin aynı bu sesin içten ve biraz daha sessiz halinidüşünün
  • Eğer diyaframı belden döndürüyorsan diyafram sıkışıp rahatlıyordur yani bi nevi otomatik nnefes alma gibi bende de oluyor aradaaa sen yinede git bi doktora buradan biz bilemeyiz Allah korusun delik falan vardır kalbinde
  • O herkeste olan bir şey sanırım. Ben sigara kullanmıyorum ama bendede var. Tanıdığım herkeste var.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

ısınma hareketleri yaparken nefes almazsan diyafram hareket ettiğinden az miktarda hava giriş çıkışı oluyor. yani olur öyle. sigara kullanmıyorum herhangi bi sorunum yok bende de oluyor

+1 Bende de oluyor.Sigara içmiyorum ve düzenli sporda yapıyorum. Normal bir şey.
  • Teşekkürler arkadaşalar

• kedidir o kedi
  • Hala yaşıyor musun?

Sinirlendirmek için yazdım. Trolollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

• Makul bir fiyata bırakırsan ben alabilirim.

• yeni mi keşfettin kardeş herkeste olur öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.