Kardeş, ben de bu cihazı bekliyordum, çıkması iyi oldu..
x1 hakkında çok şey okudum.. diğer modellerin de kendine has özellikleri var.
ayrıca genel olarak bu markadan herkes memnun.
Sana sorum şu: x2 yerine x1 i trcih etmemi gerektiricek bi durum var mı?.. sonuçta x2 kart girişli..
fakat x1 de oturmuş, bilinen ürün..
quote:
Orjinalden alıntı: pelstina
Kardeş, ben de bu cihazı bekliyordum, çıkması iyi oldu..
x1 hakkında çok şey okudum.. diğer modellerin de kendine has özellikleri var.
ayrıca genel olarak bu markadan herkes memnun.
Sana sorum şu: x2 yerine x1 i trcih etmemi gerektiricek bi durum var mı?.. sonuçta x2 kart girişli..
fakat x1 de oturmuş, bilinen ürün..
arkadaşım X1,X2 hemen aynı ürün ve daha bu iki üründe tam oturmadı,eger kart takarım diyorsanız(yasal kartlar)X2 yok benim kartla işim olmaz diyorsanız X1,ama hız istiyorsanız seoul 5000-2000-1453 serisi hızda dünyada tek,siz karar verin bu fujitsu serisi tam oturmuş cihaz.
bugün X1 aldım, hemen denedim gercekten kayıt özelliği mükemmel çalışıyor, uydu güncelleme artısı. tavsiye ederim. peşin 100 ytl de cok iyi fiyat.
Geçen hafta ben de 100 liraya hiremco-x-1 aldım ama pek memnun kalmadım.. Güncelleme ile tps ve polsat'ları açıyor ama polsattan tps'ye geçince tps'ler açılmıyor.. makinanın fişini çekip takınca düzeliyor..Aynı durum tps'den polsat'a geçerkende oluyor.. tekrar fişi çek-tak!! kanal değiştirirken cızırtı yapıyor.. usb eğri takılmış.. rf yok ve tek skart.. örneğin dvd'yi paralel bağlayamıyorsun.. Kanal geçişkeri gt5000 gibi hızlı değil.. çok yavaş.. usb'den kayıtta 4gb'lık flash belleğe 40 dakika kadar kayıt yapıyor.. kumandalarıda bu cihaza yakışmamış Bu cihazı 100 lira yapacağına 150 yapsalarda biraz kaliteli olsaydı diyorum..
urunler aynı hardware kullanıyorlar vede aynı software oturmus gıbı bır olay yok yanı her ıkı cıhazda aynı ama sadece x2de kart okuyucuzu var ve 27 ytl fazla para vermek cok daha akıllıca bence, tercıhınızı bence x2 den yana kullanın x1ınde ozellıklerı yeterlı gelıyorsa oda olabılır tabıkıde netıcesınde ıkı cıhazdakı tek fark sadece cıhazların teknık bır ozellıgının fazla olması kolay gelsın.... http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=400
resimlerden bişi farkettim x1 de iki scart var x2 de tek scart var
bakıcam...
Ben de bir haftadır kullanıyorum x2'yi. Daha önce dt kullanıyordum. Tabii ilk başlarda yadırgadım. Dt'de herşey çok rahat.
Benim merak ettiğim. Bu cihaz hatbirdde hangi kanalları çözüyor? Bununla ilgili bir liste var mı.
Dün en son olarak 015 güncellemesini yaptı. Kanal sıralamasının en sonunda yer alan adult kanalları keyfiyen çözüyor. Hatta sx on tvleri hiç çözmüyor. HBO ları mütemadiyen, XXL'ı hiç göremedim. C Cinemaları nadiren çözüyor. Acaba benim cihazımda mı bir arıza var.
Kumandada altyazıyı değiştirmek için tuş bulamadım. Bu en yadırgadığım şey.
Hotbirdde veya sirius'da İngilizce yayın yapan sinema kanalı tavsiye ederseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme