Şimdi Ara

Cİhazi Aldim Seoul HiremcoX2 incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar cihazı aldım geldim,kullanma kulavuzu,süper,servisde (merkez)ilgi alaka süper,cihazda görüntü süper,kayıt olanagı olması süper,
    ama kendimce gördüklerimde var

1-ön kapak hemen elde kalacak gibi,(next,goldmaster gibi)
    2-kanal taşımada ok tuşuna basılınca aşagı iniyor kanallar ve bu çok kolaylık ama aynı olay silerken olmuyor kendimiz aşagı alıyoruz tuşla buda yorucu oluyor,
    3-kanalları silerken kanallar çalışıyormu çalışmıyormu göremiyoruz,(yani yayın varmı yokmu)
    4-aynı yerde iken yani düzenlemede iken kanalın hangi şifre sistemi ile şifrelendigini göremiyoruz,
    5-drejo beyinde dedigi gibi cihazda hız normal asla seoul 5000-2000 gibi hızlı degil hatta yavaş,redline gibi(bende redline vardı onu verdim bunu aldım ondan biliyor ve karşılaştırıyorum),
    6-eskiden gezdigimiz 10-16 kanala geri dönüş yok o bence çok iyi özellikti,
    7-kumanda bazen yavaş algılıyor,
    8-toplu hızlı kanal geçişlerinde yavaş,
    9-en önemliside aslında ilk açılışta cihaz 20 saniyede açılıyor
    şimdilik bunlar soru soracak arkadaş varsa yanıtlarım,ben sadece yavaşlıgına üzüldüm gerçi biliyorum drejo bey burada açıklamıştı onu isteyen onu bunu isteyen bunu alsın sonra burada kızmasınlar demişti ben bilerek aldım genel anlamda çok çok memnunum sayın merih video ve Drejo beye çalışanlarına teşekkürler.

ama şuda var seoul cihazları piyasada olduklarından beri asla desteksiz kalmadılar ve her geçen gün dahada yeni yazılımlarla güçlendiler,bu X2 yeni çıktıgı gibi aldım ilerleyen günlerde dahada hızlanıp yazılımının kusursuzlaşacagına inanıyorum,

bu fiyata bu özellik başka cihazda yok hem kaydet hem kaydederken izle uydudan azyılım,kanal,tp yükle mükemmel bence,bugün arkadaşla beraber kendimede 2 tane aldım sorularınız olursa yardımcı olurum.

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=400

http://www.merihvideo.com.tr/yenisite/HiremcoX2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesama -- 7 Eylül 2008; 10:52:16 >

• fiyatı ne kadar acaba
  • hayırlı olsun.güle güle kullan uydudan yazılım günderme işi var sanırım ama ne zamana kadar devam eder onu kimse bilemez.uydudan güncelleme işi biterse çok madur duruma düşersiniz.
  • hayiri olsun güle güle kullanin. optik ses cikisi varmi aceba.ses sistemine baglamak icin 5.1 cikis.ve fiyati ne kadardir aceba?hepsiburada da 160 civari.daha uygun alabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

hayırlı olsun.güle güle kullan uydudan yazılım günderme işi var sanırım ama ne zamana kadar devam eder onu kimse bilemez.uydudan güncelleme işi biterse çok madur duruma düşersiniz.

arkadaşım zaten artık uydudan yazılım işiin bitmesi gerekiyor bu zorlama zaten,devir kart paylaşım devri bunu alıcı bilsin ayrıca 3-5 kuruşun zorlaması olmaz ben bunu kanallar sıralama ile geliyor diye aldım başka amaçla degil birde kayıt işi çok mükemmel,usb üzerinden film,mp3 dinleme yoksa pahalı cihaz degil atarım kart paylaşımına geçerim,ayrıca bu marka ilk çıkardıgı cihaza bile destegi kesmdi ama benim umurumda degil o konu ben kayıt ve diger odaya aldım,6 ay sonra HD dreambox alacagım yada bunun o modeli çıkarda onu alırım bu firma şu an süper.

• quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

hayiri olsun güle güle kullanin. optik ses cikisi varmi aceba.ses sistemine baglamak icin 5.1 cikis.ve fiyati ne kadardir aceba?hepsiburada da 160 civari.daha uygun alabilirmiyiz?

http://www.merihvideo.com.tr/yenisite/specs/HXSpecs2.JPG

burada özellikleri yazıyor bende dönüştürücü var oradan baglanrum 5.1 ses alıyorum,iyi araştırın sitelerde pahalı ben uygun fiyata aldım sizde araştırın pazarlık edinde alın,ama başka alma yeriniz yoksa sitelerden alacaksınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

fiyatı ne kadar acaba

her yere göre degişiyor 135-150 ytl arası peşind,taksitlede 180-200 ytl arası dikkat edin kazıklanmayın,pazarlık edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    enigma2 cihazlar hakkinda
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kumanda bazen almıyorsa gidici sanırım

çünkü kuzene aldığımız 1180inde kumandası almıyodu bazen 1 ay sonra rahmetli oldu

kumanda garantiyede girmiyor sanırım
  • hayırlı olsun

yazdıklarından
    kullanma kulavuzu,süper servisde süper anlıyorum.. başka yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla kumanda bazen almıyorsa gidici sanırım

çünkü kuzene aldığımız 1180inde kumandası almıyodu bazen 1 ay sonra rahmetli oldu

kumanda garantiyede girmiyor sanırım

herşey garantili,sadece biz bozar,düşürür kırarsak o garantili degil,ama bunlar yazılımla alakalı imiş düzelecek diyor drejo bey,kumandanın sadece biri sorunlu,onuda halledegiz.

inanın next,goldmaster,sunyy(kaon serisi hariç)şu an bu katagoridekiler içinde en iyisi,hepsini kullandım 6 ay-1 sene arasıda inşallah Hd bir şey alacagım yayınlarda ilerleme olursa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

hayırlı olsun

yazdıklarından
    kullanma kulavuzu,süper servisde süper anlıyorum.. başka yok

eger seoul cihazları tanıyorsanız eskilere bir göz atın bu cihaz yeni ve dahalen geliştiriliyor,ve bunu bilerek aldım,gözünüzden kaçmış sanırım kayıt olması,renklerinin mükemmel olması,RGB olması,USB müzik dinleme,film izleme olması ve yaal kartları desteklemesi,daha yeni çıktı dahada gelişecektir,en azından next,redline vb gibi cihazlardan inanın şu an itibari le 5 kat daha iyi.
  • cihazin resimlerini ekleyebilirmisin?özellikle ses ve görüntü cikislarini gösterecek bir resim cok iyi olur.tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

cihazin resimlerini ekleyebilirmisin?özellikle ses ve görüntü cikislarini gösterecek bir resim cok iyi olur.tesekkürler.

becerebilirsem ekliyeyim
  • Kusura bakmayın ben beceremedim bir arkadaşa gönderdim resimleri o halleceke bana yardımla,ama beceremedik resim nasıl ekleniyorki biri anlatsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesama -- 7 Eylül 2008; 13:33:26 >

• fotoları eklemeye çalıştım ancak olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 7 Eylül 2008; 15:40:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

fotoları eklemeye çalıştım ancak olmadı

bende beceremedim zaten anlamam ama saatlerce ugraştım boşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesama

quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

fotoları eklemeye çalıştım ancak olmadı

bende beceremedim zaten anlamam ama saatlerce ugraştım boşa

resimler gayet güzel arkadasim.zahmet verdim.cok tesekkür ederim.benim icin optik ses cikisi önemliydi.gördümki optik cikis yok.olsaydi hemen alicaktim bitane.tekrar tesekkür ederim.elinize saglik.
  • quote:

...
    5-drejo beyinde dedigi gibi cihazda hız normal asla seoul 5000-2000 gibi hızlı degil hatta yavaş,redline gibi(bende redline vardı onu verdim bunu aldım ondan biliyor ve karşılaştırıyorum),
    ...

Arkadaşım Drejo dediğin arkadaş bu sitede yazıyor mu acaba???
    Bu yazdığın yazı tamamen başka siteden alıntıdır !!
    Eğer 2 sitede de aynı konuyu sen yazdıysan en azından bikaç kelimesini değiştirseydin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre255

quote:

...
    ...

Arkadaşım Drejo dediğin arkadaş bu sitede yazıyor mu acaba???
    Bu yazdığın yazı tamamen başka siteden alıntıdır !!
    Eğer 2 sitede de aynı konuyu sen yazdıysan en azından bikaç kelimesini değiştirseydin...

eger o sitedekileri virgülüne kadar okuduysanız degiştirdigimi görürdünüz,evet oradada ben yazdım TF forumda.drejo bu cihazı yapan mühendislerden biri TF yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesama -- 7 Eylül 2008; 20:05:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.