Şimdi Ara

CİHAZ KAPATİLİYOR SORUNU (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bold 9900 kullanicisiyim. Telefonum birden kafayi yemeye basladi ve cihaz su saatte kapatilacak diye pencere cikmaya basladi. Pencereyi kapatiyorum 2 saniye sonra tekrar aciliyor surekli kapatmak zorunda kaliyorum 2 saniyede bir surekli cikiyor. Birde hangi uygulamaya girsem girdigim gibi sanki cikis yapmisim gibi ana ekrana atiyor. Uygulama farketmiyor mesajlarda da oluyor arama yaparkende hemen kapatiyor kendini. Yardimci olursaniz cok sevinirim kafayi yemek uzereyin
     CİHAZ KAPATİLİYOR SORUNU (RESİMLİ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aydır pil %80e inince cihaz kendini resetlemeye başlıyor şarja takmamdığım sürece açılmıyor. pil sorunu var bende batarya şişti. 150 lira da vermek istemiyorum.

usta sen yazılımı güncelle bi, olmadı bataryaya bak şişme var mı? sorun yazılım kaynaklı değilse pil ömrünü tamamlamış olabilir.
  • Telefonu wipe etmenizi oneririm sorun yazilimsal gibi gorunuyor.

• Blackberry Z10 ların bi kısmında da var bu sorun.. bende 5-6 aydır yoktu son 2-3 ayda ortaya çıktı.. battery calibration preogramları .. şarja takılı iken bataryayı çıkarıp takma gibi şeylerle biraz daha düzelttim ama hala var... :) olmadı başka bi pil alıp takıp yeniden eski pili takmak gerekebilir diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Telefonu wipe etmenizi oneririm sorun yazilimsal gibi gorunuyor.

+1
  • Bugun telefoncuya gittim NO tuşu basili kalmis tus takiminin komple filmi degisicek 30 liraya yapariz dedi. Birde kusura bakmayin ama wipe ne demek oluyor onu sorucam maalesef

• Wipe etmek telefonun yazilimini icideki herseyle birlikte silip yeniden kurmak demek boylelikle yazilimsal bir sorun varsa ortadan kalkiyor cihaziniz yazlim konusunda ilk gun ki gibi tertemiz oluyor. Benimde no tusu son zamanlarda biraz icine dogru gocmeye basladi uygun fiyata yapiyorlarmis gecmis olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sorun büyük ihtimalle yazılımsal .Orjinal sarj aleti mi kulanıyorsunuz?Bir de wipe etmenizi öneriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.