Şimdi Ara

CİHAZ SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CIHAZ GUERRA NIKLI ARKADASA SATILMISTIR ARKADAS 100 TL SINI BUGUB HESABIMA GONDERMIS KALAN 800 TL YIDE PAZARTESI GONDERECEGINI SOYLEYIP ANLASILMISTIR. ILGIYE TESEKKURLER

vet arkadaslar cihaz tarafima hediye gelmistir 6 ay once fakat hic kullanilmamistir son 1 hafta yedek telefon olarak kullandim o kadar gri renk vatabdan 1799 tl ye alinmadir full kutu dur aksesuarlari kullanilmamistir ekran jilatini arka kapak jilatini hepsi durmaktadir.

Cihazda birakin cizigi toz bile yoktur her turlu arkasindayim cihazin fatura fotokopisi ile gonderilecektir ayrica fatura nail adresinede gonderilir.

Cihaz sadece satilik olup fiyat sanalpazar uzerinden 950 tl elden veya hesaba havale ile 900 dir su an ülke disindayim anlasma saglanip haftaya pazartesi(26 sinda) gonderim yapilabilir.sadece bir miktar kapora yatirilirsa rezerve olur aksi olmaZ O yuzden teklifler icin pm atiniz. Gsm no yazmadim yurt disi oldugum icin gorusmek cok maliyetli olabilir.

Ayrica elden almak isteyenler icinde mekanim afyon adalet sarayidir. Orda memurum saygilar iyi gunler...

Sanalpazar link eklendiii sanalpazar arasindaki xi kaldirin

http://www.sanalpazar.com/1-Hafta-Kullanilmis-Titanium-Samsung-Note-2__isp10191771
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 5 Eylül 2013; 16:35:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Abuk subuk teklifler ile gelmeyin sanalpazardan almak isteyen icin 950 - hesaba havale ile almak isteyen için 900 tl dir 899 tl olmaz 900 e sifirdan farksiz note 2 veriyoruz farkini bulan olursa cihazi iade etsinn..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat güzel. hayırlı müşteriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

fiyat güzel. hayırlı müşteriler

Sagol dostum nasilsin hayat nasil gidiyor. Fazlaliktan satiyoruz iste iphone 5 kullaniyorum bu fazlalik. Daha 750 tl vereyim diyenler bile cikiyor saka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

fiyat güzel. hayırlı müşteriler

Sagol dostum nasilsin hayat nasil gidiyor. Fazlaliktan satiyoruz iste iphone 5 kullaniyorum bu fazlalik. Daha 750 tl vereyim diyenler bile cikiyor saka gibi

hamdolsun . koşturmacaya devam . seni sormalı ?

bende s3 ten geçmeyi düşünür gibiyim note ye ama iş yerinde sıkıntı olabilir :) büyüklük ...

750 yi sanaldan isteyende cıkar bu forum neler gördü ;:)
  • Aynen kardesim forum ölücü dolu.. elime gecen net miktar 899 tl olmaz forum canlansib diye dipte fiyat yaptik daha ölücü dolu. Ayrica cihaz ilk başta büyük gelebiliyor ama sonra alisiyorsun ciddi manada guzel bir cihaz beni biliyorsun yaş iyice ilerledi artik telefonu sadece alo demek icin kullaniyoruz iphone 5 de bu isi fazlasiyla goruyor.

• tarafımdan alınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli olsun arkadas ucretin 100 tlsini hesaba gonderdi 800 de pazartesi gonderilmek uzere cihaz satildi...

• Hadi hayırlısı olsun. Darısı başıma ))

• Insallah sende benimki kadar temiz bir telefon bulursun dostum note 2 süper bir telefon inanılmaz bir sarj süresi var . Bataryası çok iyi gidiyor islemcisi super hizli bence pratikde s4 iyi gibi gozukebilir ama gercek hayatta note 2 ondan kat kat üstün. ..

• Alışveriş gerçekleşti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Aynen kardesim forum ölücü dolu.. elime gecen net miktar 899 tl olmaz forum canlansib diye dipte fiyat yaptik daha ölücü dolu. Ayrica cihaz ilk başta büyük gelebiliyor ama sonra alisiyorsun ciddi manada guzel bir cihaz beni biliyorsun yaş iyice ilerledi artik telefonu sadece alo demek icin kullaniyoruz iphone 5 de bu isi fazlasiyla goruyor.

illada hakaret yazmadan yapamıyormusunuz dimi, hiç kimse silahla şu fiyata sat da demiyor
    fiyatı beğenmezseniz satmazsınız olur biter... nedir bu "ölücü" yukarı "ölücü" aşşağı" neticede
    bu bir ticrettir bu satan satabildiği en yükseğe satma peşinde, bazen "eşşeğin kulağına su
    kaçıranlar olsada" almak isteyen de alabileceği en ucuza teklif eder... anlaşamazlarsa
    dünyanın sonu değl... iyi günler der devam edersiniz... iyi günler

• forumda ölücü çok var ve bu hakaret değil hakikat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

forumda ölücü çok var ve bu hakaret değil hakikat.

3'lük şey 5'e satan sinekten yağ çıkartıcılar kadar olmasa bile var olabilir...
    eğerki bir eşyayı düşündüğü fiyattan almayı tekli etmek kötü birşeyse insanların %90'ı aynı konumda
  • kazıkçılara karşı da tepkimiz aynı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.