Şimdi Ara

[CİHAZ POLİSLER TARAFINDAN BULUNDU]***MACBOOK AİR ÇALINDI FİND MY iPHONE'DAN ADAMIN YERİNİ GÖRÜYORUM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
12
Favori
22.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Abi yuh, şikayette bulunsan bu kadar uğraşmaz polis kapına kadar geri getirirdi. Ne yapmışsınız siz ya.

abi sen i5 ariyormuydun bende oyle bir izlenim kalmista
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

Abi yuh, şikayette bulunsan bu kadar uğraşmaz polis kapına kadar geri getirirdi. Ne yapmışsınız siz ya.

Bende şu an sadece iPad 3 var, i5 aldım 2 gün kullandım sattım bile.

Kasım'ın 16'sında tekrardan almayı düşünüyorum ama şükür çalınma gibi bir durum olmadı, olsaydı da böyle bir duruma düşseydim bile yok online olmuş yok şuradaymış diye uğraşmayıp adam akıllı şikayetimi eder elime gelmesini beklerdim.

• quote:

quote:

quote:

Kasım'ın 16'sında tekrardan almayı düşünüyorum ama şükür çalınma gibi bir durum olmadı, olsaydı da böyle bir duruma düşseydim bile yok online olmuş yok şuradaymış diye uğraşmayıp adam akıllı şikayetimi eder elime gelmesini beklerdim.

niye sattın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

quote:

niye sattın

Çünkü bir arkadaş sağlam para verdi.

Zaten Almanya'ya gideceğimden dolayı tekrardan bir kaç tane alacağım. Şu anki telefonumu bilsen. aah ahh.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

quote:

niye sattın

balli bir musteri bulmustur

• Heyecanla okudum konuyu son durum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Babamın macbook air'i çalındı arkadaşlar ama ben find my iPhone'a kaydını yapmistım cihazin. Arkadaşlar adamın yerini görüyorum şuan ne yapabilirim ? Acil yardımınız lazım. Polisle iletişime geçeceğim fakat babam diyor ki bu adama bir şekilde mesaj atalım bak yerini biliyorum güzel güzel gel geri ver şu laptopu demek istiyor bunu yapabilirmiyiz uygulama ile ?

Hocam yanlış anlama ama babanda çok zekimiş yani hırsıza hiç güzellikle geri ver denir mi adı üstünde HIRSIZ ilk önce polise şikayet edin sonra emniyetten çıkınca arkadaşlarını ,akrabalarını topla git oraya tabi yanına sopa,demir filan alın.Adamı iyice bi dövün kafasını gözün kırın yani artık polisede sikayet ettigin icin adamı komayada soksanız ceza filan almazsınız
    NOT:tarafımca denendi ve başarılı olundu

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

Babamın macbook air'i çalındı arkadaşlar ama ben find my iPhone'a kaydını yapmistım cihazin. Arkadaşlar adamın yerini görüyorum şuan ne yapabilirim ? Acil yardımınız lazım. Polisle iletişime geçeceğim fakat babam diyor ki bu adama bir şekilde mesaj atalım bak yerini biliyorum güzel güzel gel geri ver şu laptopu demek istiyor bunu yapabilirmiyiz uygulama ile ?

Hocam yanlış anlama ama babanda çok zekimiş yani hırsıza hiç güzellikle geri ver denir mi adı üstünde HIRSIZ ilk önce polise şikayet edin sonra emniyetten çıkınca arkadaşlarını ,akrabalarını topla git oraya tabi yanına sopa,demir filan alın.Adamı iyice bi dövün kafasını gözün kırın yani artık polisede sikayet ettigin icin adamı komayada soksanız ceza filan almazsınız
    NOT:tarafımca denendi ve başarılı olundu

Nick - Entry uyumu

• Hic kimsenin aklına bu macbook'u kullanan kisinin hırsızdan bilerek yada bilmeyerek satin aldığı ve su an kullandığı gelmiyor mu?
    Ayrıca polisimizin elinde hiç kimsenin aklına gelmeyecek teknoloji var, nokta atışı gidip alacaklar merak etmeyin, benim bildigim ayni olay başka bir arkadasın basına geldi ve polis nokta atışı hırsızı elinle koymuş gibi buldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala şikayet edip gitmediyseniz geç kalmis olabilirsiniz. Hırsız bu konu başlığını çoktan görmüştür (:

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...İnşallah 5-10 mt de olsa sapma yapmıyordur find my iPhone...

O kadar sapma yapar tabi de, binayı tespit etmenizde sorun olmaz, çok sıkışık bir yapılaşma yoksa. Binayı gördünüz mü, kaç katlı?

Aklıma Genius detected dedirtecek bir fikir geldi:
    Söz konusu air, internete modem üzerinden bağlanıyor olsa gerek. Öyleyse air online iken gidip, direkt sigortaların olduğu yere geidin. Her dairenin sigortasını sırayla kapatın. Hangi dairedeyken air internetten koparsa air o dairededir.

Ya da o dairede kesintisiz güç kaynağı vardır..

Hocam şöyle ki adam her zaman online olmuyor opsa da geceleri oluyor dediğinizi yapabilmek için gün boyu bir ekibin orda araba ile durması lazım ki bu da göze batabilir.
    Bugün büyük gün bakalım haber bekliyoruz polisden.
    Bu arada babamın anlattiğına göre 3 karakol gezmiş. İlk başta kendi oturduğu muhitin karakoluna gitmiş sonra olayın oldugu yere yakın karakol en son da olayın olduğu muhitin gercekten bağlı oldugu karakola gitmiş. Başta kimse inanmamış bunun dogruluğunu nerden bileceğiz bu programin doğru gösterdiğini demişler sonra bilişim suçlarından adam gelip doğrulamış. Bu arada herkes benim laptopa da yüklesene moduna girmiş etrafında.

• o binanın kapısının önune bir yere adamın görecegi şekilde "İKİNCİ EL PC ,MACBOOK,IPAD vb ALINIR SATILIR" birde numara yaz yapıştır.Sonuçta eger o adam çaldıysa elden cıkarmak isteyebilir
  • Hocam en kisa zamanda sonucu bekliyoruz gecmis olsun

• hic mi kafan calismiyor git adrese kapida arabanin icinde bekle iphone dan da programi ac. iceri girenlerin profillerini tek tek not al. cihaz online oldukca profiller ustunde yogunlas daire no su ve potansiyel tehlike durumu. bunu 3 gun arka arkaya yap nokta atisi yaparak adami tespit et. sonra polise git bu adam mac imi caldi de. evi bas sikayetci ol bu kadar. kafani kullan herseyi devletten beklemeyin

• Sonuç ?

• Hocam yanlis anlama da sizin gibi dusunup yavas hareket edenler oldugu surece hirsizin ekmegine kaymagi surmus oluyorsunuz

• Konu sahibi belliki rüyasını anlattı bize

• apartmanlar çıktı mertlik bozuldu eskiden olduğu gibi te katlı evler olsaydı böyle mi olurdu
  • Play Sound fikri mantikli geldi. Ancak find my mac sapmalar yaratabiliyor, 1 bina fark edebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

apartmanlar çıktı mertlik bozuldu eskiden olduğu gibi te katlı evler olsaydı böyle mi olurdu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.