< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 6 Ocak 2020; 14:33:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 6 Ocak 2020; 14:33:33 > |
Dili çince ve zengin bir arayüzü var. Bir sürü ayar ve uygulama var. Benim anladığım bunlar H1'i uluslarası satmak için yapmışlar ama fazla üzerine düşmemişler. H1'deki eksiklerini H1S'te giderip Çin için satmaya başlamışlar.
Menüde bir sürü ayar var. Şimdiye kadarki deneyimlerim: - Autofocus özelliği gayet güzel çalışıyor. H1'i de kullanan birisi olarak her seferinde perdenin yanına gidip net mi değil mi kontrol etmeye gerek kalmıyor. Her açışılta autofocus yapmasın diye seçenek var ayarlarda. Sadece siz istediğinizde yapıyor. - Kontrast oranı H1'e göre yükseltilmiş. Yine ayarlarda kontrast arttır diye bir seçenek var. Açtığınızda cihazın lensinde diyafram gibi bişey açılıp kapanıyor, kontrast artıyor.(Klik Klak diye bi ses geliyor). Donanımsal bir şeyler eklemişler. - Miracast ve Airplay H1'e göre daha stabil çalışıyor, sorunsuz bağlandım ve netlik çok iyi. - 1100 ANSI + Yüksek kontrast aydınlık ortamda kendini belli ediyor. Karanlık ortamda görüntü efsane oluyor. - 3D film ayarları H1'e göre daha kolay. - Kumandası plastik ve AAA pil takıyorsun. Air mouse özelliği yok. - Telefon uygulaması farklı, Çince ve yine daha zengin içerik var. H1 için kullandığımız uluslarası versiyon H1S ile çalışmıyor. - Youtube yok, GooglePlay yok. İçerikler genelde çinlileri özgü. - Çinçe yazıları okuman için telefondan Google translate uygulamasını kullanıyorum. Kameradan anında çeviri yapıyor. Gayet başarılı. (Canlı çeviriyi sadece Çinçeden İngilizceye yapıyor) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 7 Nisan 2018; 8:33:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Şubat 2018; 17:50:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|