Şimdi Ara

[CİHAZ POLİSLER TARAFINDAN BULUNDU]***MACBOOK AİR ÇALINDI FİND MY iPHONE'DAN ADAMIN YERİNİ GÖRÜYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
12
Favori
22.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biriniz öyle diyor biriniz böyle ama karakola gitti artık babam bakalım nolacak. Adam bilgisayarı hep geceleyin açıyor yani büyük ihtimal evi orası adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem konumu görüyor hem mesaj atabiliyorsan adrese git, dışarıda bekle, mesaj at adam kaçarken yakalarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Hem konumu görüyor hem mesaj atabiliyorsan adrese git, dışarıda bekle, mesaj at adam kaçarken yakalarsın.

Adam hırsızsa vurur kaçar hocam. Babamın iPhone u takip ediyorum karakola gidiyor şuan motoruyla baya heyecan yaptım valla

ADAM TEKRAR ONLİNE OLDU HALA AYNI YERDE.

• eğer apartman veya site tarzı biyerse işiniz çok daha zor.malum hangi evde olduğunu göremezsiniz sadece konumu biliyorsunuz.polisin bütün evlere girip tek tek arama yapması lazım.bu da çok zor bir şey.kolay gelsin umarım bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Hem konumu görüyor hem mesaj atabiliyorsan adrese git, dışarıda bekle, mesaj at adam kaçarken yakalarsın.

Adam hırsızsa vurur kaçar hocam. Babamın iPhone u takip ediyorum karakola gidiyor şuan motoruyla baya heyecan yaptım valla

Bir hırsız için fazla acemi sanırım. Binanın önüne gidin, zillerden isimleri alın. Polis hepsinin GBT'sine baksın. Daha önce böyle işlere bulaşan biri varsa büyük bir ihtimal daireyide bulursunuz gibi bir şey düşündüm. Çok mu film izledim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Ekim 2012; 22:33:13 >

• Noktası noktasına yerini göstermiyor mu haritada? Alın yanınıza 1-2 polis. Gidin basın bütün daireyi.

Geçmiş olsun.
  • sonuçlanınca alıntıla merak ettim sonunu bu arada çok geçmiş olsun umarım çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Noktası noktasına yerini göstermiyor mu haritada? Alın yanınıza 1-2 polis. Gidin basın bütün daireyi.

Geçmiş olsun.

Nokta atısı gösteriyor şuan göruyoruz fakat daire değil işte bina olay orda zaten onu çözsek bitti iş. Ben de karakoldan sonuç bekliyorum babamdan

• E aynen öyle, tek tek dairelerle konuşacaksınız işte.
    Zaten polis memuru zilleri çalıp bilgisayar çalındı vs diyince adamın hareketlerinden anlaşılır. Orda da polisimiz tepesine biner adamın

Çok zor bişey değil ki, savcılar polisler ne kadar ufak kalıntılardan ne büyük olayları buluyorlar
  • merakla bekliyorum en doğrusunu yaptınız.

• Selam beyler,
    Bugün macbook air aldım. Acil format atmam lazım. Nasıl atılacağını bilen varsa yardım edebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan666

Selam beyler,
    Bugün macbook air aldım. Acil format atmam lazım. Nasıl atılacağını bilen varsa yardım edebilir mi ?

Ahaha iyiydi

• quote:

Selam beyler,

Hırsızımızı bulduk!

Şaka bi' yana gerçekten iyiydi.
  • Geçmiş olsun. Direk polise başvurun. Adam format atarsa ispatlama şansınızda olmaz.
  • quote:

Selam beyler,

Gecemin neşeli geçmesini sağladınız.Allahta sizi güldürsün.
  • quote:

Selam beyler,

binaya gidip keşif yapsaydın giren çıkanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 12 Ekim 2012; 23:17:15 >
  • Topla 2-3 arkadaşını gidin isteyin baktın olmuyor ordan ayrılmadan çağırın polisi.
  • quote:

Selam beyler,

Aha buldum hırsızı karakoldayken hazır göstersin mesajınızı polislere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Bir hırsız için fazla acemi sanırım. Binanın önüne gidin, zillerden isimleri alın. Polis hepsinin GBT'sine baksın. Daha önce böyle işlere bulaşan biri varsa büyük bir ihtimal daireyide bulursunuz gibi bir şey düşündüm. Çok mu film izledim acaba.

Arka sokaklar terk

• Kötü olmuş. İnşallah en yakın sürede kavuşursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.