Şimdi Ara

Cihazım Kendi Kendine Unlock mu Olmuş ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeyi denedim anlatımlardaki gibi ama maalesef telefon ya açılmıyor açılsa bile jb olmamış oluyor. biyerde bi aksaklık var ama ne anlayamadım. teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankokusu

herşeyi denedim anlatımlardaki gibi ama maalesef telefon ya açılmıyor açılsa bile jb olmamış oluyor. biyerde bi aksaklık var ama ne anlayamadım. teşekkür ederim yardımlarınız için.

Farklı bir bilgisayardan deneyebilir misiniz acaba ?
  • akşam bide evden denerim.
  • birde benim bu snowbraze ile hiç işim yok değilmi?
  • quote:

akşam bide evden denerim.

cihazı tekara 4.3.5 e restore et. acil arama menüsünde kalacaksın,redsn0w aç select ipsw ile cihaza kurduğun 4.3.5 ipsw yi seç ardından jailbreak tıkla cydia kutusu tıklı olsun next de jailbreak başlat ardından cihazın açılınca yine acil aramada kalacak bu kez redsn0wdan select ipsw ile tekrar 4.3.5 ipsw seçerek just boot tıkla ananastan sonra cihazın açılacak ve untethered olacak.Bende 4.3.5 böyle yükledim defalarca
  • mmssmm kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yaptım jeilbreak dan sonra elmada takıldı bekliyor şu anda just boot aşamasına geçemedim.
  • quote:

dediğiniz gibi yaptım jeilbreak dan sonra elmada takıldı bekliyor şu anda just boot aşamasına geçemedim.

jb yaptın ve elmada kaldı degilmi? şimdi select ipsw den 4.35 secerek just boot de dfu ya al ananas yüklensin
  • geldi ama gene aynı acil arama ekranı aslında herşey normal gözüküyor ama biyerde bişey var. normal jailbreak ı yüklüyor. telefon açılıyor acil arama ekranından başka birşey yapmıyor.
    açılırken ısırıklı ananasda gözüküyor ama açılınca gene acil arama modu. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankokusu -- 27 Haziran 2013; 19:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

quote:

cihazı tekara 4.3.5 e restore et. acil arama menüsünde kalacaksın,redsn0w aç select ipsw ile cihaza kurduğun 4.3.5 ipsw yi seç ardından jailbreak tıkla cydia kutusu tıklı olsun next de jailbreak başlat ardından cihazın açılınca yine acil aramada kalacak bu kez redsn0wdan select ipsw ile tekrar 4.3.5 ipsw seçerek just boot tıkla ananastan sonra cihazın açılacak ve untethered olacak.Bende 4.3.5 böyle yükledim defalarca

Bu şekilde yaparak ikinci denememde açıldı telefon. Teşekkürler ilgilenen herkeze arkadaşlar şimdi herhangi bir program yüklemem gerekiyormu aktivasyonun kaybolmaması için.

• bikaç kez just boot dene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

quote:

Bu şekilde yaparak ikinci denememde açıldı telefon. Teşekkürler ilgilenen herkeze arkadaşlar şimdi herhangi bir program yüklemem gerekiyormu aktivasyonun kaybolmaması için.

şmdi arkadaşın dediklerini uygula cydia dan SAM indir ardından anlattığı adımları sende yap.Şaun aktivasyonu geçtin sadece yani hattan sinyal alman için dr.n dediklerini yapman lazım. Bu aktivasyon işin en kolayı :)

benim sim kilidin açılacağında umudum yok ama bakalım. ben açsam yeter diyordum. 2 gündür kafa yoruyorum.
  • simlock açılmadı maalesef tek diş sadece acil arama yapılabiliyor şu anda.
  • quote:

simlock açılmadı maalesef tek diş sadece acil arama yapılabiliyor şu anda.

bendede aynı sıkıntı var sanırım operatörle ilgili baska bi şeye yoramıyorum. orjinal sim sipariş ettim bakalım geldiğinde onunla aktive edip öyle denicem
  • sam unlock yöntemi çıktığı 4-5 gün apple tarafından fixlenmişti, hala çalıştığına eminmisiniz?http://iunlocker.net/check_imei.php buradan imei kontrol edip altta locked olup olmadığına bakabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

sam unlock yöntemi çıktığı 4-5 gün apple tarafından fixlenmişti, hala çalıştığına eminmisiniz?http://iunlocker.net/check_imei.php buradan imei kontrol edip altta locked olup olmadığına bakabilirmisiniz?

Arkadasim ukraynada kaldi ben ulkeye giris yaptim evet eminim sam ile actik arkadasimkini ve konuyu acan arkadasinkini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    telefonu her kapatıp açtığımda just boot yapmammı gerekecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Merhabalar

Birkaç gün önce ev arkadaşımın elinde İngiltereden gelme simkilitli iPhone 4 32gb vardı.Telefon iOS 6.0.1 versiyonuna sahip 04.12.05 basebandlı ancak ingiltere kartı olmadığı için etkinleşmiyordu yani ne normal telefon olarak ne de normal ipod olarak kullanılamıyordu.

Neyse ben telefonu aldım SHSH kayıtlarına baktım 4.3.5 kaydı vardı hemen düşürüp jailbreak yaptım daha sonrasında SAM i yükledim.İşin kötü tarafı biz telefonun hangi operatörden kilitli olduğunu bulamadık.

Yapdığım işlem tam olarak şuydu telefonun hangi ülkeden kilitli olduğu girdim daha sonrasında hangi hattan olduğunu bilmediğim için tek tek sallamak zorunda kaldım en sonunda birde baktım ICCID numaraları ayarlarda gözüküyordu.Sonra auto detect e aldım ve aktive tuşuna bastım resping yaptıktan sonra birde baktım sinyal seviyesinde MTC UKR gelmeye başladı resmen üzerindeki hattı sim kilitli olduğu halde geveysiz emule ediyordu :)

Daha sonra iOS 6.1.3 e yükselttim ve gördüm ki hala emule etmeye devam ediyor ve şuan hala sorunsuz çalışıyor :)

Yöntem:

1) Sam Bingner's SAM (Subscriber Artificial Module) paketini Cydia'dan kurun.

2) ana ekranda olusan SAMPrefs ikonuna tiklayin.

3) Utilities kisminda "De-Activate iPhone" secenegini secin. Aktivasyon durumunuz "More Information" kisminda "Unactivated" olmus olmalidir.

4) SAM'i aktiflestirerek, "By Country and Carrier" in "Method" secin. Operator ve ülkenizi secin, Carrier ID ve SIM ID bilgilerinizi bilmeniz gerekebilir. Eger yanlis IMSI girilirse iTunes cihazinizi aktif etmeyecektir.

5) "More Information" kismina giderek "SAM Details" e IMSI bilgisini not edin ve "Spoof Real SIM to SAM" tiklayin.

6) SAM ana ekranina tekrar dönün ve Manuel methodunu secin. 5.'ci stepde not ettiginiz IMSI bilgisini buraya girin.

7) Cihazinizi iTunes'a baglayin ve cihazinizi yeniden aktiflestirmesini saglayin. iTunes'Da cihaza ait görünen bilgi ekraninda Phone number kismina cift tiklayin ve ICCID numarasinin SIM kartiniz ile uyustugunu kontrol edin. Uyusmuyorsa Step 1'e geri dönmeniz gerekli.

Cihazım Kendi Kendine Unlock mu Olmuş ?

8) Cihazinizi bilgisayardan cekin ve iTunes'u kapatin.

9) SAM'i disable (etkinsizlestirn) edin.

10) iTunes'u acin ve cihazi baglayin. "Cihaziniz aktiflestirilmedi" hatasi cikacaktir. iTunes'u kapatin ve tekrar acin.

11) iPhone'da sinyal barlari gorunecektir, tebrikler.

12) Push notifikasyonlari bu islem sonunda calismayabilir ancak SAM icinde Clear Push ile duzeltilebilir.

not; Bu method her sim kart icin bir unlock ticketi alarak calismaktadir. Yani bu yontemde kullandiginiz sim kart dışında baska bir sim kart taktiginizda o karti hemen aktif etmeyecektir. Bu yontemi yeni takilan sim kart/kartlar icin de yapmak gerekecektir.

Detayli bilgi eklenmistir..

Aslinda jb yaptiginizda untethered olmasi gerekliydi diye hatirliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

telefonu her kapatıp açtığımda just boot yapmammı gerekecek acaba?

hayır justboot u untethered yapmak için kullandın bundan sonra gerek kalmaz
    telefonu her kapatıp açtığımda istiyor elmada kalıyor just boot yapınca açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.